Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да предоставите информация за д-р Марков?
Какво е общото между публикациите във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да предоставите информация за д-р Марков?
Информация за д-р Марков може да бъде намерена на телефон 359888817510 за консултации в онкологията в 23-та поликлиника - кв. Хаджи Димитър. Д-р Марков също така провежда частни прегледи и консултации в същата поликлиника всяка сряда от 11:00 до 15:00 часа. Приема с направление и може да се свържете за актуална информация.
-
Какво е общото между публикациите във форума?
Публикациите във форума обхващат различни теми, включително лични преживявания, здравни проблеми, съвети за справяне с различни заболявания, поздравления по повод национални празници и търсене на информация за медицински изследвания и процедури. Форумът служи като платформа за споделяне на лични и здравни преживявания, търсене на съвети и подкрепа в борбата с различни заболявания, както и за поздравления по повод национални празници.
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят съвети за справяне с различни здравни проблеми, включително съвети за борба с косопада, преживяване на химиотерапия, протоколи за лечение с лекарства, както и търсене на информация за медицински изследвания и процедури. Освен това членовете на форума си разменят съвети как да поддържат добро здраве и да празнуват национални празници.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво означават инициалите T3N1M0 и означението G2?
или няма изобщо да ти го направим щот струва много пари , а твоя тумор е малък и няма мета. 
и аз се надявам да открият скоро ваксина или най -ефикасното лечение , защото имам дъщеря, която вече е застрашена
Аз също искам наблюдението ми след операцията ми да е по - редовно и да не си го плащам, ама няма...Искам да мога да задавам въпроси на лекарите без да се чувствам виновна и да ги гоня по коридорите като просякиня, ама няма....Искам всяко ново лекарство, което се появи да го има на момента, ама няма....НО, след като нямам възможност да си позволя всичко това се лекувам тук и все пак смятам, че за нашите възможности е направено най - доброто за мен. Успявам да се нагодя към ситуацията и не хабя нерви за неща, които няма да променя
Това не го знаех..Хахаха..