АВГУСТовската дружина във втория триместър мина

• 30 813
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Blondi благодаря ти! Успокои ме! Наистина е неприятно! Ще послушам и съветите ти, дано да има облекчение.  bouquet

# 616
Здравейте момичета и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК с леко закъснение!
МИМАС, и аз получавам сърцебиене когао се нахраня, когато излизам от банята, а помякога и без нищо конкретно да правя. Мерих си кръвнто в такива моменти и ако то е 90/60, то пулса е 95, което леко ме притесни. В петък го споменах на лекаря и той ме ипрати на преглед при интернист, но тои си беше тръгнал, така че чакам утре да видя какво ще ми кажат. Почти съм сигурна, че е свързано с бременост, защото преди не ми се е случвало, остава да кажат дали е нещо страшно или нормално, утре ще споделя  Laughing

Блонди, вишдам успокоила си ни  Laughing дано е така

А за колана, и аз като някои момичета го закопчавам предварително на седалката и после само премятам горната част на гърдите си. Правя така от години, особено когато имах месечно неразположение и ме болеше корема, за да не ме глобяват  Laughing Работата ми е свурзана с шофиране и съм по 8-9 часа задд волана и нямаше да мога да го исдаржа иначе да ме пристяга колана на корема Wink
Радваите се на слънцето, дано пролетта да идва вече  Hug

# 617
Добро утро и от мен.Исках да се включа в тежичката за колана,аз сам за и все още го използвам пак за напред ще видим.А относно безсънието и аз не мога да спя все се будя и ставам рано.Приятна  неделя на всички мами.

# 618
Бюти, да ти покажа нашия Зайо (на сестра ми) каква е скица:  hahaha

Патето, записах те най-долу, ако ми кажеш термин да те сложа на датата  Hug

# 619
Добро утро и от мен!
Е, така и така споменах снощи, да отчета резултата - братовчедка ми роди момченце, 3.900кг. Не е било лесно, но важното е, че всичко е наред в крайна сметка и са добре и двамата. А аз съм много, много щастлива и развълнувана. Нямам търпение да ми разкаже с подробности как е минало всичко.
mimiss, за сърцебиенето и аз го имах като оплакване, но не съм забелязала да е точно след храна. Като споделих с АГ, той ме прати на ендокринолог и така ми откриха проблем с щитовидната жлеза. Не искам да те плаша, а да имаш едно на ум.  Вие с док ще прецените дали е нужно да предприемете мерки. А и явно е нормално по принцип през бременността , незнам... Само споделям моят случай. Hug

# 620
  • Варна
честито ви бебче emi_v  newsm51 newsm51 да ви е живо и здраво и само радости и много усмивки да ви носи.

аз искам да попитам отделно доста често взе дами се случва да получавам доста силни болки в яйчниците а когато в петък споменах на доки само ме изгледа странно Sad Sad дали е нещо нормално и за това или ме е помислил за луда че си внушавам или пък трябва да потърся второ мнение ако някой може дами помогне понеже ми е първа бременност и идея си нямам още кое е нормално и кое не newsm17 newsm17  newsm17

# 621
  • София
Добро утро момичета  Hug
Честито ви бебче Еми.Много радост,много любов и много усмивки да ви носи!!! newsm51 newsm51 newsm51
За безсънието-и при мен е голям проблем.Вечер ми се доспива рано и 2-3 часа след това се будя,гледам ТВ 1-2 часа и пак заспивам и от 6-7 започвам да се будя окончателно и само се премятам като риба на сухо...Лошото е,че в работата ще имам смени до 22:00 а аз обикновено тогава вече съм  заспала поне с едното око и не знам как ще издържам  Laughing

# 622
Еми:: Честито бебче:) Да ви е живо и здраво и много да ви радва:)

Аз малко се губя, но когато съм свободна ви препрочитам набързо. Утре съм в София на БХС и нямам търпение да си видя бебчетата отново на ехографа,ако изобщо мога да ги видя.Че моя док. ме е разглезил да ги зяпам и разпитвам за тях, та не знам какво ме очаква утре и дали няма да ме претупат, но пак ще получа нова информация за тях, най-малкото ще разбера колко са пораснали Simple Smile)) Grinning Стискайте палци и пол да де види, искам и аз щъркелчета отпред Wink

Колкото до коланите, аз също слагам, даже и да се возя на задните седалки. Малко ми подпира коремчето вече, но с едната ръка го предърпвам и го държа, да не ми убива.Не е приятно, ама няма как.

Целувки и да се пазите.  bouquet Hug Grinning

# 623
Ох вчера мина втората част от партито на Викчо Crazy Flutter Остана само едно Flutter Flutter Crazy Crazy
Да ви се похваля вчера сутринта и тая сутрин вече със сигурност усетих бебчо и дори някак чувства ми се зародиха. Ама съм много щастлива,че точно вчерашния ден, а Вик го усетих на 22 септември- абе все един историк ще излъчим. Joy

# 624
Тази неделя се изложихме, не стана да пускам нова тема  hahaha

# 625
Временцето е хубаво Блонди всички са навън Simple Smile и утре е ден Simple Smile
За спането и аз така, ужасно е, ако се събудя през нощта, поне 2 3 часа докато заспя, само глупости ми се въртят из главата  ooooh!
Пристигнаха ми дрешките от мамауебшоп, бех си поръчала Л ки, бяха ми дсота големи, върнах ги и заминиха няколко от тях с М ки, а от който нямаше размер, бяха готови да ми върнат парите, но аз си взех един страхотен гащиризон от лен и още една блузка Wink Достигнах до извода. че дори и да имам 2 чифта дънки за бременни, ми е доста некомфортно с тях, рокли и сукмани му е майката Simple Smile Блузите и полотата са от много готинка материя.
С друго засега няма с какво да се похваля Simple Smile Лек ден и приятни разходки на всички които са навън   bouquet

# 626
Да, да, днес, докато съм си вкъщи, почти никой не пише, а утре, като се върна от работа, докато изчета новите постове, ще заспя над моя Joy

# 627
valentina с предната бременност имах много силни болки, но само от едната страна /в дясно/, влязох в болница заради това, много магнезий и спазмолитици, отшумя за 2 дена. Мисля си, че тази болка беше от разтягането на матката, също така и умора. Така, че може да пробваш с но-шпа, бускулизин, папаверин, може и комбинация от трите, ако не ти минава обади се на доктора си. И сега от време навреме ги имам тези болки и си вземам обезболяващи. Това е което мога да ти помогна.
emi_v благодаря ти за бързия отговор, а освен сърцебиене някакви други симптоми имаше ли? А и да не забравя да ви честитя бебчето, да е живо и здраво!

# 628
Блонди не искам да нахалствам, ама ти май ме забрави щъркелчето  stork-girl за първа страница
 newsm45 newsm45 newsm45

# 629
Блондии, страхотен е зайооо.. и как си е полегнал, както ме бъзика един приятел за моя заек - като на скара легнал  Laughing Laughing да им е жив и здрав.. желая на всички ви лека и успешна, изпълнена с много усмивки седмица  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт