АВГУСТовската дружина във втория триместър мина

• 30 370
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Рубеолата е опасна и в двата случая май.

Не, ако е изкарана или има ваксина - няма проблем. Както и за варицелата.  Peace Simple Smile

Момичета, при толкова хубави и качествени мазила, как може да се мажете със свинска мас  Sick

Еми, честити розови гащи  Hug Да, 23см е с крачетата. Бая дълга госпожица  Hug

# 706
Здравейте момичета Wink Ето ме и мен, след хубавата разходка в София Laughing
Не ми пуснаха БХС, защото на близнаци не се правело, както и очаквах, ама ми направиха ФМ Laughing и всичко с бебчетата е супер, развиват се както трябва и всичко си им е нормално и в нормите. Не се разминават в растежа и се хранят от различни кръвоносни съдове, което е супер.

Блонди: Сложи ми две СИНИ щъркелчета  stork-boy stork-boyот пред, вече се видяха малките палавници, че ще са мъжлета:))) Едното поне докито каза, че на 200% е мъжко, после потвърди и за другото същото Joy Таткото е много щастлив и изобщо всички много се радват:))) Ух, от вълнение, не знам какво да пиша друго за малките бебоци.

Ако някой има нужда от час при Марков за 30.03.2012 да ми пише налични, защото аз утре ще звънна да си отменя часа, понеже се бях записала за ФМ тогава, но те ми я направиха днес. Целувки и да се пазите.

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 16:53 от ek3otu4ha

# 707
  • София
...Момичета, при толкова хубави и качествени мазила, как може да се мажете със свинска мас  Sick
Ми то май никой не се е престрашил още да се намаже  Mr. Green

emi_v, честита ти мацка!  Hug
Екзотична, честито и на теб за мъжлетата, много се радвам, че всичко е наред с бебоците!  Hug

# 708
Здравейте и от мен! Днес бях на БХС и ФМ, вече и аз мога да се похваля с stork-boy ! Блонди, можеш да ме закичиш на първа страничка, тъкмо за новата тема. Ама, както казах на мъжа ми (защото от самото начало си знаех), само един мъж може да ме тормози така  Twisted Evil ! Иначе всичко е наред, но мъника беше много ниско, при това с главата надолу и се наложи да пуснем в действие вагиналния. Какво прави там и той не знае ...  Thinking

# 709
Блонди, много хора ми казаха, че това е най- естественият, евтин продукт с много добра ефикасност, но аз не съм сигурна дали ще повторя, не и  ако не се премахне миризмата някак си Sick  едва се сдържах и после се избърсах, не знам дали да пробвам да я смеся с невен и ванилия...
Продуктите на пазара знаем, че качеството е скъпо, поне аз така си мисля, видях цени 45- 50 лева и нагоре, идва ми скъпичко, не знам дали ще има ефект по- евтиният продукт, затова съм объркана, но 80% от хората, които съм питала отговорът е бил- мас!  newsm78
Относно някои споменати мазила на Палмърс или Икаров, бадемово масло какаово... не знам дали ще помогне..., но ще опитам най- вероятно Thinking

# 710
  • София - град
Майка ми  се е мазала нонстоп с мас...ефект - НУЛЕВ  Stop

Малее много момченца стана  Laughing Честито момичета  Hug

# 711
purpule: Не знам дали ще ти помогне, но на мен също са ми казвали, че с мас е най-добре. Но това, което ми казаха се прави на водна баня, слага се маста( половин буркан), слагат се 2 ванаилии и една ябълка нарязана. Повира малко и след това се махат ябълките и през тензух се прецежда съдържанието. Била се махала така миризмата, ама аз не съм опитвала, защото нямам още нужда. Аз лично се мажа с едно лосионче, което си ползвах и преди да забременея и ми върши работа засега. Но за стриите и нацепване и т.н. лично мене ако питате ако ще и с мазила от 1000 лева да се мажете, ако сте податливи, просто няма спасение.Всичко си е до кожа и до ген, поне според мен.

# 712
purpule, както сме коментирали и преди, появята или не на стриите си е до кожа. Ако си предразположен, ако ще и със златни нишки да се мажеш, пак е ти излязат. Затова не мисля, че има нужда да се инвтестира в много скъпа козметика. Просто подхранващ лосион, мляко или крем, зависи от сухотата на кожата и личните предпочитания.  Simple Smile

Екзоооо, честити бандити  Hug

Васето, честито момченце и на теб,  Hug днес пак валеж от щъркелчета  Party

# 713
Благодаря на мамите, които се включиха по темата с варицелата. Говорих още с разни светила, на този етап те мислят, че няма от какво да се притеснявам. Ще следим растежа на бебчо и ФМ, но каквито и да са резултатите те не доказват и не определят причината за уврежданията. Така, че дай Боже да се роди живо и здраво бебче, мисля, че до голяма степен това зависи и от самата ми вяра и настройка в това. Благодаря на bi_bi за телефона, ако се появи и най-малкия обрив ще се възползвам от услугите на дерматоложката. Момичета пак ви благодаря за това, че сте готови да се отзовете на всяко притеснение. Много е важна подкрепата в такива моменти.

# 714
  • София
Честито на всички, които са разбрали какви са бебетата им Heart Eyes
Вече и аз искам много да разбера моето..., но ЖК ми е чак на 21.03, а той може и да не ме гледа пак на видеозон, защото ще каже, че след 2 седмици ще ме гледат на ФМ Twisted Evil

purpule , не се притеснявай има и мн. хубави продукти на по-ниски цени. Примерно Palmer's са около 18-20 лв., Mamma Donna na Chico е към 25 лв, Mustella е на същата цена. Такива са цените поне в Ремедиум и Лилия. Ти сигурно си гледала на Weleda - те са към 40-50. На Икаров са най-евтини...но са много мазни и не знам колко са хубави.

# 715
Мерси на всички:)))
Блонди: Бандити Joy Сетих се, че едното си беше свило двете ръчички на юмручета и се ритаха по краката Joy Какво ли правят там вътре newsm78 Crazy Друго, което се сетих, че и аз ще ставам 2 пъти свекърва Joy newsm53 Мерси за щъркелчетата:)))

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 17:21 от ek3otu4ha

# 716
Честито на всички, които са разбрали какви са бебетата им Heart Eyes
Вече и аз искам много да разбера моето..., но ЖК ми е чак на 21.03, а той може и да не ме гледа пак на видеозон, защото ще каже, че след 2 седмици ще ме гледат на ФМ Twisted Evil

И отново сме в синхрон- аз също около 21 или поне в тая седмица ще ходя, само дето не ми се иска много на тоя преглед да ми казват пола, да не ме объркат, но предния път лекарката ми когато ми каза гледайки ме на обикновения апарат сама ме предопреди да имам едно на ум.
За стриите- абсолютно подкрепям мнението на Блонди- ако си предразположена никакъв крем не спира гадните, гнусни стрии, но вероятно намалява. аз си имам едни лосиони за тяло, много овлажняващи и едно олио за бебе и си карам с тях.

# 717
  • Където си поискам:)
Здравейте, мамчета Simple Smile Аз все още съм вкъщи и лежа, чета ви редовно , но в легнало положение и обикновено ми става лошо и не мога би да пиша Sad а и нали ми е първа бременност, аз почти нищо не знам Embarassedот вас се уча  bouquetмного е кофти, но трябва да лежа. Още пия утрогестан и още шепа хапчета. Миналата седмица ходих на ЖК и се оказа , че и хемоглобина ми е нисък - месо не съм хапвала от ок.3 месеца Cryгади ми се само като ми замирише , а и още продължавам да повръщам. Имам и новина  -момченце ще е Grinning а аз някак си си мислих, че ще е девойка, нооо пишльото ни изненада всички WhistlingСега и аз като на Блонди проблема- бях си намислила женски имена newsm78 Още не съм усетила ритничета и ги чакам с нетърпение Simple Smile но все пак съм в 16г.с.
за дрехите-разглеждам сайтовете, който препоръчвате но още нищо не съм поръчала. но май ще се наложи, като не мога много да излизам. А миналата седмица като бях на ЖК се чудих какво да си облека- май корема ми е много голям Embarassed а  има още толкова много. Ще стана като тюлен- аз съм 1.56 висока Laughing
Гледам , че и колички гледате, а на мен ми е някак много рано още.
Много, много се извинявам ,че не пиша редовно, но ви чета и се уча Heart Eyes
Лек ден на всички и много  bouquet

# 718
Момичета относно стриите:аз се мажа с един лосион съвсем обикновен.
Една позната беше ползвала от тези скъпите лосиони,но в 9-ти месец се нацепи и тя ме посъветва да не си давам парите за тези кремове,защото си зависи от кожата,моя доктор също ми го потвърди това Wink

# 719
  • Където си поискам:)
За стриите и аз мисля, че всичко си е до типа кожа, за това и не смятам и аз да инвестирам много в покупка на мазила.  Бях си взела на Икаров, но не мога да понасям миризмата и го смених с  обикно вено бадемово масло и едно олио на hipp. Моята кожа е много суха и за съжаление съм почти сигурна ,че ще се нацепя Sad Но бебоците искат жертви.

Общи условия

Активация на акаунт