Горд Юрдек от храститИ наднича, шпионира Баба Марта с мартИницитИ кат' тича!-19

• 47 497
  • 690
  •   1
Отговори
# 585
Туй ся Мастъра...ама до него май Боба ми се види, че е Thinking hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

След малко и аз излитам  Mr. Green

# 586
Идвам само на бързо да кажа, че тъз нашта Ели я пиши чак в новините ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha http://www.blitz.bg/news/article/132367 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

П.П.Искам само да предупредя, чИ кУ случайно изчезна за дълго неопределено време през уикенда то ще е заради компа ми, че нещо ми се изключва сам и незнам кво му става newsm78 Rolling Eyes

# 587
  • загубено
Къде изчезнахте всички?
Стоя си тук и си играя с едино балонче hahaha hahaha hahaha hahaha
Дано се появите бързо hahaha hahaha hahaha

# 588
Нери никви ги няма щот са на парти, кат се напият ще се появят  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 589
  • София
Тука сме, много сме  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Нерка, нидей рива за нас, позеленяла си от нерви  Mr. Green
 Joy Joy Joy Joy Joy

Бобка Naughty  Стани от човека, извадила си му душата, погледа е премрежил, едва диша... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ооо,  Меци Mr. Green  без коронката не излизаш никъде
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Зузанке, тва неоново червилце ли е, свети в дискотЯките, ...якооо  Mr. Green  rotfImao
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao tooth

# 590
  • София
Идвам само на бързо да кажа, че тъз нашта Ели я пиши чак в новините ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha http://www.blitz.bg/news/article/132367 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

П.П.Искам само да предупредя, чИ кУ случайно изчезна за дълго неопределено време през уикенда то ще е заради компа ми, че нещо ми се изключва сам и незнам кво му става newsm78 Rolling Eyes

Обърках завода за лекарства  Joy Joy Joy Моите са друг модел  Joy Joy Joy

Бобо, не изчезвай, компа може би прегрява, виж дали му работи вентилатора, издухай го и готово  Simple Smile

# 591

Обърках завода за лекарства  Joy Joy Joy Моите са друг модел  Joy Joy Joy

Бобо, не изчезвай, компа може би прегрява, виж дали му работи вентилатора, издухай го и готово  Simple Smile

Твоите хапчета да не са розови  Joy Joy Joy Joy Joy

А компа ми прави така от известно време и уж преди две седмици брат ми го отваря и чисти - вентилатори ментилатори....ама пак прави така  Thinking

# 592
Фабрика за хапчета значи...де ходиш Ели, пък аз седя и чакам да пуками  Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бобо, да си ги нямаме такива, изчисти пак Ментилатора и да тръгва щот да нИ идвам с точилката Crossing Arms

Нери, аз дойдох, ти са скри  Mr. Green

# 593
  • София

Твоите хапчета да не са розови  Joy Joy Joy Joy Joy

Не мари Бобке, моите лекарства нали ги знаете  Joy Joy Joy Не приличат на хапчета  Joy Joy Joy

Зузке, почваме да пуками, аз даже не съм спирала  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 594
  • София
Ох, след малко ще потеглям към дома  Mr. Green, но преди това не можех да не пУкажа Фейтиту за пУследно днес (тя и без това изчезна за повече от 10 минути значи ни е позволено да я накиприм) hahaha hahaha

Еликса по пътя за детето, ей къде се рови  hahaha hahaha

А мен дойдоха да ме вземат, макар че като гледам моите хора им пишат акт  hahaha hahaha hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Stuck Out Tongue Winking Eye #Silly  Stuck Out Tongue Winking Eye ku-ku ku-ku ku-ku

# 595
  • София
Как стеее, да ви видя ръцете гореее  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Кой бяга тука  hahaha hahaha hahaha Върни се бре, ще те поздравим със следващото парче
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 596
  • загубено
ТУк съм мори Зузо Mr. Green
Нали ще "пукаме",цитирам те hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели много от рано бре hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама щом махаш,още може hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз викам да пукамИ квот има и да ходим на гости на Фейтата Mr. Green
Скоро не сме ходили в тях на купон hahaha hahaha hahaha hahaha

# 597
  • загубено
Нерка, нидей рива за нас, позеленяла си от нерви  Mr. Green
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ама зеленето ми ходи,а?
Утре ще се боядисам зелена Thinking красотааааааааа hahaha hahaha hahaha hahaha

Зуза и Бобо hahaha hahaha hahaha

Малко Шерлок го раздават hahaha hahaha hahaha hahaha

# 598
  • София
Нерке, нали в момента сме на купон, забрави ли  Joy Joy Joy Joy Пи ли си Гинкото днеска?  Joy Joy Joy

Ей я Зузата от денсене как е прегряла  Crazy Crazy Crazy  hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Бобата едвам се събра в асансьора, но важното е че не пропадна  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

# 599
  • загубено
Нерке, нали в момента сме на купон, забрави ли  Joy Joy Joy Joy Пи ли си Гинкото днеска?  Joy Joy Joy

Ей я Зузата от денсене как е прегряла  Crazy Crazy Crazy  hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Бобата едвам се събра в асансьора, но важното е че не пропадна  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Леле,Зуза страшна Mr. Green
Не искам да съм около нея като казва думи с повечко 'С' в тях hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз теб те видях hahaha hahaha
Вече си във вихърът Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт