Случи ми се нещо странно VIII

• 138 656
  • 834
  •   1
Отговори
# 195
Ами по темата е Wink

# 196
Предполагам е във връзка с клиповете с бученето от старата тема.В Киев и не знам си къде.

# 197
Предполагам е във връзка с клиповете с бученето от старата тема.В Киев и не знам си къде.
Да същата,но не забелязох да е стара извинявам се нова съм още .

# 198
На това му се вика "Ни в клин, ни в ръкав".

# 199
  • Балчик
Аха, и на мен ми затръби един ангел наскоро. Laughing

Всъщност имаше вятър и бях до един метален варел, не знам как се завихряше този вятър, откъде влизаше и излизаше, но звуците бяха същите като в Киев. Всъщност някъде из темата за киевските звуци имаше клипче с едни метални тръби- и те от вятъра издаваха същите звуци. Така че, не са ангели, скъпи вярващи. Simple Smile

# 200
имам синджирче на врата  със сърчице и вече 3 пъти ми се случва сутрин като стана да намирам сърчицето паднало под завивките а няма това как да стане без да се е скъсал или разкопчал синджира от врата ми а той си стои на врата ми нито е разкопчано нито нищо,много ми е чудно как става това!

# 201
 newsm78 "Халкичката" на сърчицето не е ли леко отворена.

# 202
И на мен първата мисъл,която ми минава е за "халкичката"Rolling Eyes
Искам и аз да споделя нещо много лично,което си е само мое т.е не съм го споделяла,защото се страхувам да не остана неразбрана.Не зная дали си втълпявам,но мисля ли продължително време за някого или за нещо и.......то се случва или виждам конкретния човек или имам някакъв контакт дори и не визуален с него.Понякога даже се стряскам,но повярвайте ми найстина се случва.Имам доста примери и големи кръговрати в живота си,които го доказват.Лично аз силно вярвам в позитивните мисли и тяхното наслагване.Верно,че понякога се случва след по-дълъг период,но съм убедена,че  се случва.Убедена съм и в това,че рано или късно всичко се връща,затова трябва да сме добри,преди всичко човечни и да мислим само позитивно!!! Peace

# 203
На мен онзи ден ми се случи нещо много странно, вечерта преди да си легна затворих лап топа си и на сутринта като станах той беше отворен ,а аз живея сама няма кой да го е отворил не е ли странно ? :О

# 204
На мен онзи ден ми се случи нещо много странно, вечерта преди да си легна затворих лап топа си и на сутринта като станах той беше отворен ,а аз живея сама няма кой да го е отворил не е ли странно ? :О
Може да си забравила да го затвориш, а да си си мислила, че си го затворила  Wink

# 205
Може да си забравила да го затвориш, а да си си мислила, че си го затворила  Wink
Не , бях го затворила много добре помня .

# 206
И на мен първата мисъл,която ми минава е за "халкичката"Rolling Eyes
Искам и аз да споделя нещо много лично,което си е само мое т.е не съм го споделяла,защото се страхувам да не остана неразбрана.Не зная дали си втълпявам,но мисля ли продължително време за някого или за нещо и.......то се случва или виждам конкретния човек или имам някакъв контакт дори и не визуален с него.Понякога даже се стряскам,но повярвайте ми найстина се случва.Имам доста примери и големи кръговрати в живота си,които го доказват.Лично аз силно вярвам в позитивните мисли и тяхното наслагване.Верно,че понякога се случва след по-дълъг период,но съм убедена,че  се случва.Убедена съм и в това,че рано или късно всичко се връща,затова трябва да сме добри,преди всичко човечни и да мислим само позитивно!!! Peace

Е хайде де, дай поне ДВА от многото ти примери.
Любимото ми - идвате, обявявате колко много има да кажете по темата,
но понеже е наистина адски много, нищо не казвате, само три реда общи приказки,
в които натъртвате отново колко много примери имате.

Позитивното мислене е една позитивна глупост за глупави позитивни хора.
Дай ми примери.
Не за друго, ами за да видя какво чак такова чудо си предизвикала със силата на
мисълта си (въх майко!).
Тя не знаела дали си втълпява...

# 207
Само едно мога да ти кажа-мястото ти не е тук!То на такава негативна личност за какви позитивни мисли да обяснявам.Изказала съм лично мнение и е изказано в подходящата тема!!!Позитивната мисъл е за глупави позитивни хора,а негативната мисъл е за такива като теб!
Искала тя да и давам примери..............................

# 208
  • Балчик
Няма ли най-после някой да разкаже истински странна история, достойна за темата? на всеки нов отговор отварям с надежда, а то-поредната глупост.

Laughing Не е тя , а той. И темата е за конкретни случки, какво значи няма да даваш примери. Освен това темата е достъпна за всички, не само за "положителните" хора. Peace

# 209
Моля ви, стига вече с това позитивно мислене! Naughty Тук е мястото на друга тема. За позитивните май имаше някъде из форума, но не е тук.
 Ще върна темата към същността й, ако не възразявате. Peace
На мен ми се случва нещо странно от известно време и се чудя как да постъпя. Ще ползвам темата, за да поискам съвет. Положението е такова: вече 3-4 пъти сънувам един мой ученик. Няма причина да сънувам точно това дете, един от многото ученици, които съм имала. Все по-натрапчиво обаче ми се набива мисълта, че това момче вече не е живо, макар да нямам основание за подобни подозрения. Знам ,че детето се беше преместило да живее при баща си(родителите са разведени и първо живееше при майка си), сега е в едно село наблизо и не се сещам кого да попитам за него. Знам обаче къде живее баба му и започнах да се чудя дали да не отида до къщата й... Rolling Eyes Може би ще има некролог, ако има нещо....Оффф, не знам защо ми се въртят такива ужасни мисли, но и тази нощ го сънувах отново и цял ден не ми излиза от главата тази отвратителна мисъл. Crazy В сънищата няма нищо, което да навява мисли, че с детето се е случило нещо, но увереността у мен се увеличава, не знам по каква причина. Дали да се опитам да разбера какво става с детето, или да не обръщам внимание на тия дивотии, дето ми се въртят из главата...?

Общи условия

Активация на акаунт