Случи ми се нещо странно VIII

• 138 659
  • 834
  •   1
Отговори
# 210
newsm78 "Халкичката" на сърчицето не е ли леко отворена.

не,то не е халкичка а е направено във формата на капка,по здраво от халкичка е и не е съединено никъде както при халкичките

# 211
  • Страната на чудесата
unadaptable, не си втълпявай глупости StopАз имах такова чувство, стигащо до убеденост, за един съученик от средното училище. Е няма да разказвам как се ококорих, като го намерих във фейсбук, живеещ в Германия, с жена и чудесни дечица Laughing "Шепот от отвъдното", но втълпен, поне в моят случай Crazy

# 212
Само едно мога да ти кажа-мястото ти не е тук!То на такава негативна личност за какви позитивни мисли да обяснявам.Изказала съм лично мнение и е изказано в подходящата тема!!!Позитивната мисъл е за глупави позитивни хора,а негативната мисъл е за такива като теб!
Искала тя да и давам примери..............................

Crazy
Ти сама си споделила опит в тема, при това удачна за целта?  ooooh!
Някой е дръзнал да поиска пример към несериозното ти мнение? Убий го  Laughing
И аз съм на същото мнение за позитивните шитни. Мама на сладурана просто потвърди правилото  Joy
Позитивно-агресивна, ммм, от любимите ми.

Нещо друго странно да ви се е случило?
Омръзна ми от глупости  Tired

п.п. едитвам се:
темата наистина не е за позитивно мислене, но когато някой се тупа по гърдите
как това работи, защото бил видял еди кой си след като явно нещо си е мислел.... е има нещо странно, или поне майката на сладураната така си е втълпила.
На мен също ми е любопитно какво може да я е озадачило да токава степен, че
да пусне подобен пост. И е много яко да се възприемаш предимно като нечия майка.  Laughing Показва, хм, многопластова личност  Laughing

# 213
  • в кукувиче гнездо
Това с позитивното мислене малко сектантско ми звучи.. Веднъж и аз да съм ок с мнение на Дейв в тази тема.

# 214
Тихо, че мама на сладурана с тези си способности сигурно освен позитивно мислене има и негативно и като нищо ще ни изпердаши по някоя клетвичка  hahaha ooooh!

# 215
Вие не сте "у ред"... позитивното мислене, ако въобще влияе някому, то е само и единствено на настроението на самият му притежател. Другото за силата на мисълта е по филмите и ... в йога. Позитивизма не е сектантски , а начин на възприемане на света. Да си позитивен не означава, че не виждаш нищо друго. 
Да питам само - тези на които темата им е смехотворна, за какво влизат да четат?! "Позитивният" присмех ви носи радост или ?!?

# 216
Само едно мога да ти кажа-мястото ти не е тук!То на такава негативна личност за какви позитивни мисли да обяснявам.Изказала съм лично мнение и е изказано в подходящата тема!!!Позитивната мисъл е за глупави позитивни хора,а негативната мисъл е за такива като теб!
Искала тя да и давам примери..............................

Малииии, колко позитивно  #Crazy
 hahaha
Да, позитивното мислене действа на принципа на алкохола - консумиращия поглъща едно определено количество, усвоява го и после се заблуждава, че вижда едно по-яка реалност,
а по-напредналите форми дори претендират да я променят тая реалност според собствените им хрумки  Joy
Малко е жалко, ама какво пък, щом ви кефи, вЕрвайте си позитивно.

Не чух примери, но вече и не ща. Сигурно е нещо дълбоко странно и мистично тип "Два дни поред се сещах за Кольо без причина, мислех си за него, а на третия той мина покрай баничарницата, в която работя и си купи боза. И то точно в деня, в които айрана беше свършил! Как мислите, момичета, какво ли значи това?"

И, най-накрая, по темата!
Живея на последен етаж, нямам съседи, блока е с портиер.
Имам хм ,колега, да го наречем, макар и да е нов страннен елемент, който от седмица работи като съдружник на мой партньор. Тоя човек от самото начало не ме изкефи, не че му има нещо, просто ми е странен и като говоря с него, тръпки ме побиват чак, не мога да обясня дори.
Както и да е, няма да се женим с него, всичко е наред.
Но вчера, по никое време към 3 следобед, се звъни на вратата. Много настоятелно.
Не бях канил никой, затова не отворих (така действам аз, ако е много пък важно, ще ми звъннат на мобилиния, нали така). Прозвъни се още четири пъти през интервал от по 2-3 мин, всеки път пронизително и настоятелно. Накрая не издържах и секунда след като утиха последния звън отворих входната врата със замах - нямаше никой  Shocked
Всичко става за секунди - бях вече в коридора, когато се звънна за последно, така че буквално секунда ми беше нужна.
И никой.
Викам си, може звънеца да се е бъгнал, така и така съм до вратата, ще сляза да си взема единия лаптоп от колата. Слизам надолу и на стълбите на първия етаж, преид портиера, виждам същия тоя странен тип дето така ми действа напрягащо  Shocked
Поздравих го и го питам какво прави тук (със сигурност НЕ живее тук, със сигурност НЕ Е бил на гости - познавам всички семейства и, грях ми на душата, разпитах  Crazy), а онзи само се ухили маниакално и каза "Вече знам че и ти си тук" и изчезна  Shocked
Баси психопатите са се навъдили, а портиера дори не регистирирал, че онзи е влязъл.
Не знам дали има връзка с позвъняването, но определено нямам не просто разумно, ами каквото и да е обяснение.
Може би няма да ви се види кой знае странно, за мен е най-необяснимо как точно този човек се озовава пред дома ми в комбинация с полуделия звънец (никога не е правил така, бтв).
Вероятно е някакво фрийки съвпадение, все пак нямам данни, че онзи ми знае адреса Simple Smile
Но, все пак по-добре от предизвикани срещи със съученици посредством силата на подсъзнанието, нали?  Laughing
А и ми замръзна кръвчицата за момент, признавам  bowuu
вечерта пък любимият пес се катереше по стената и лаеше към тавана - пак ме стесна за секунди, но реших че просто гони разни сенки или буболечки. И това е ново.
Дали не навлизам в мъжката критическа  ooooh! #Crazy

# 217
Дейв, като разказа за звънеца, аз имах една подобна случка със звънец. Надвечер звъни се на вратата, ставам да отворя, викам сигурно минава съседа да събира таксите за входа. Отварям, няма никой. Мисля си, еее, кога успя тоя човек така бързо да си тръгне. Помислих, че някой друг от съседите му е отворил и той е запрашил по етажите. Да, де, ама нямаше никой, не се чуваше шум във входа, нищо, а и стълбището беше тъмно. Не отдадох голямо значение. Добре, де, ама след ден-два пак същото. Взе да ми идва малко странно. След няколко дни пак така, само, че тоя път бях в коридора, съвсем близо до вратата, и веднага след позвъняването отворих ииии пак нямаше никой...стълбището отново беше тъмно, не се чуваха ни стъпки, ни гласове, викам си някой си прави шега явно, поогледах добре, надникнах да видя на долния етаж, стълбището ни е малко странно и се вижда на долните етажи, дори се качих на горния етаж да не би някой да се е скрил, ами нямаше нищо. Много странно ми стана, но оттогава пък не са звънели по този начин. Сега като разказа и се присетих. Не знам какво беше това чудо, беше малко странно, ама знам ли...

ПП Само да допълня, че във входа няма деца в "закачлива" възраст, има дечица, но те са мънички. А вратата на входа се заключва и сме с домофони.

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 14:46 от Tumba_lumba

# 218
....
дейв, за критическата не знам, ама си с двата крака в комическата  Stuck Out Tongue Winking Eye smile3560
няма нищо, мисли позитивно и всичко ще се оправи  smile3540 football

# 219
  • Страната на чудесата
...
А и ми замръзна кръвчицата за момент, признавам  bowuu
вечерта пък любимият пес се катереше по стената и лаеше към тавана - пак ме стесна за секунди, но реших че просто гони разни сенки или буболечки. И това е ново.

Това в същия апартамент с цъкането ли е, Дейв? Ако е там, явно "нещото " започва да се ядосва-цъкаше, ти го игнорира, сега звъни на вратата...Надушвам скорошна развръзка Laughing

# 220
  • Балчик
Да питам само - тези на които темата им е смехотворна, за какво влизат да четат?! "Позитивният" присмех ви носи радост или ?!?[/i]

Аз лично влизам тук, за да чета ( за съжаление не съм от "избраните" на които им се случват странности под път и над път) интересни, истински странни истории, каквито имаше в първите теми. Но вместо това само глупости на търкалета пълнят темата.
Странни случки за мен са свързани с отвъдното, с призрачни странни животни, нещо от сорта. Но не и позитивно мислене, сънувах еди си какво, ама щото си помислих нещо и то взе ,че стана  Laughing ooooh! Ами смешно е някой да намира нещо странно в сън, освен ако в него не се сънуват предварително, преди да се случат имена, дати, събития 1:1 .

# 221
  • В Космоса
И аз като Джемма. Но явно странните странности нещо са позациклили и не се случват или хората, на които им се случват нещо са се отказали да пишат тук. Само сънища и съвпадения някви - много безинтересно стана.

# 222
И аз обичам да чета тук,но не мисля,че позитивните мисли и сънищата са за тази тема.Напоследък са само такива разкази обаче...Скука.

# 223
Момичета и момчета ... темата е :"СЛУЧИ МИ СЕ НЕЩО СТРАННО". Никъде не е посочено , че странното задължително трябва да е пара нормално. Освен това всеки има различна представа за това, което му се струва странно. Не ме разбирайте погрешно, следя ви постоянно и всеки път се надявам да прочета нещо ужасяващо, от което да ми настръхне косата  Crazy
За сега, поне от последните няколко дена, личните ми номинации печели Dave. Ето това е странно съвпадение. Страховито, стига да имаш малко по развинтено въображение. И същевременно - странно /сигурно има адски логично обяснение  Flutter/
А ако не ... Dave, ще ни липсваш ...   Twisted Evil Crazy

# 224
Вчера следобед срещнах случайно приятел, чиято жена трябваше да роди след около месец. Виждайки го още от далече, казах на майка ми, която беше с мен, че съм убедена, че жената вече е родила, нищо че е е още рано. Питах го, каза, че се настройват, но имали още време.  Mr. Green
Днес сутринта прочетох във ФБ , че изненадващо бебето се е появило тази нощ.

То е ясно, че е съвпадение, но малко да раздвижа темата от позитивното мислене, че съвсем стана скучна.

Общи условия

Активация на акаунт