Случи ми се нещо странно VIII

• 138 618
  • 834
  •   1
Отговори
# 360
Преди години сънувах празен лист, на който една след друга се появяват цифри. След четвъртата се събудих, но веднага записах тези, които видях. Пуснах фиш за тото и добавих две числа по мой избор. Четирите наистина се паднаха и до ден-днешен ме е яд, че съм се събудила, преди да видя другите две.
Иначе имам ярък спомен от детските ми години (може да съм разказвала и друг път). Нашите бяха до късно на работа и аз оставах сама поне до 22 ч. Обикновено си лягах и заспивах. Този път реших да изляза на терасата и да гледам към паркинга за майка и татко. Тогава живеехме на 15 етаж. Дотътрих си стол, качих се на него и се провесих през парапета. По едно време някой взе да ме дърпа за ръкава на пижамата - някакво странно същество, като мечка, но с човешки черти. Хвана ме за ръката, заведе ме до стаята и ме зави с одеялото. Излъчваше някаква доброта и без да си отваря устата, ми каза да заспивам и да не излизам на терасата. Като по команда затворих очи и заспах. Интересното е, че нито за секунда не съм се уплашила...

# 361
Toва последното за мечката звучи малко измислено, честно казано,но за тотото е напълно възможно.Майка ми два пъти сънува числа,и двата пъти спечели с тях от тотото. Единствено последните две  от 6-те,ми разказа,че ги сънувала като някакви уравнения и нямало как да ги сметне и да ги запомни и тях на сън Simple Smile

# 362
Здравейте. Това което ще кажа е малко в отговор на доста стари постове (от около 10-15 страница) но сега видях темата. По принцип мозъка ни излъчва вълни на определена честота. Така че е напълно в реда на нещата, ако си помислим нещо, и то се случи, да означава че сме го предизвикали. Според мен е вярно защото съм го тествала. (Гледах един филм "Тайната" в който обясняват точно за това "предизвикване" на събития.Имаше и някои случки, които малко навяваха фалшива работа, но все пак продължих да гледам) Та от там реших да опитам,и не винаги ми се получава защото още не съм усвоила правилния начин (идеята до колкото аз разбрах е не да си казваш колко и какво искаш, а да си представиш, че се е случило( или го имаш) и да си щастлив от факта). И наскоро докато се прибирах от работа, не знам защо, но си представих че намирам 2 лева и наистина се зарадвах от самия факт че съм намерила пари, все едно получих някаква доза късмет. И наистина по пътя (който трае 15 мин пеша) намерих 2 лева...
Другото е че с моя приятел наскоро си писахме по скайп докато беше в чужбина и той ми обяснява за някакво място което е сънувал преди година и нещо и ме пита спомням ли си когато ми е разказвал, и наистина помня нещо такова, но не с подробности. И се оказа че предната вечер е бил на това място. И аз не знаех какво да му отговоря, но междувременно си слушах музика и странното в случая за мен беше че, в същия момент когато се чудех какво да му отговоря песента която вървеше беше на Beyonce - Deja Vu. Тайминга беше невероятен, а имам в плейлиста си всички песни на Beyonce и се пускат на рандом.

# 363
Това, което ще напиша не е странно, а по-скоро съвпадение.С приятелка водим децата в една детска градина в квартала, за да си играят на игрушките, защото през уикенда е отключено.

Миналата събота сме пак в същата градина и разправям на приятелката ми как докато съм била бременна съм била ужилена от оса, че крака ми се е подул и др.бля-бля.Час по-късно идва също една моя приятелка с нейните деца в градината.

Аз известно време ме мъчи един зъбобол и казвам на приятелката ми с която отидох в градината, че искам да си ходя, защото ме боли пак зъба. SickКазвам на моето да си вървим, но вместо това, то се отдалечи и отиде да си играе с едно от децата на другата ми приятелка.След минута се разрева жестоко, но не беше паднала, гледам на гърба й едно червено петно кръв и голямо червено петно около него, като обрив.Беше ясно, че е ужилена или от оса или от пчела, не се разбра какво е.Това, ако не е съвпадение не знам какво е.Имам чувството, че с мисли или действия провокираме някаква поредица от събития.Все си мисля, че ако бяхме тръгнали по-рано, можеше това с ужилването  да не се случи.

# 364
Това, което ще напиша не е странно, а по-скоро съвпадение.С приятелка водим децата в една детска градина в квартала, за да си играят на игрушките, защото през уикенда е отключено.

Миналата събота сме пак в същата градина и разправям на приятелката ми как докато съм била бременна съм била ужилена от оса, че крака ми се е подул и др.бля-бля.Час по-късно идва също една моя приятелка с нейните деца в градината.

Аз известно време ме мъчи един зъбобол и казвам на приятелката ми с която отидох в градината, че искам да си ходя, защото ме боли пак зъба. SickКазвам на моето да си вървим, но вместо това, то се отдалечи и отиде да си играе с едно от децата на другата ми приятелка.След минута се разрева жестоко, но не беше паднала, гледам на гърба й едно червено петно кръв и голямо червено петно около него, като обрив.Беше ясно, че е ужилена или от оса или от пчела, не се разбра какво е.Това, ако не е съвпадение не знам какво е.Имам чувството, че с мисли или действия провокираме някаква поредица от събития.Все си мисля, че ако бяхме тръгнали по-рано, можеше това с ужилването  да не се случи.

Предизвикваме с мислите си разни действия да. Но това което е с ужилването, не е даже и съвпадение понеже...все пак оси и пчели има навсякъде. Напълно нормално си е да ужилят някой отвреме на време.Виж ако беше на същата дата, или на същото място може  би щеше да е съвпадение Wink

# 365
  • Балчик
Айде пак старата песен на нов глас. Предизвиквате вие, вятър и мъгла Joy. Предусещате нещата по-скоро, интуиция, шесто чувство.

# 366
Айде пак старата песен на нов глас. Предизвиквате вие, вятър и мъгла Joy. Предусещате нещата по-скоро, интуиция, шесто чувство.

Това е другия начин да се погледне...и все пак доказателство няма. Но е по скоро предизвикване, защото интуиция или шесто чувство е когато имаш усещане че нещо ще стане. А при предизвикването...си казваш не искам да стане така, не искам да стане така, но самия факт че си си го помислил, го прави реалност.
Има достатъчно документални филми. Гледайте малко преди да дадете мнение с което отричате всичко което другите са казали и едва ли не само Вие сте права...

# 367
Не знам аз, може би самото място е каръшко, защото там също са се случвали кофти неща.Предната седмица детето си удари много лошо окото на рамката на една пързалка. NaughtyПак казвам от толкова много деца все на нея се случват неприятностите, затова за вбъдеще ще избягвам да я водя там.

# 368
  • в кукувиче гнездо
Не знам аз, може би самото място е каръшко, защото там също са се случвали кофти неща.Предната седмица детето си удари много лошо окото на рамката на една пързалка. NaughtyПак казвам от толкова много деца все на нея се случват неприятностите, затова за вбъдеще ще избягвам да я водя там.
Егати самовнушението!

# 369

Нищо не разбрах  Crazy
Аз предизвикваш?
И какво общо има зъбът с пчелата?!

Абе как не можете да съставяте кратък текст, а предизвиквате вселенски събития  newsm78
Искам и аз.
Т.е. фрапиращото е, че юни месец, в градинка, разказваш как те е жилила оса, пчела или нещо подобно, и твоето дете в ужилено в следващия момент?
УАУ  Laughing
Предивикала си го, щъ знайш.
И мен са ми жилили, сега знам кой е виновен.

# 370
Егати самовнушението!
ААА, не е така, деца играят на площадка, изобщо не е нормално да се удрят понякога.  Joy
Сто процента родителите провокират некви тъмни събития там.
Предлагам да си викнете ходжа  Laughing

# 371

Това е другия начин да се погледне...и все пак доказателство няма. Но е по скоро предизвикване, защото интуиция или шесто чувство е когато имаш усещане че нещо ще стане. А при предизвикването...си казваш не искам да стане така, не искам да стане така, но самия факт че си си го помислил, го прави реалност.
Има достатъчно документални филми. Гледайте малко преди да дадете мнение с което отричате всичко което другите са казали и едва ли не само Вие сте права...

Аха.
Цитираш Тайната като източник на вселенска мъдрост.
Ужас  Joy

# 372
Зъбът с пчелата няма нищо общо естествено.Просто, ако бяхме тръгнали тогава,а не половин час по-късно това с ужилването в градината нямаше да се случи предполагам.Естествено, че децата се удрят, когато играят, моето е вечно с одрани колене.Но явно моето си е такова буйно, другите деца са кротки като ангелчета.Не е до самовнушение, ами до дете явно.

# 373
  • в кукувиче гнездо
Зъбът с пчелата няма нищо общо естествено.Просто, ако бяхме тръгнали тогава,а не половин час по-късно това с ужилването в градината нямаше да се случи предполагам.Естествено, че децата се удрят, когато играят, моето е вечно с одрани колене.Но явно моето си е такова буйно, другите деца са кротки като ангелчета.Не е до самовнушение, ами до дете явно.
А ти представяш ли си, че ако баща ти беше жена или пък, ако дядо ти и баба ти не се бяха харесали, че теб изобщо нямаше да те има. И нямаше да има и повтаряемост при ухапването от пчели. Егати, това е наистина невероятно!

# 374

Аха.
Цитираш Тайната като източник на вселенска мъдрост.
Ужас  Joy

Ами не само. В тайната има някакъв известен смисъл, но аз не го разбирам така както те са го описали. Да случвало ми се е да си мисля за нещо с идеята да го предизвикам и става. Сега не знам онея колко от това са си получили къщите, или за оня който искал да получава чек и то станало..малко фалшиво ми се струва. Но като цяло замисъла го разбирам като  "ако искаш нещо можеш да го постигнеш". Също така има и още едно ТЕС...което пак е на тоя принцип Simple Smile
В крайна сметка темата е "Случи ми се нещо странно"...всеки има право да вярва в разни неща.
Пък и никой не говори за предизвикване на вселенски събития. Всичко си е чисто лично. Няма как аз да си мисля нещо и да го предизвикам на някой друг.

Общи условия

Активация на акаунт