Случи ми се нещо странно VIII

• 138 498
  • 834
  •   1
Отговори
# 720
  • Балчик
anny_, точно същото, тръгне ли си човека, моментално ми се отспива, ставам бодра като репичка. И това е ри всяка среща, и само с този човек. Странно е и се чудя защо. Дали не е това, което писа Пънки, да ми черпи енергията?

# 721
Не четеш в "правилната тема".
Чета, чета, но ти много бързо триеш, на ралзично часово време сме.
Е стана ясно, че жената няма намерение да я разказва, само си пише някакви нейни си прозрения, за които другите трябва да се сещат и разтълкуват.
Което ме прави още по-любопитна Simple Smile))
Всъщност съм толкова заинтригувана, защото тя ми се струва най-здраво стъпила на земята, а и както изглежда сама не може да повярва на това, което й се е случило. Иначе отдавна да съм я подминала и забравила. Пънки ми е интересна също, особено личността й  Peace И ето две коренно различни персони, които най-вероятно нямат нищо общо помежду си, със сходни преживявания....как да не ти е интересно Simple Smile

Аха, значи си чела там и разбираш защо трия веднага...Да, с Пънки сме абсолютно различни, като почнеш от възраст, характер, душевност и нямаме нищо общо помежду си, но противно на всякакви очаквания, се разбираме по някои въпроси. Много обичам да чета, когато Пънки разказва, защото ме ориентира в нещата, макар да не е стигнала на половината ми години. Не че в тази материя възрастта има значение.Laughing Не ми дава сърце да я карам да разказва обаче като чета "отзивите". И аз предпочитам да си трая...Мисля, че има и други така.... Thinking Тази тема е ощетена по тази причина.

# 722
  • Far away from here...
А какъв е смисълът да пишете в тази тема, без да казвате нищо конкретно?
Не, че форумът налага задължителното изискване да си споделяме личните преживявания, де  Laughing Но някак не схващам целта.

П:С:Въпросът ми не е опит за заяждане или провокация, от чисто любопитство питам  Peace

# 723
Не помня дали съм го разказвала,но ако се повтарям,извинете.Като бях около 10ти клас веднъж бяхме на Кръстова гора с майка ми и приятелки.Вечерта от хълма като погледнахме към кръста (онзи,за който се ходи по една пътека) имаше светлини като малки светещи топки,5 или 7 броя,не помня вече.Те първо бяха подредени така,че средната беше най-високо,а след това започнаха да си разменят местата.Не съм силно религиозна,не вярвам в такива чудеса.По-скоро съм склонна да вярвам,че е дело на хора с цел подържане на мистерията около това място.Но тогава ми се видя много странно.

# 724
  Моята история е доста вехта. От ученическите ми години, по-точно 7 клас. Тогава всяко лято прекарвахме ваканцията на село със сестра ми. Историята е телепатична. Аз се бях качила на една круша, а сестра ми беше под нея. Изведнъж почнахме да си говорим с нея и баба ми, ама наум. Баба ми ме попита за някакви приятелки, а аз и отговарих, че те ще минат по пътя след малко. Сестра ми развали телепатията, като почна да ми се кара защо обяснявам на баба такива неща. Аз отговорих, че въобще не съм си отваряла устата. Тя какво е чула, не знам. Баба ми също нищо не каза повече. Такива "телепатични сеанси" не сме имали. Друг случай, един вид надникване в "близкото бъдеще". Съпругът ми  яде стафиди, но от пликчето. Започва да го върти във въздуха, за да го завърже. В същия момент си помислих как може да ги разсипе по пода. Познайте какво се случи следващата минута? Половината стафиди паднаха на пода. За съжаление не му казах, какво съм си помислила, за да не ме обвини в лошотия Mr. Green.

# 725
Здравейте!
Сестра ми днес леко притеснено ми сподели, че на нея и на приятелката й им се е случило нещо странно. Както са спели и приятелката й се е събудила от нещо (някой), което (който) й е произнесло името. Сестра ми първоначално е помислила, че е сънувала, но малко след това и двете са видели нещо като плътна мъгла (облак), черно на цвят, с формата на гъба. Тяхна приятелка им е казала, че това обикновено било признак, че някой скоро ще почине. Няколко нощи след това приятелката й се е събудила и е видяла това нещо, същото или подобно, над сестра ми. И двете са уплашени, предполагам предимно заради казаното от другото момиче. Посъветвах я да напръскат със светена вода, друго не мога да измисля. Някой да има някакви идеи?
Сега като го видях написано и аз се поуплаших  Flowers Four Leaf Clover

# 726
  • София
Случват ми се  често тези неща, пръскайте със светена вода, казвайте Иссусовата молитва, при мене има ефект.

# 727
Благодаря, muhmututurka!
А има ли хм, рационално обяснение на явлението?

# 728
  • София
Всеки го обяснява различно, аз си го обяснявам като скитащи лоши неща. Особено ако всяват тъга мъка, печал? Как е при вас?
Нищо хубаво не носи лоши чуства.

# 729
  • Балчик
Здравейте!
Сестра ми днес леко притеснено ми сподели, че на нея и на приятелката й им се е случило нещо странно. Както са спели и приятелката й се е събудила от нещо (някой), което (който) й е произнесло името. Сестра ми първоначално е помислила, че е сънувала, но малко след това и двете са видели нещо като плътна мъгла (облак), черно на цвят, с формата на гъба. Тяхна приятелка им е казала, че това обикновено било признак, че някой скоро ще почине. Няколко нощи след това приятелката й се е събудила и е видяла това нещо, същото или подобно, над сестра ми. И двете са уплашени, предполагам предимно заради казаното от другото момиче. Посъветвах я да напръскат със светена вода, друго не мога да измисля. Някой да има някакви идеи?
Сега като го видях написано и аз се поуплаших  Flowers Four Leaf Clover

Мисля,че съм го разказвала и друг път. Малко преди да почине леля ми (внезапно и при странни обстоятелства), сестра ми сподели, че като се е събудила през нощта е видяла черна сянка да седи на леглото ѝ. Лице не се е виждало,защото е била с нещо като качулка. Изчезнало е така, както се е появило.

А аз от детството си имах съм, който също съм разказвала. Повтаряше се все един и същ за едно и също място, за черна сянка, от която се страхувах в съня си. След многоо години на същото това място намерихме ( беше обявена за издирване) леля починала. Не знам до колко са свързани и истински или илюзорни нещата. Тази материя ми е много интересна, но за съжаление така и не вярвам докрай или поне  не на всичко.

# 730
...ако всяват тъга мъка, печал? Как е при вас?
Ами така като я слушах сестра ми, май предимно страх ги обхваща, не тъга...
Направо ще взема да отида до някоя църква за светена вода. Благодаря за отговорите, момичета!

# 731
  • София
Християнството казва, че лошите неща могат да се преобразяват като добри, като красиви, като всичко, дори и в сънища и наживо. Друг е въшросът, че човек усеща каточели близките си с "познато чуство" ако са наблизо. Но ако в съня има, лоши чуства, тогава казва че не е нещо добро.
В Светото Писание е казано: "По делата им ще ги познаете".
Ето и моя случей, чувах глас казваш ми :"Остави всичко и ела  с мене" или нещо подобно, започнах да пръскам всяка вечер със светена вода и този глас изчезна. Друг път сунувах, че майка ми ми казва да направя нещо, което не искам, аз се противопоставих и тя се превърна в нещо гадно. Но винаги след такива неща се чуствам много зле.
Хубаво присъствие съм чуствала само в църквите и ми става много по-добре, леко.

# 732
  • София
merichka проповедник ми е казвал, за такива неща да се казва молитвата "Да възкръсне Бог" на глас, пък дори и тихо.
Пожелавам ви да се отървете от тия гадове по-скоро, знам какво е . #Crazy

# 733
  • Canada
Интересна тема Simple Smile написвам си какво ми се случи тази сутрин и се връщам да ви дочета. та спя си аз и не знам сънувах ли или мъжът ми наистина ме извика по име и аз както си спях, ококорих се, седнах в леглото и викнах '' дааа, каквооо'' Чух го, че си прави кафе в кухнята, но не ми отговори и аз реших, че съм сънувала. Напоследък често ми се случва да чувам някой да ми говори насън и после веднага се събуждам.

# 734
изчетох всичките теми Simple Smile за една седмица  Crazy и ще продалжавам да ви чета с интерес

на мен често ми се случват странни неща .. но може би по натам ще споделя някой Simple Smile
значи не съм единствена  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт