Случи ми се нещо странно VIII

• 139 100
  • 834
  •   1
Отговори
# 705
По-добре,че не си казала,после можеше и да те обвинят,че защото си им мислила лошото.

# 706
bazinga!, нищо не си можела да промениш дори и да им кажеш.
В действителност такива усещания си имала и друг път, но човек ги забравя. Само ако после се случи нещо разтърсващо се сеща за тях.

# 707
Напоследък усещам, когато мои близки са урочасани, почвам да се прозявам като луда, чак сълзи ми потичат. Rolling Eyes

# 708
Аз чакам историята на Unadaptable вече година, всеки път я прочитам с интерес по "тези" теми, ама нъцки  Thinking

# 709
Аз чакам историята на Unadaptable вече година, всеки път я прочитам с интерес по "тези" теми, ама нъцки  Thinking

Не четеш в "правилната тема". Mr. Green Разказвала съм само отделни части в друга тема, защото има хора, които бяха преживели неща, които биха могли да се определят като подобни. Но се намериха други, които не само четяха, но и коментираха и то как.... Sick Аз пишех, питах и триех веднага. Вкарах обаче в беля тези, които ми отговаряха. Защото не триха. И отнесоха определения като: луди, зомбита, дрогирани и т.н. Затова е "нъцки" Mr. Green

# 710
  • в кукувиче гнездо
Е стана ясно, че жената няма намерение да я разказва, само си пише някакви нейни си прозрения, за които другите трябва да се сещат и разтълкуват.

# 711
Ънадаптибъл ме разбира! Hug Да, аз нямам никакви противоречия в разбирането, ама повечето хора имат..., ама и мен не ми се ще да ми изтича енергийката Laughing в спорове с тоз-оня и отбиване на атаки. Wink

# 712
Не четеш в "правилната тема".
Чета, чета, но ти много бързо триеш, на ралзично часово време сме.
Е стана ясно, че жената няма намерение да я разказва, само си пише някакви нейни си прозрения, за които другите трябва да се сещат и разтълкуват.
Което ме прави още по-любопитна Simple Smile))
Всъщност съм толкова заинтригувана, защото тя ми се струва най-здраво стъпила на земята, а и както изглежда сама не може да повярва на това, което й се е случило. Иначе отдавна да съм я подминала и забравила. Пънки ми е интересна също, особено личността й  Peace И ето две коренно различни персони, които най-вероятно нямат нищо общо помежду си, със сходни преживявания....как да не ти е интересно Simple Smile

# 713
Ама вие защо толкова се впрягате на някви хора, дето от нямане какво да напишат, са решили да се заяждат с историите ви..Това, че нямат очи да видят и уши да чуят, не значи, че сте луди или,че такива неща не се случват.. Тук е за споделяне..който не верва, да не чете Simple Smile

Преди време на мен ми се беше случило нещо,което си обяснявам като телепатия или и аз не знам какво точно.
Вечеряме си с майка ми и баща ми ( тогава още живеех при тях) и си говорим.. майка ми казва нещо и аз си се храня и ме мързи да говоря,но на ум си задавам въпрос към нея, но не правя някаква физиономия,която да издаде въпроса ми. В същото време тя ми отговаря точно на същия въпрос.. направо паднах.. питам ти защо ми казваш това,а тя: е нали ме попита-отговарям ти. Баща ми беше на масата-потвърди,че нищо не съм казвала... #Crazy  За мен това сие жив пример, и никой не може да ме убеди в обратното.. Simple Smile

# 714
bazinga!, и за мен нещата са щели да се случат и може би скриването е по-добро, погледнато от страни, едва ли е могло да се направи нещо.  Confused

Напоследък усещам, когато мои близки са урочасани, почвам да се прозявам като луда, чак сълзи ми потичат. Rolling Eyes
Mr. Green Имаш значи някакви способности да "премахваш" уроките...не се бъзикам, бабата на мъжО можеше, тя точно така започваше да се прозява непрекъснато, ако около нея има урочасан, после си казваше някакви молитви вероятно, за да премахне урочасаното.

Peace И пишете си историите, аз пък им вярвам, макар последната с огледалото в банята да я прочетох баш по нощите, когато все народ беше заспал и със страх влезнах да се мия преди лягане  Laughing

# 715
  • Балчик
Това с прозяването ми напомни, че има един човек, в чието присъствие ужасно много ми се приспива, независимо колко е часа. Отначало не обръщах внимание  на това, но се случва всеки път когато съм с него, просто ужасно ми се приспива, чудех се защо така. не вярвам да е урочасан, нямам обяснение защо е такова поведението ми.

# 716
Прабаба ми е можела да бае, но доколкото знам не е хубаво докато си млад да го правиш. Един ден като/ако одъртея може и аз да почна  Mr. Green

# 717
Джемма, не е свързано с това, не зная с какво, но аз имам подобен опит, одеве, когато отг на *Ми се сетих пак.. за същата баба на мъжа става дума, жената, когато бяхме всички млади  Joy аз на 20-на, се беше вдъхновила да ме научи на шия на нейната машина, тя можеше, а аз съм с две вързани ръце за такава дейност  hahaha емиии...колкото пъти отивах у тях така зверски се прозявах и ми се спеше, че едва ушихме една блуза, за която от някаква Бурда бях измъкнала кройка с размер на палатка  ooooh!
Причина да ми се спеше нямаше, тръгнех ли си, всичко си беше ОК, за друго , когато съм ходила у тях не ми се е спяло  Rolling Eyes

---

*Ми*, не знаех, че като си млад не бива да се бае  newsm78 защо?

# 718
Честно казано не знам, но това което съм чувала е, че трябва вече да е в менопауза жената  Rolling Eyes

# 719
 ThinkingТова, че ви се прозява, може да значи, че някой ви точи енергията. Казвам БИ МОГЛО, не се знае...А това с дядото в огледалото пък изобщо не е страшно, аз на мястото на жената бих оставила малко храна и вино, наречени за дядото, даже бих наричала първата изядена хапка за деня на него. И бих му поговорила нещо...Може да е наблизо, да не се е качил в по-високите астрални слоеве. Казвам, че аз бих, не че така някой трябва да прави, да не вземете да се шашкате сега. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт