Случи ми се нещо странно VIII

• 138 513
  • 834
  •   1
Отговори
# 750
Току-що нещо ми изкара акъла. Както съм сама в стаята, в леглото и си чета в интернет на абсолютна тишина, вдясно от мен, на около метър, се чу някакво пръхтене. Стреснах се, погледнах натам абсолютно недоумяващо, естествено нищо няма, което да издава такъв звук - дойде от една открита секция, от място, на което има само електроника, но никоя от машинките не издава такива звуци. И след няколко секунди се повтори още 2 пъти.  Shocked Shocked   Shocked  Нямам обяснение какво беше това чудо, но определено ме изплаши..  newsm78

о не, още веднъж... мисля да изчезна в другата стая и да изчакам да се прибере мъжът ми.

ега ти, ужасното нещо... при това телефонът ми е там, не смея да приближа да си го взема...

А имате ли колонки (високоговорители) на тази секция. Ако да, тогава обяснението е съвсем рационално.

Да, има колонки на cd-плеъра, но той заедно с колоните е изключен от ел.мрежа от месеци и освен това се намира на 50 см нагоре от мястото, откъдето се чу шумът. Пък и пръхтенето не звучеше никак машинно/компютърно/дигитално. Днес си прослушах всички възможни звуци от телефона, да се уверя, че не е от него и не е - такъв звук в него няма.

# 751
Току-що нещо ми изкара акъла. Както съм сама в стаята, в леглото и си чета в интернет на абсолютна тишина, вдясно от мен, на около метър, се чу някакво пръхтене. Стреснах се, погледнах натам абсолютно недоумяващо, естествено нищо няма, което да издава такъв звук - дойде от една открита секция, от място, на което има само електроника, но никоя от машинките не издава такива звуци. И след няколко секунди се повтори още 2 пъти.  Shocked Shocked   Shocked  Нямам обяснение какво беше това чудо, но определено ме изплаши..  newsm78

о не, още веднъж... мисля да изчезна в другата стая и да изчакам да се прибере мъжът ми.

ега ти, ужасното нещо... при това телефонът ми е там, не смея да приближа да си го взема...

Преди месец някъде, ми се случи абсолютно същото. Мъжът ми беше в другата стая, и той също го чу. Провикна се да ме пита какъв беше този звук. Аз му викам - Не знам, шкафа пръхтеше. newsm78 Беше много странно.

Danaq27 , а само веднъж ли го чухте? и повече нищо?

# 752
Току-що нещо ми изкара акъла. Както съм сама в стаята, в леглото и си чета в интернет на абсолютна тишина, вдясно от мен, на около метър, се чу някакво пръхтене. Стреснах се, погледнах натам абсолютно недоумяващо, естествено нищо няма, което да издава такъв звук - дойде от една открита секция, от място, на което има само електроника, но никоя от машинките не издава такива звуци. И след няколко секунди се повтори още 2 пъти.  Shocked Shocked   Shocked  Нямам обяснение какво беше това чудо, но определено ме изплаши..  newsm78

Преди месец някъде, ми се случи абсолютно същото. Мъжът ми беше в другата стая, и той също го чу. Провикна се да ме пита какъв беше този звук. Аз му викам - Не знам, шкафа пръхтеше. newsm78 Беше много странно.

Danaq27 , а само веднъж ли го чухте? и повече нищо?

Да, само веднъж, но беше няколко последователни "пръхтения" и доста шумни и отчетливи. На нашия шкаф няма абсолютно нищо. А пръхтенето си беше съвсем човешко. Аз в първия миг се вцепених и не можех да мръдна, но придобих смелост, защото мъжът ми беше в другата стая и хукнах към него. Rolling Eyes

# 753
Здравейте и от мен.Преди седмица ми се случи нещо наистина странно.Докато миех зъбките на малката ми дъщеря,която е на 3год. тя изведнъж се обърна към мен и ми каза,че детенцето плаче,чащото е паднало и се е ударило.Попитах я "Кое детенце?",а тя ми сочи на земята до нея и ми вика"Ми ей това".Аз изобщо не обърнах внимание и така мина цял ден,без други странности.До вечерта.Слагам за вечеря и всички сме в кухнята,тя се обърна към мен с думите "Мамо сипи и на момиченцето,че е гладно",на мен ми се подкосиха буквално краката,мъжа ми се втрещи.Попитах я на кое момиченце,а тя ми сочи към ъгъла и ми каза "На това бе мамо".Опитах се да й обясня,че там няма никой,тя ми отговори"Има мамо". И си отиде в хола все едно нищо не е станало.След това я изкъпахме и аз съм я сложила на леглото и я оправям а тя си играе снякаква играчка.По едно време се загледа към вратата,показвайки играчката на някой и вика"Виж,виж",пак я попитах на кого показва-"На детенцето" ми каза.Попитах я това детенце приятелка ли й е,отговори ми ,че й е приятелка.Не исках да задълбочавам повече.Оставих така нещата и не мигнах цяла нощ.На другата сутрин напръсках цялата къща със светена вода.Повече не спомена за това момиченце.Не вярвам че е било някаква измислица,тя виждаше нещо и най-странното беше ,че не й беше странно че вижда дете което не живее с нас.Приемаше го съвсем нормално.А голямата ми дъщеря не виждаше нищо.Моля се повече да не се повтаря,че и повечко филми съм гледала с подобна тематика #Shocked
Преди години детето на моя приятелка по същия начин виждаше "дете" цял ден и му говореше.Много ужасяващо беше .Ние не го виждахме нито го чувахме ,а най-ужасното беше ,че невидимото дете каза ,че баща му много го биел .Няма как 4 годишно дете да си измисля .Когато казахме на малкия да му каже да си тръгва ,че тук не е за него .Детето на приятелката ми каза той се разсърди много мамо !Доста се стреснахме ,но напръскахме със светена вода и повече не се появи .

# 754
Здравейте на всички! Много често ми се налага да търся различни мнения по различни въпроси и да си призная все при вас се спирам. Та така де реших и аз да се регистрирам, току виж и аз добавя някое и друго мнение.
 По темата- Интересувам се доста от такива странни случки и преживявания, донякъде да си запълвам времето или да си спестя тегленето на някой ужас... Но с течение на обстоятелствата, когато ти се случи, вече е по- различно. На мен специално ми се е случвало да падат предмети от странни места по никое време вечер. Да намирам входната врата отключена и други тем подобни. Поинтересувах се в различните религии ( в частност ислям и християнството ) и има доста интересни обяснения на фактите Simple Smile Айде пак много се разписах!   bouquet

# 755
И аз много се интересувам. Повечето странни звуци, образи, светлина  се обясняват с факта, че точно преди да заспи, но и когато още е буден, човек изпада в нещо като транс и вижда и чува всичко в главата си, но то действително не се случва.. нещо такова беше.

Иначе за падащите предмети, пускането на водата посред нощ не съм чела никъде и не намирам логично обяснение.

# 756
Падащи предмети, пускане на вода, тръшкане на врати, смях, сянка, малки неща (човечета) Нещо като хора с неземни очи... според една от религиите това са същества създадени като нас и живеейки между нас понякога нарушават спокойствието ни. Не могат да ни наранят, но е неприятно присъствието им. Според тяхното вярване те също са добри или лоши, но ако не желаят да ги видиш няма да ти се покажат. Те също имат семейства и деца. По темата за духовете имат съвсем различно мнение Simple Smile Последната ми случка е от погребение, когато нещо ме докосна по рамото, което определено много приличаше на действие, което въпросният покойник имаше навика да прави...

# 757
  • София
Никой не е по-силен от Бог, светена вода и всичко изчезва.

# 758
И като една истинска нова съфорумничка ще оспамя темата  Embarassed Embarassed Embarassed Пропуснах да кажа, че тези същества обитават най- често жилища или помещения, в които отдавна не се е живяло... Зная, че тамян, молитва помагат да се държат на страна, но дали изчезват не знам

# 759
  • Кьолн
И аз пиша понякога в темата,защото съм имала доста странни случки. И понеже около две години бях сама с децата, реших да споделя с мой приятел поп. Казах му колко ме е страх вечер и дори през деня . Тогава той ми разказа как още докато е бил млад свещеник му се е случило нещо много странно. Седял си на леглото сам и си четял,изведнъж врата се отворила и влязъл някакъв непознат човек. Нищо не казвал само гледал приятеля ми. Той естествено се уплашил и щом казал молитвата отче наш непознатия изчезнал. Моя приятел ми каза да не се страхувам, такива случки се случвали на много хора, да си сложа икона в стаята и да напръскам със светена вода.

# 760
 Преди 6-7 години сънувам по4иналия си дядо .Във съня ми дойде и ми носеше бани4ка и боза за закуска спря се подаде ми ги и каза хапни и да знаеш ,аз винаги ще те оби4ам ,но сега не може да дойдеш със  мен , не ме викай .Бях объркана  и си поплаках за него сутринта (обожавах дядо ми ) .Споделих на майка ми и тя веднага купи бани4ка и боза и подаде  .Но надве4ер и във следващите дни тези  болка която изпитвах докато разберат , 4е не бъбре4на криза имам  , а кръвта ми се натравя и съм полу4ила пертонит .Майка ми беше луднала ,тъй като аз изглеждах ,като мъртвец нито можех да приема храна ,нито вода .Но  я успохоих  мамо няма да умра .Дядо ми каза , 4е няма да ме вземе сега . Във операционната помня хирурга  как  ми каза имаш страхотен късмет , 4е си жива . Hug Може би дядо ми  ме е предопредил , 4е ще ми се слу4и това и да не се притеснявам . Heart Eyes

# 761
# 762
  • Балчик
Снощи отново кучето ми започна да ръмжи и да гледа нещо в празното пространство под тавана на стаята. След това започна да лае и да отстъпва назад, сякаш нещо се приближава към нея. Не се случва за първи път, но бях сама с нея и ми стана леко страшно. Успокои се, когато се престраших, станах и отидох на това място, към което гледаше. Тогава и тя дойде до мен и започна да души въздуха. Периодично се повтаря това. Какво вижда там, за съжаление не може да ми каже.

# 763
  • София
Не ви ли е скучно с тези рационални обяснения? newsm78
Да, дай да търсим мистика и духове навсякъде, пък после да се чудим защо откачаме. Има неща, които са странни, но има и такива, които се обясняват съвсем нормално, като "стъпките" по новия ламинат.
Сподели за "стъпките" по новия ламинат, моля, че наскоро слагах такъв в жилище, което ремонтираме, но не живеем там и често ходя сама да върша това-онова и да не се изплаша...

# 764
И на мен ми стана много интересно за стъпките и ламината ? Моето куче пък си гледа нещо по стените все едно нещо си ходи там. Върти главата много често както когато му говоря нещо... Много ми е странен и същевременно смешен. Интересно, ако имах рибки  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт