Случи ми се нещо странно VIII

• 138 513
  • 834
  •   1
Отговори
# 765
Хаха, за ламината - просто новият ламинат се разширява и скърца, все едно някой ходи Simple Smile
Това за животните е интересно, възможно е и да виждат нещо, но кой знае Simple Smile

# 766
 Thinking Не ми беше идвало на ум, а си имало такова логично обяснение. Макар, че си знам, че всичко ново- поставено е като новопостроена къща- сляга с времето  Simple Smile  Снощи сънувах много странен сън, на който се надявам да няма тълкование. Така преди години сънувах един зъб, много странен и остър беше в устата си, а на другия ден ми съобщиха неприятна новина....

# 767
  • ...на безопасно
Сънувам често проблеми със зъбите, знам как се тълкува....не се притеснявай.
Аз наистина много често сънувам падащите си зъби.

# 768
Силно се надявам да е неприятно съвпадение на нощта и деня.  Hug

# 769
На мен ми се е случвало като малка (малка, малка, тийнеджърка съм била вече), лягам на обяд да подремна. Не се минават и пет минути (аз трудно заспивам) и усещам как някой ме ръчка с пръст по гърба. Много ясно физически го усетих. Майка ми беше в другата стая и си помислих, че тя е влезнала, за да ме види какво правя. А аз супер раздранено (нали ме тресат хормоните на тая възраст  Mr. Green ) и казвам : Остави ме да спя. Отговор не получих, обръщам се, няма никой. Реших, че вече е излезнала от стаята. Въртях се още десет минути, но така и не успях да заспя. Питах после майка ми дали ме е ръчкала по гърба, но тя ми каза, че въобще не е идвала в стаята ми.  newsm78 Беше отдавна, но до днес го помня.

# 770
От 2 седмици ми се налага да излизам на терасата на апартамента ми всеки ден по едно и също време.Тя гледа към една неработеща изоставена детска градина, но никога не ме е било страх от гледката.По скоро се чувствам неприятно като гледам как я ползват за тоалетна.Та...Всеки ден щом излезна на тераста чувам едни и същи викове, или по скоро разговор на висок тон.Сякаш е насочен към мен , чувам и думите и веднага бързам да влезна.Мъжки гласове , по скоро момчешки.И всеки ден едни и същи думи...Другия път ще се провикна та да видим дали ще ми отговори някой!

# 771
А какви са думите?

# 772
  • В Космоса
Fraqueza, интересно! Очаквам развитие. Crazy

# 773
  • Балчик
Аз съм чувала,че не е добре да се обръщаш или отговаряш, когато ти се чува,че някой ти говори или вика по име,ако наистина няма човек, който да го прави.Баба ми казваше, че нечистата сила те вика и ако се обърнеш или отговориш те чака някакво нещастие. Доколко са бабини деветини, не знам.

# 774
Не разбрах откъде идва тази сигурност, че виковете не са на живи хора, изоставено място не значи, че не се ползва от някого Rolling Eyes Ако наистина обаче гласовете не са на живи хора е по-добре да не се отговаря. Смята се, че лошото те вика. Майка ми разказваше историята на един свой чичо, който е отговорил при такива обстоятелства и това е имало катастрофални последици за живота му. Аз лично го отдавам на случайност, но не пречи да се спази предупреждението. За всеки случай.

# 775
Не зная колко е странно, но ще ви разкажа какво ми се случи и на мен. Брат ми почина преди почти две години, внезапно, без да е боледувал, млад.. Не успяхме да се сбогуваме, не успяхме да си кажем толкова неща. Сина ми се роди  два месеца и половина, преди той да умре, живеем на 600км разстояние и той така и не успя да го види. Брат ми отглеждаше гълъби и много ги обичаше.  Една седмица след погребението умряха няколко от тях.  На два пъти у дома през отдушника в банята  след това влиза  гълъб... Живеем на  3-я етаж, а блока е на  7 етажа и ми е малко странно как точно в нашия  апартамент успя да се мушне(никога преди това не се е случвало). На  помена за  годината му не успях да отида и ми беше свито и гадно през  целия ден.  Отидох в  близката черква поне свещичка да запаля. След като  излязох в двора, седнах на пейката малко да поседя и помълча.. Долетяха от никъдето три гълъба- бял, сив и червеникав... Все си мисля, че той ми дава знак... Имам и странни сънища, с повтарящи се детайли с него, и винаги след това нещо се случва. Той обожаваше дъщеря ми, по телефона казваше колко обича и сина ми и няма търпение да го  гушне. В различни мои сънища  постоянно ми се явява и ми казва-аз пазя децата ти, аз бдя над тях. Една сутрин след такъв сън, на връщане от училище дъщеря ми я блъсна кола(без последствия, слава на Бога). Предстоеше операция на сина ми(4-та по ред) и аз въпреки, че вече  бяхме минали по този път бях ужасно притеснена, през нощта го сънувах, усмихна се  и каза-аз ги пазя, аз бдя над тях(винаги това казва), и наистина, тази операция беше най-лека, най-лесно излезе детето от упойка  и бързо се възстанови след това.

# 776
Преди няколко години бях на бригада в Англия. Работата ми беше такава, че имах качване на няколко метра височина. Чиста или нечиста сила, но баба ми, която беше мъртва от 1 година ми извика по име, а аз се обърнах. В този момент полетях към машината надолу където със сигурност ме чакаше нарязан крайник, а може би и по-зле. Някаква решетка (проверена предния ден) се беше скъсала от заварките, нещо което по- късно ми обясняваха, че е почти невъзможно да се случи. За щастие успях да се хвана за парапета с което пък си нараних ръката, точно на мястото където на въпросната баба беше счупена. Така че, когато някой каже че е чул мъртвец да му вика,  да свири или нещо подобно му вярвам! Знам , колко шумно беше в тази фабрика и че е невъзможно да чуеш човек до теб да говори (крещи), а едва ли  нещо друго....

# 777
Аз не твърдя,че не са живи хора.Но факта,че всеки ден гои чувам ме навежда на мисълта,че или някой яко ме бъзика от съседските деца ,или има нещо там в тази сграда.Аз няма как да не се обръщам по посока на виковете ,защото градината ми е пред очите,но колкото и да се зверя не виждам никой.А думите...Ми не съм сигурна до каква степен не ми се причува вече...Но към мен са насочени.-Погледни ни де, не бързай толкова...Горе долу все са в тази сфера...

# 778
Fraqueza, а като излезеш по друго време на терасата?

# 779
Избягвам да излизам там ,ако не ми се налага. Simple Smile Ама днес ще пробвам, та да видя дали ще чуя пак нещо.

Общи условия

Активация на акаунт