Случи ми се нещо странно VIII

• 138 524
  • 834
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
mimashki,виж дали кръстта е симетричен и също вертикалната черта-от коя страна е по дълга-горната или долната?

На външна стена ли е? Тухлена? Възможно ли е да е пукнатина от земетресението например? Thinking

# 511
  • ГО
При освещаването на нашия апартамент, отчето "нарисува" кръст с олио по стените във всяка стая. В хола-кунхя - на източната стена, в спалнята - на стената над главите ни.
Понеже е от мазнина, това предполагам ще излиза и след боядисване.
За това питах дали преди е живял някой в това жилище. Може тези следи да са от такова освещаване. Peace

# 512
Момичета, здравейте пак!Скоро не съм писала.Аз съм онази дето ви занимаваше с кръста на стената в банята.Сега ми се появи същия във всекидневната,отново на източната стена, отново все едно някой с мръсен пръст го е нарисувал.Вече незнам какво да мисля.пръсках навсякъде със светена вода.една приятелка ми казва, че трябвало да го приема като знак да имам повече вяра и че надали е нещо лошо.
пак питам за предположения и мнения от вас.

Това е правилен кръст - виж каква хубава поличба. Имате си ангел пазител в дома и ще имате късмет и успехи. Не виждам какво лошо може да има в това  Peace

# 513
Снимай, за да го видим.  Blush

# 514
От къде разбра,че е правилен?Аз питам за да видим християнски или сатанински е.

# 515
  • Варна

Може би има предвид , че е бил на източната стена.

# 516

Айде стига  Flutter
И като е сатанински палим апартамента и сме се оттървали ...  Rolling Eyes?

# 517
Просто ще знаем кой ни е обърнал внимание.

# 518
Вертикалната черта е разделена точно на половина.Хоризонталната е по- дълга от дясно, като стоя срещу него.
Не е нов апартамента купихме го от едни възрастни хора а преди да го вземем е имало квартиранти.
Това с освещаването е логично обяснение.Само да кажа че  сегашната баня преди е била нещо като килер или мокро помещение и ми се струва малко вероятно и там да е рисувал попа кръст ама знам ли.

# 519
Нищо обезпокоително не намирам аз.Равновесен кръст.Няма какво да се плашите според мене,освен ако не сте вампири./шегичка/ Simple Smile

# 520
Здравейте и от мен.Преди седмица ми се случи нещо наистина странно.Докато миех зъбките на малката ми дъщеря,която е на 3год. тя изведнъж се обърна към мен и ми каза,че детенцето плаче,чащото е паднало и се е ударило.Попитах я "Кое детенце?",а тя ми сочи на земята до нея и ми вика"Ми ей това".Аз изобщо не обърнах внимание и така мина цял ден,без други странности.До вечерта.Слагам за вечеря и всички сме в кухнята,тя се обърна към мен с думите "Мамо сипи и на момиченцето,че е гладно",на мен ми се подкосиха буквално краката,мъжа ми се втрещи.Попитах я на кое момиченце,а тя ми сочи към ъгъла и ми каза "На това бе мамо".Опитах се да й обясня,че там няма никой,тя ми отговори"Има мамо". И си отиде в хола все едно нищо не е станало.След това я изкъпахме и аз съм я сложила на леглото и я оправям а тя си играе снякаква играчка.По едно време се загледа към вратата,показвайки играчката на някой и вика"Виж,виж",пак я попитах на кого показва-"На детенцето" ми каза.Попитах я това детенце приятелка ли й е,отговори ми ,че й е приятелка.Не исках да задълбочавам повече.Оставих така нещата и не мигнах цяла нощ.На другата сутрин напръсках цялата къща със светена вода.Повече не спомена за това момиченце.Не вярвам че е било някаква измислица,тя виждаше нещо и най-странното беше ,че не й беше странно че вижда дете което не живее с нас.Приемаше го съвсем нормално.А голямата ми дъщеря не виждаше нищо.Моля се повече да не се повтаря,че и повечко филми съм гледала с подобна тематика #Shocked

# 521
Знам, че повечето хора не вярват в това, но тя е виждала астралния свят. Някои деца го могат, не виждат несъществуващи хора, ако за това си се притеснила. Simple Smile

# 522
И в астралния свят ли имат тела и ги боли, като се ударят, и изпитват глад?...
А защо светената вода ги "чисти", щом са добронамерени и безобидни? newsm78

# 523
  • София близо до Витоша
уфффф  настръхнах , много книги съм чела на тази тематика

# 524
Ох,не знам хора.Надявам се да не се повтаря.Пет години живеем тук и това е първия такъв случай.Може би е бил блуждещ дух,който само е преминал през нас и си е отишъл.Искал е малко внимание,може би и храна и като не получи нищо си отиде.Дано.

Общи условия

Активация на акаунт