Случи ми се нещо странно VIII

• 138 470
  • 834
  •   1
Отговори
# 60
снощи сънувах , че гледам един  огромен  басейн с прозрачно чиста вода, после един по-малък  -пак  с чиста вода , но около  зелена  трева   - и едни хора тръгнаха към басейна и по ходилата им има полепнала трева и аз си мисло-ооооооо   ,сега тази трева ще замърси водата и гледам  на повърхността на водата се носят   тревички и сено...  Ако някой може да разтълкува съня-ще съм  много заинтересувана!
Да сънуваш вода, каквато и да било означава, че ще ти се случи нещо лошо, от дете го знам, колкото и странно да звучи е вярно.

# 61
  • bulgaria
Dave Lombardo ,животинчето да не долавя някакви звуци, които са в неговия честотен спектър?
Всички знаем за кучегони и подобни...Почнаха даже да слагат в контактите си разни устройства за прогонване на мишки, вредни насекоми и прочие.
Все си има обяснение това държание, нещо дразни животното явно.

Дразни го онова, което цъка. Simple Smile

# 62
Моята дъщеря е на два месеа и половина и откакто се е родила, когато сме в свекърва ми винаги гледа към единия ъгъл на стаята. Случвало се е да се усмихва и на нищото Simple Smile

# 63
Много интересна тема....аз в момента се сещам само аз един повтарящ се мой сън...как падам в черна дупка,но никога не стигам дъното....винаги се стряскам и не заспивам до сутринта....Страно е ,че ми се случва през няколко дни....и е един и същ....

# 64
Темата за сънищата е тази:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549071.0
Пишете, ако искате да ви бъдат разтълкувани. Ние там следим и пишем, тук само странни - пророчески се приемат до колкото разбрах - тези, чиито предсказание се е сбъднало.

# 65
  • в кукувиче гнездо
Айде не започвайте пак спора със сънищата - кой е за тук, кой не е... Аман вече! Който смята, че сънят му е странен и е за тук, да си го поства.. Стига вече набивахте канчета с тези сънища!

# 66
Дайте да изчистя името си от споменаването му успоредно със сънищата и да разкажа за една енергия, която усетих около себе си.
Бях бременна с първото си дете, лежах на спалнята и четях. Не можех да лежа по корем, защото ми ставаше лошо, та се бях подпряла на кълка. Изведнъж усетих невероятно завихряне около себе си и сякаш през мен премина някаква плътна, черна маса, която излезе през прозореца.

Дядо ми десет години живя след прекаран тежък инсулт, беше с парализирана дясна ръка и трудно подвижен крак, който влачеше специфично при ходене. Последната година от живота си прекара изцяло на легло. 45 дни след като почина, в продължение на месец сякаш го чувах как излиза от стаята си, върви по коридора, влиза в тоалетната, но не излизаше от там. Така и не посмях да стана,  не за друго, а не исках да гоня.

Тази нощ сънувах съфорумката Мама Цоцоланка, че пише разстроена от нещо в някаква тема в Клю-то, почина Дим Дуков. Ще взема вярно да си отворя тема "Касита сънувА".

# 67
Хайде и аз в новата тема.
Не искам да  изпускам интересни истории   Peace   Grinning

# 68
Сега се замислих, че като по малка имах много странни преживявания и усещания особено насън,но откакто се заземих и престанах съзнателно да ги забелязвам, като че ли намаляха .
Онзи ден звънеца долу звъни ,аз отварям след няколко секунди -няма никой, след няколко  часа пак така ,но този път бях до прозореца и веднага погледнах ,но пак нямаше никой ,а и улицата беше празна от минувачи или пощальон с пратки за съседи или за нас .
След това на няколко пъти пак ми се случва на мен ,но отново няма никой.
Сенки около мен , дежа вю и преминаващи в крайчеца на окото ми мигновени сенки имам постоянно, но не обръщам ,а и не искам да им обръщам внимание.
Сменихме звънеца ,да видим дали сам не се включва от сигналите и безжичните връзки със съседните къщи.
А за сънищата отделна тема мога да отворя и запълня сама.

# 69
  • България
Айде не започвайте пак спора със сънищата - кой е за тук, кой не е... Аман вече! Който смята, че сънят му е странен и е за тук, да си го поства.. Стига вече набивахте канчета с тези сънища!
Не е до набиване на канчета, но въпроси от сорта на:
-"знаете ли какво значи този сън?" не са за тук.
От просто, по-просто. Не виждам защо се дразниш?
Касита, всеки път ми ставаш все по-интересна за четене Peace

# 70
Здравейте, случайно попаднах на вашата темичка и искам да споделя какво ми се случи преди години. Бях на гости при едни познати. В един момент те излезнаха от стаята и аз останах сама. Подът беше с паркет.  Чух паркетът да скърца. Знам, че ще има скептично настроени, но паркетът скърцаше като че ли някой ходи. Тогава усетих как ми настръхна косата и се изстелях навън без да се обаждам. Втори път не съм ходила там, макар че моите познати се чудеха какво става.

# 71
  • в кукувиче гнездо

Не е до набиване на канчета, но въпроси от сорта на:
-"знаете ли какво значи този сън?" не са за тук.
От просто, по-просто. Не виждам защо се дразниш?
Касита, всеки път ми ставаш все по-интересна за четене Peace
Не се дразня, но ми писна след всеки разказан сън да влизат Дейв и последователите му и да обясняват в  не знам си колко поста, че има отделни теми за сънищата и да разводняват иначе интересната тема. Ей за туй!

# 72
  • София
Пишете за деца, които се "зазяпват" и "взират". По принцип тези състояния са повече тревожни, отколкото странни. Не искам да плаша никого, но за такова "взиране" аз бих се консултирала с лекар.
Извинявам се за офф-а.

# 73
  • В Космоса
Пишете за деца, които се "зазяпват" и "взират". По принцип тези състояния са повече тревожни, отколкото странни. Не искам да плаша никого, но за такова "взиране" аз бих се консултирала с лекар.
Извинявам се за офф-а.

Може ли на лични да ми пишеш. Моето дете се "взира". Crazy

# 74
  • В.Търново
Извинявам се за офф-а.

Може ли на лични да ми пишеш. Моето дете се "взира". Crazy
Какво значи да се взира,да се заглежда в дадена точка без да мърда....аз го правя и до сега това нещо....

Общи условия

Активация на акаунт