Случи ми се нещо странно VIII

• 138 531
  • 834
  •   1
Отговори
# 105
Не, може би е трябвало да кажеш на близките и да намерят някой да довърши започнатото /ако изобщо има такава работа де, недовършена/.
Терминатор, аз имах цяла бохча със скроени рокли и поли /по едно време се изживявах като самобитен дизайнер  Mr. Green/, но скоро я изхвърлих.

# 106
Баба като почина и това го чух от стринка, баба беше заплела нещо , ама още в началото, никой не се нае да довърши плетката, от жените, та някой спомена, че можело да се изгори и го метнаха в печката.

# 107
Не, може би е трябвало да кажеш на близките и да намерят някой да довърши започнатото /ако изобщо има такава работа де, недовършена/.

Както и да е, всъщност казах им, дали са я довършили , те си знаят.

# 108
Дали е странно или е просто съвпадение, но е факт... И в основното училище, и в гимназията, имах по 2 най-добри приятелки. Странно е, че рождените им дни съвпадаха точно - едната приятелка от основното училище и едната от гимназията са родени на една и съща дата и година, а другите 2 - също на една и съща дата и година (различна от тази на първите 2).

# 109
Прочетох последната тема и на места историите бяха интересни  Simple Smile
Да ви кажа нещо странно, което ми се случи на мен.
Имахме стенен часовник, който от няколко месеца беше спрял на 15:45 ч. Все не намирах време да му сменя батериите, пък и много ме дразнеше, та беше въпрос на време да го разкарам.
Баща ми се разболя и го прибраха в болница. Имаше мпроблеми с алкохола. Държаха го няколко дни и каза, че бъбреците са отказали, черния дорб и той на там върви, но ще го поддържат, докато... Един ден телефона ми звънни, обаждат се т болницата да ми кажат, че е починал, като ми съобщават, че това е станало в 15:45 ч. След хамалогията в болницата, погребение, тази информация ми беше минала ей така през ушите. Един ден се заглеждам в часовника и викам на ММ "Странно, татко почина в толкова часа". След известно време го махнахме, защото моя почна да го гони параноята.

# 110
Сега се сещам,че има една съфорумка,с която имаме доста сходни неща,чак е странно:

-еднакви зодии
-една и съща професия
-и двете сме вегетарианки
-мъжете ни са от една и съща зодия с еднакъв асцендент
 #Crazy
Ако се запознаем на живо сигурно ще изникнат и други общи неща.

Имам същото съвпадение с моя братовчедка. Баща ми и майка й са брат и сестра.
Ние сме с една и съща зодия, еднаква професия, приличаме си визуално до степен да ни вземат една за друга. Мъжете ни носят едно и също име, родени са на една и съща дата в една година, имат еднаква професия и много сходни възгледи за живота.
А за конкретната дата на раждане - освен мен, на нея са родени чичо ми /брат на баща ми/ и лелята на майка ми.
Тук във форума се запознах с много скъпа за мен приятелка от мамите на близнаци, която е родена в деня преди моите деца, а аз в деня преди нейните. И всички сме в 1 месец.Едната ми дъщеря е родена на 11.08. в 11:08 ч., а другата 2 мин. след нея, но е записана в 11:11 ч.

# 111
Относно съвпаденията- имам две истински близки приятелки, и с двете имам по един общ белег, на едно и  също място на тялото. С едната- бенка на сгъвката на лявата ръка, с другата родилно петно на дясното бедро.
С първата децата ни имат бенки на едно и също място на гушите.

# 112
Ехоооо... Къде сте момичета?  Simple Smile Никой не пише, а с нетърпение очаквам нови истории.  Simple Smile Реших и аз да драсна два реда и да споделя една моя странна случка.

Баба ми, лека и пръст, почина преди 4-5 години, а аз не я бях виждала от много време ... сигурно повече от десет години. Нямах никакъв спомен как изглежда. Няколко дни след като почина, се бях прибрала от лекция и реших да легна на дивана и да поспя за малко. Сънувах как се събуждам и до мене стой права една баба която ме гледаше с приятелска усмивка на лицето. Потърках си очите и я попитах защо ме събуди, но тя нищо не ми отговори. След това закачливо ми се оплези. Спомням си че и аз й се усмихнах и й казах че не й се сърдя че ме е събудила и че продължавам да спя. Съня ми беше много реален, но като се събудих си нямах и на представа коя беше възрастната жената. Няколко дни по късно, споделих с другата ми баба за съня ми. Обясних как изглеждаше жената и баба ми остана без думи. Цял ден се рови из албумите ни и накрая намери снимка с баба ми която почина. Тогава осъзнах че баба ми е била жената в съня ми.

# 113
Баба като почина и това го чух от стринка, баба беше заплела нещо , ама още в началото, никой не се нае да довърши плетката, от жените, та някой спомена, че можело да се изгори и го метнаха в печката.

ама как може да изтъквате подобно нещо като довод  ooooh!
бабата на прадядото казала на девера на чинката на сватя.
излезте от тва село, излезте от тия бабини деветини де!

или, викаш, най-нормалното нещо на света е да има възвишен и справедлив райски задгробен живот, но бабите ви да се теразят за недоушите фусти. и то в годините на достъпната конфекция.

я моля ви се.  Laughing

# 114

ама как може да изтъквате подобно нещо като довод  ooooh!
бабата на прадядото казала на девера на чинката на сватя.
излезте от тва село, излезте от тия бабини деветини де!

или, викаш, най-нормалното нещо на света е да има възвишен и справедлив райски задгробен живот, но бабите ви да се теразят за недоушите фусти. и то в годините на достъпната конфекция.

я моля ви се.  Laughing
Това съм чувала, никой, както казах не се юрна да я довършва. Освен това не всички можем да излезем от село, пък и бабата почина преди 17 години, та нямаше достъпна конфекция.

# 115
Преди малко, докато зареждах миялнята се сетих изведнъж за Синия Пепелник Mr. Green, който помня още от зората на моето детство и, който майка ми, единствен пушач у дома, ползва с любовта на фетишист към него. Та помислих си, колко ли трудно ще се съберат парчетата като се счупи. 15 минути по-късно собственичката му го направи на 1001 парчета.

# 116
Здравейте,чета ви редовно и отдавна се каня да пиша тук. Знаете ли, имам една закономерност в моя живот,която си мисля, че не е просто случайност. Постоянно срещам хора, които са родени на една и съща дата. Може би около 8-10 човека познавам родени на тази дата в различни години...Не са ли малко множко....Имайте предвид, че не съм човек с много контакти, било заради работа или нещо друго.
случайно попадам в темата, самата аз изпитвам ужас от странни случки и гледам да не ми се случват Simple Smile

питането ми е обаче точно същото като на кеа - познавам 4-ма мъже , родени на една и съща дата, с разлика в годините. всичките са изиграли някаква роля в живота ми, т.е  не са случайни хора, срещнати поради контакти в работа/имам силно стеснен социален кръг/. датата е 06.06, а аз самата съм родена на 10.10.

вероятно е чиста случайност , но все пак се чудя понякога.

# 117
  • където мечтите се сбъдват
Касита,и на мен много пъти ми се е случвало да си помисля нещо и скоро слрд това да го видя реалност.И винаги съм се чудила дали аз го предизвиквам или просто усещам,че ще се случи.По скоро второто,но..Ти какво мислиш?
Преди малко, докато зареждах миялнята се сетих изведнъж за Синия Пепелник Mr. Green, който помня още от зората на моето детство и, който майка ми, единствен пушач у дома, ползва с любовта на фетишист към него. Та помислих си, колко ли трудно ще се съберат парчетата като се счупи. 15 минути по-късно собственичката му го направи на 1001 парчета.

# 118
Ааа, stefanel, изобщо не си вменявам, че аз предизвиквам ситуациите. Вярвам, че ги предусещам.

слънчева*, за мен няма нищо случайно. Simple Smile При мен повтаряемостта е на две дати- 13-ти и 19-ти. Хората, изиграли най-сериозна роля в живота ми, са родени на тези дати, но в различни месеци. Като малкото ми дете дори повтори и месеца на един от тези хора.

# 119
Хм, че то това с помислянето, ако е странно, значи редовно ми се случват странни неща.
Помислям си за някого и след малко или на другия ден ми се обажда.
Помислям си, че нещо може дасе случи и хоп след известен кратък период се случва.
Когато бях ученичка и ходехме в кафето до училище, имаше една сервитьорка, която беше много груба и все намусена и тросната. Кафето беше на две нива. Единден ни носи поръчката и качвайки се по стълбите, аз си помислям "ей, сега как ще се спъне" и точно в следващия моментмомичето се препъна в стъпалото и падна с все поръчка на земята. Чак гадно ми стана. Confused

Общи условия

Активация на акаунт