Случи ми се нещо странно VIII

• 138 573
  • 834
  •   1
Отговори
# 180
след като 'подсъзнанието може всичко'  Peace, то обяснете , моля, но по-простичко/като за мен така/ с помощта на херменевтиката, та белким схвана схемата  Hug

дейв

.....
Когато бях млад и зелен и ми трябваше помощ, впрегнах де що имах полозителна мисъл и пара в моите идеи. Познай. Един гол *уй накрая  Laughing Навсякъде - и бизнес, и личен план, всичко рухна, а бях тъй свеж и позитивен.

Значи, не ставала само с подсъзнание, трябвало и друго.

Peace точно това исках да напиша и аз.

въпреки всичко обаче, търся отговор на въпроса -защо отрицателното се случва с по-голяма вероятност, а енергията , хвърлена в положително направление остава напразна.

# 181
Ама слънчева ти искаш някакава рецепта ли... подсъзнанието не е позитивната ви мисъл, та не виждам за чий ви енякой и нещо да обяснява. В стил Кехоу не мога да ти обяснявам нищо, а явно теб това тълкувание те влече. Wink

# 182
Ама слънчева ти искаш някакава рецепта ли... подсъзнанието не е позитивната ви мисъл, та не виждам за чий ви енякой и нещо да обяснява. В стил Кехоу не мога да ти обяснявам нищо, а явно теб това тълкувание те влече. Wink
дали не пиша на кантонски  newsm78

въпреки всичко обаче, търся отговор на въпроса -защо отрицателното се случва с по-голяма вероятност, а енергията , хвърлена в положително направление остава напразна.

по кехоу, по мехоу, по цицерон или демокрит -  няма значение. това питам точно.

питам , но не очаквам точна рецепта  Wink. нещо насочващо , поне  Peace

# 183
Хахаха  Laughing  съвсем отчайващ наклон прие животът след като всичко е тъй предопределено. Къде отиде либеларизмът и свободата на избора?  Mr. Green Да се зачуди човек защо изобщо го живее. Wink
И за какво подсъзнание става въпрос след като съвсем осъзнато се мисли позитивно/негативно? Simple Smile
Една идейка, дискусийката относно кое е по-силно и въплъщаващо се ще се превърне в чудесна темичка.
Слънчева ти търси - рецепта няма.  Mr. Green Не при всички отрицателното се случва с по-голяма вероятност, но и те не знаят формулата.

# 184
приемам, Leprechaun`s mommy  Laughing
ще си взимам лекарствата, ще пристегна поразхлабените болтове в главата , ще се усмихна доволно на отражението си в огледалото и ще си накривя шапката  Crazy
м**ната им на философията , кехоу, и цялата му дружина . животът всъщност е прекрасен.

пс. не писах, че на всички  Peace

# 185
Дейв, много си ми забавен  Joy

# 186
М,не Слънчева всъщност вероятно аз не те разбирам, едва ли обаче има значение.
п.п. аз пък не разбирам, защо смятате , че някой възприема това прословуто подсъзнание като някаква "висшата сила управляваша" живота ви? Сигурно и моите болтове отказват. Laughing

# 187
стига спам де...отворете си нова тема за подсъзнанието.....

# 188
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте ,извинете ,че нахлувам така при вас ,но тази нощ сънувах нещо от което още треперя.Не видях тема за сънищата за това ще го разкажа тук с молба ако някой може да го изтълкува.Четох в съновниците и не вещае нищо добро ...
Сънувам починалата ми баба че се появява в коридора и плаче . Каза ми името ,и ми каза "не прави нищо ,че няма за кой да остане ". Аз поисках да я докосна а тя изчезна.
Не мога да дишам от ужас .Страх ме е за децата ми , за мъжа ми ,за всичко ...

# 189
  • В Космоса
Не видях тема за сънищата
А потърси ли въобще?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549071.645

# 190
  • В сбъднатите си мечти
Признавам ,че не бях много усърдна в търсенето си ,но прегледах и не открих. Ако не намеря отговор тук ще пиша и там.Благодаря ти Акаша .

# 191
 "Откровение 8:13    
И видях и чух един Ангел, да хвърка посред небето и да вика с висок глас: горко, горко, горко на живеещите по земята от останалите тръбни гласове на тримата Ангели, които ще тръбят"
Това по повод страховитите звуци.В Библията се казва три ангела ще затръбят в небесата със страшни звуци ,предупреждение за края на света .

# 192
"Откровение 8:13    
И видях и чух един Ангел, да хвърка посред небето и да вика с висок глас: горко, горко, горко на живеещите по земята от останалите тръбни гласове на тримата Ангели, които ще тръбят"
Това по повод страховитите звуци.В Библията се казва три ангела ще затръбят в небесата със страшни звуци ,предупреждение за края на света .

Това защо го пльосна тук? Rolling Eyes Нито е оригинално, нито предполага наличие на някакво чувство за хумор.

# 193
А защо трябва да има такова и защо трябва да е оригинално ,нали всеки има право да пише каквото мисли или греша?! Wink

# 194
А защо трябва да има такова и защо трябва да е оригинално ,нали всеки има право да пише каквото мисли или греша?! Wink
Ако е по темата, да.

Общи условия

Активация на акаунт