Случи ми се нещо странно VIII

• 138 596
  • 834
  •   1
Отговори
# 375
Много на дребно мислите Wink

И аз сутрин като се събудя и първата ми мисъл е за кафе, и О ЧУДО, само след 2 минути вече пия кафе.

Егати  newsm78
Сигурно го предизивиквам с мисълта си, не че некой църен тип го е брал, пекъл, пакетирал и тн.
За кафемашината и нейното чудо няма да отварям дума хич.  Laughing

И сигурно никоя от вас не си мечтае за круиз или хамак по полинезийските плажове. Ми да, иначе няма друга причина да не сте там.

А болните от тежки болести? Седнали са и са си помислили какво ли е да имаш рак и то взело че станало.  #Crazy

# 376
Много на дребно мислите Wink

И аз сутрин като се събудя и първата ми мисъл е за кафе, и О ЧУДО, само след 2 минути вече пия кафе.

Егати  newsm78
Сигурно го предизивиквам с мисълта си, не че некой църен тип го е брал, пекъл, пакетирал и тн.
За кафемашината и нейното чудо няма да отварям дума хич.  Laughing

И сигурно никоя от вас не си мечтае за круиз или хамак по полинезийските плажове. Ми да, иначе няма друга причина да не сте там.

А болните от тежки болести? Седнали са и са си помислили какво ли е да имаш рак и то взело че станало.  #Crazy
Оф   Banghead...толкова ограничени хора... или си много дребнав или...незнам и аз какво  ooooh!.
Мани "Тайната"... всеки организъм трепти на определена честота. Това хората са го доказали по миналия век. Това трептене води до някакъв резултат. Щом може болните от тежки  болести да се излекуват без намесата на така или иначе невероятно кадърните ни лекари, що да не може и да си го предизвикат.
Въобще никой не говори за кафе, круизи и други такива.
Ама за какво ли се занимавам. Така или иначе няма да разбереш. Остани си с ограниченото мислене и have a nice life  Peace

# 377
  • Варна
Следя темата почти от началото и, но досега нищо странно не ми се беше случвало.
Сега обаче и аз имам какво да разкажа.
Отидох с децата в дома на баба ми и дядо ми, които починаха преди няколко години. Спим заедно в едната стая и понеже беше доста горещо заспах трудно на отворен прозорец. Сутринта навън започнаха да цвърчат птиците, да минават коли. Взе да се съмва. Изведнъж в просъница чувам стъпки в коридора. Сякаш някой отива от хола  в кухнята. Огледах се, децата са при мен в стаята, спят. Друг човек няма в жилището. Доста се стреснах и станах да видя какво става. Няма никого. Всичко си е както го оставихме вечерта. Влязох в тоалетната и изведнъж чувам старият стенен часовник на дядо иззвъня еднократно доста силно. Часовникът е от тия, дето се навиват с ключе. Не е навиван от 3г.
Върнах се аз при децата в спалнята и погледнах, че е 5,28 сутринта. Дядо ставаше много рано сутрин и точно така го чувах да ходи из къщата.

# 378
  • Балчик
Цитат
Има достатъчно документални филми. Гледайте малко преди да дадете мнение с което отричате всичко което другите са казали и едва ли не само Вие сте права...

А защо мислите, че Вие сте правата? hahaha
Яйцето или кокошката?
Тия документални филми си ги гледайте Вие, аз вярвам само на неоспорими научни доказателства.

# 379
аз вярвам само на неоспорими научни доказателства.
Имаш предвид НЕОСПОРИМИТЕ научни доказателства, които биват оспорвани всяка година ли?! За мен да вярваш напълно на научни доказателства, означава да не вярваш в науката. Всеки ден се откриват, доказват, нови и нови неща. Това, че нещо не е доказано, не означава, че то не съществува.

# 380
аз вярвам само на неоспорими научни доказателства.
Имаш предвид НЕОСПОРИМИТЕ научни доказателства, които биват оспорвани всяка година ли?! За мен да вярваш напълно на научни доказателства, означава да не вярваш в науката. Всеки ден се откриват, доказват, нови и нови неща. Това, че нещо не е доказано, не означава, че то не съществува.
Къде е бутона "Like"?  Mr. Green

# 381
Баща ми е виждал вкъщи в двора ни на село сини пламъци - само че не от тези които си видяла по гробищата,а от заровеното злато,което се окислява и се изпарява.
Не съм сигурна дали съм го писала това тука или в друг раздел,ако се повтарям ме извинете.

Спя в общежитието в София и в просъница усещам как една ръка ме гали по врата.Събудих се и се оглеждам.съквартирантката ми спеше,гаджето й също.Дълго не мога да заспя,а усещам че пак ръката ме държи за глезена.Хващам се за крака си и силно разтърквам-помислих си че нещо ми е изтръпнал.Но усещането не се махаше!
А когато го разказах това на една приятелка и тя ми каза че е имала такова усещане когато са вървели с приятеля си из парка и тя усетила ръка на рамото си,все едно някой върви с тях.
Друг път бях сама в стаята и съм на компютъра.Няма отворен прозорец,нито врата,нямаше течение.Но имаше една найлонова торбичка на леглото- смачкана такава.Изведнъж без да я пипам тя започна да си шумоли и да се мърда!Как така-незная!
 newsm78

# 382
Точно щях да пиша,че unadaptable е рационална,ама тя сама си го е казала.Рационален  екстроверт,аз съм обратното.Касита и Акаша,нямате ли желание да четете такива книги,да правите визуализации,да влизате в алфа ниво,да овладеете астрална проекция.Явно сте по сенситивни и имате качества за това.И аз съм такава,но за сега не съм успяла с   проекцията. Cry

# 383
Стигнала съм до страница 4.Супер интересна ми стана историята за близначките и синовете им.Ами да,ние се раждаме по карма,имаме кармични връзки от миналото,в различни роли се прераждаме.Ама че интересно!А ти,мъжът тука,забравих ти ника,ами кучетата виждат аурата и реагират на невидимия свят.Ама вий нищичко май не знаете,сега Пънки ще ви научи!   Joy

# 384
Какъв мълък припадък,айде сега, и лекарите трябва да ядат! JoyАми децата ,докато са малки,също виждат астралния свят с всичките му духове.ларвички,демони,умрели хора, пък и ангели.

# 385
Дейв,хич не ме кефиш да ти кажа,ама ме предупредиха да не правя''обиди и квалификации'',за да не ми резнат главичката/профилчето/ Joy.Много хора са със затворено съзнание де,а отгоре на всичко нищичко не знаят.Това,което искаме съзнантелно,не е това, което  желае подсъзнанието ни.Всеки идва с карма и дхарма/програма/.От нас зависи само начина,по който ще се случат нещата.Някои неща са променими,докато човек не влезе в период,наречен зряла карма.Това е времето,когато става плащането на дълговете от миналото.Пример-осъждат някого за убийство на двама души на 2 доживотни присъди.Няма как да ги излежи,нали?Не,ама да.Втората ще излежи в следващия си живот и тогава ще попадне в затвора ''невинен''.А програмирането на подсъзнанието-забравете!Това значи да да излъжеш Програмиста и свитата Му!|Готина идея, има хора които го пробват.

# 386
  • В Космоса
Ами аз имам склонност към подобни залитания, но съм в период, в който нямам времева възможност за това и като че ли такъв, който се преживява по-леко ако не задълбавам по темата, а си живуркам земно и рационално. Confused

# 387
Баща ми е виждал вкъщи в двора ни на село сини пламъци - само че не от тези които си видяла по гробищата,а от заровеното злато,което се окислява и се изпарява.

Златото не се окислява. Изпарява още по-малко.

# 388
  • Страната на чудесата

Искаш да кажеш, че сте намерили злато в двора на къщата ви ли? Thinking

# 389
Има поверие че където има сини пламъци, отдолу е заровено имане. Било то злато или стари пари.

Общи условия

Активация на акаунт