Случи ми се нещо странно VIII

• 138 543
  • 834
  •   1
Отговори
# 405
 Mr. GreenГледали ли сте Зловеща семейна история?Какъв поп бе, Ани?!Хайде да отхрърлим сега тайнственото!Нечий силен спомен,страх,много силна отрицателна емоция се е сгъстила на това място.Интерсно,ама собствениците ще си мълчат,ясно.

# 406
Не, не сме вярващи и се съмнявам, че ходене в църква ще помогне.

Зловеща семейна  история не съм гледала на филм  Laughing, изживявахме си я всяка нощ.
Ще видим как ще спим довечера в къщи.

# 407
Имам баба и дядо по бащина линия в селце на около 200 километра от града,в който живея в момента.Те са ме гледали за известно време като бебе и много,много ме обичат.Ходим си през септември за два три дни всяка година.Винаги забравям нещо там,абсолютно винаги!Миналата година обаче хубаво обиколих навсякъде,една моя блуза беше паднала под спалнята(странно как).Взех я и я мушнах в куфара.Мина време,забелязах,че я няма.Намерих я паднала през терасата явно,като съм простирала,съсипана от дъждовете.Как е паднала,също е загадка за мен,живеем от 13 години в това жилище и досега не ми се е случвало.Сега наближава да си ходим пак на село,този път нарочно ще оставя нещо там.Иначе се зареждам удивително,и винаги се скъсвам от рев,когато си тръгваме!Детето ми е абсолютен домошар и рядко му харесва на чуждо място,но на това село си ходи с удоволствие,макар че има битови неудобства,все пак дядо и баба са на възраст вече.

# 408
 Laughing
Невероятни истории просто, кошмари през ваканцията, детето обича селото, блузата паднала от балкона....  ooooh!

След дълго отсъстие се върнах в цъкащия апартамент, за който помни  Laughing
Спряло е  Shocked
Единственото странно, фрийки нещо беше че през нощта вратата на хола, която съм сигурен, че затворих, се тресна адски силно, така, както един починал познат правеше, когато си изгуби мярката на питиетата Simple Smile За секунди изтръпнах и се вледених тъкмо заради тази мисъл (живял съм сам тук предимно и друг не е трясвал вратата, затова  Laughing) , но ми се спеше е реших че си има разумно физично обяснение. Странното е, че не може да е течение, тъй като всичко е добре затворено. А и я затворих, мамка му  Laughing
Може би цъкащата твар вече хлопва врати Simple Smile

Зажаднял съм за подобна необичайна активност в разказите ви, не как дъщеря ви се обадила от утробата за да ви каже, че ще е преродения ви дедо  Laughing

# 409
  • Кьолн
Dave Lombardo, като четох разказа ти се сетих за една история която май вече разказах в някоя от темите. Ще ме извините ,че се повтарям! Имаме стара къща в която живееха баба и дядо. Дядо почина и остана да живее баба ми сама в къщата. Тъй като ние живеехме в единия край на града а тя е в другия, брат ми често оставаше да спи при баба да не е сама, а и да е по-близо до приятелите си. Една вечер се прибира в къщата брат ми и си ляга в една от стаите. Но вратата на тази стая е изкарана от пантите и за да я затвориш трябва да я вдигнеш ,а тя е от старите масивни врати които са много тежки. И ляга си брат ми и тъкмо се унася и вратата започва да се отваря и затваря като от течение. Брат ми се е уплашил страшно много,тъй като това се повтаря през цялата нощ. Повече никога не пожела да спи в тази къща.

# 410
Дойде и моят ред да се разпиша тук.
Преди 10 дни отидохме на почивка семейно на място, на което често ходим и се чувстваме прекрасно. Тази година обаче избрахме друг хотел-чудесни легла, приятелски настроен персонал, вкусна храна - идилия. На 5 ден със съпруга ми си споделихме, че от 2 дни ни боли главата - оказа се, че ни боли в една и съща област и независимо дали сме в хотела, в селото или горе в планината.
След 1-2 дни се оказа, че и двамата сънуваме кошмари - всяка нощ, поне по два броя, които много добре помним. Неговите реални и нереални (извънземни, екшъни, убийства), а моите напълно реални (такива, които могат да се случат наистина в живота). На всичкото отгоре на 4-5 ден ми излезе херпес, което при мен е свързано със стрес, а там такъв нямаше. Детето се държеше просто отвратително-мрънкаше, не слушаше, оплакваше се - това просто не беше моето дете.
Иначе си прекарвахме страхотно, но кошмарите ни продължиха до днес, когато си тръгнахме.
Хотелът беше в селото, надстроена къща на собствениците. До него има река, чийто шум ни приспиваше всяка вечер. Изрично питахме дали нещо се е случвало в тази стая, дали е живяло куче (намерихме косми) и дали са пръскали с някакъв препарат. Нямало нищо такова.
Много сме озадачени, ще се радвам на вашите предположения за евентуални причини в темата или на лични  bouquet
Здравейте  Simple Smile не знам дали ще ми обърнете внимание ,но и аз бих ви препоръчала да отидете на църква,дори и да не сте вярващи. Майка ми работи в такава и често ми разказва истории и вярвайте ми има такива ужасии каквито хората преживяват ,но наистина молитвата помага. Неискам да ви убеждавам и да ви карам да вярвате, но знам че това помага . Simple Smile

# 411
ve_si_to,  има много резон в поста ти, особено ако споменатите в разказа косми са от някаква магия. Независимо по чий адрес е правена, негативната енергия се отразява, нали? Peace

Много кофти преживяване..

# 412

Dave Lombardo,никак не ме кефиш,бате!

# 413
Отразява се и при това много ,за жалост  Sad Точно заради тези негативни енергии се прави водосвет в домовете , а много малко хора осъзнават колко са чувствителни и колко силно организма им приема негативната енергия. Като под негативна енергия имам в предвид не само магии и уроки но и присъствие на негативно настроени духове,защото те не само предават такава енергия ,а и си "смучат" позитивна. Между другото напоследък са зачестили случаи като последния. Майка ми каза ,че доста хора ходят в църквата поради тази причина ,като този случай който ми се стори най- зловещ - за един мъж ,чийто баща се влошил физически и когато човека бил около него се чувствал много изтощен и с болки в главата. Баща му започнал дори да говори със странен глас и мъжът решил да се обърне към църквата. Мама каза ,че му е помогнало, а аз и вярвам за всичко не само защото ми е майка , а и защото е жена на възраст ,а и има и други очевидци. Така ,че знайте че тези неща си ги има и не отхвърляйте с лека ръка силата на църквата  Simple Smile колкото и да не ви се вярва  Simple Smile

# 414
Спомням си като бях малка...може да звучи по детски,но е истинска история...макар и да е съвпадение.
Бях на село...когато бяхме малки аз и сестра ми живеехме на село.при баба и родителите ни идваха да ни виждат.Много ми липсваше майка ми,много бях привързана към нея..а тя много рядко успяваше да си дойде.
Лято беше,може би по това време и седях на двора...била съм 5-6 годишна.И имаше падащи звезди  Laughing  Много се бях разстроила от нещо и викам" ще си пожелая мама да дойде скоро". На другия ден седя в една от стаите и към 3 часа...поглеждам към прозореца и майка ми точно минава да влезе в къщата.
Толкова бях очудена...тя казала,че в последния момент колежката нещо се съгладила да я замести и дошла.И до днес си спомням този случай и не знам съвпадение ли е или като съм си го пожелала на тия звезди нещо е щракнало в ума на майка ми. 
Винаги усещам,когато някой близък ще се разболее или ще си отиде.Сънувам сънища и обикновено до седмица резултата е на лице.Така и сънувам хора,които не съм виждала от години и на другия ден се срещаме случайно или ми звънят.

Иначе редовно чувам шумове из нас.Почти всяка вечер съм сама с котката.Чувам стъпки и шумолене в коридора,дори котката наостря уши и поглежда натам...застава на два крака и сякаш наднича зад ъгъла да види какво става там.Чувала съм много истории как крадци влизат в коридорите,докато спокойно седиш в хола.Взимам нож обикновено и отивам да видя...нищо.Една нощ (към 2) бях в леглото и гледах телевизия,а мъжът ми в хола на компютъра.В следващия момент чувам щракане на бравата...и стъпки.Опулих се,котката и тя се събуди.Взех ножица и леко отворих врата...в същия момент вратата на хола и тя се отваря и мъжът ми поглежда и той стреснато...седяхме и се гледахме...  Laughing   Нямаше никой в коридора,вратата беше заключена...
Аз не съм вярваща,нито той...той особено хич не е добре настроен към християнството...сега е решил да слага някакви защитни руни,амулети...да чертае знаци.

# 415
Здравейте Peace на мен ми се случи нещо доста странно... Един ден със синът ми излязохме по центъра и седнахме на една пейка за малко,когато при нас дойде една циганка и започна да ни говори.Разправяше ни как можела да гледа на ръка и тн. обаче аз попринцип много не им вярвам на тези "врачки" и когато ми поиска пари,за да ми гледа и казах,че нямам.
   Тя само помълча известно време и ми отвърна "аз зная,че имаш,но са ти отредени за друго" и изведнъж погледът й стана един такъв по-особен,сякаш някак по-злобен...после започна да говори едни такива по-общи неща...позна ми доста работи докато седяхме на пейката,но продължи да ме гледа по онзи особен начин през цялото време/очите и бяха леко присвити и гледаха право в моите,без погледът и да се отклкони нито за миг/ и така и не ми поиска отново пари.
   Накрая-преди да си тръгне ми каза "да знаеш само,че очите урочасват".. не разбрах какво общо имаше това с разговорът ни,но не обърнах внимание и се прибрах вкъщи.
   Вечерта обаче започнаха страшни болки в слепоочието и странното беше,че и синът ми беше със същите оплаквания.След това страшно много ни заболя главата и вече към полунощ,започнаха силни  спазми в корема и повръщане и странното беше,че през цялото време си мислех за циганката на центъра....На сутринта всичко отмина и със синът ми се оправихме...
   Но след време отидохме съвсем случайно при една гадателка,която ни каза,че сме урочасани...но не съпругът ми и дъщеря ми,а само аз и синът ми...
   Не знам със сигурност дали онази циганка ни беше урочасала,но оттогава винаги помня тази случка и избягвам тези "врачки",които те спират и ти искат пари...  Naughty

# 416
Аз самата не вярвам чак в такива уроки,разни свръх естествени неща.
Склонна съм да допусна,че има някакви енергии,на човек се действа чрез тези енергии или върху подсъзнанието с привидно безобидни неща.
Те познават,не защото наистина го знаят...казват определени неща,които ти въздействат.А погледа...явно пак е постигнала някакво въздействие,още повече ти е казала,че погледа урочасва.Било е стрес за вас...човек може да повърне,да му стане лошо не от болест,а от мислене за нещо.Аз мога да повърна ако си представя,че това,което ям е лиги и някакви други гадории.

# 417
  • Варна

Аз не съм вярваща,нито той...той особено хич не е добре настроен към християнството...сега е решил да слага някакви защитни руни,амулети...да чертае знаци.

Всъщност наистина Християнството, като уж монотеистична религия е доста тясно свързано с езичеството.
Откъде мъжа ти знае руни и как се правят амулети? Thinking

# 418
Като малък е живял в различни страни-Норвегия,Русия,Албания,Англия...казвал ми е,че дядо му се е занимавал с такива неща и той от него.
Когато се запознахме той имаше коса до под дупето,има различни защитни татуировки.Цялата му пуберска стая беше нашарена със знаци по стените.Аз нищо не разбирам,а и той не ми казва като го питам.
Християнството не харесва точно заради това-било изкуствена религия,всички неща били взети от езически вярвания.Аз съм кръстена,но не съм вярваща...баща ми е католик и е много вярващ,но аз не съм.Религията е болна тема в нашето семейство,затова не говорим,защото много се караме.
Особено мъжът ми като захапе и стигаме до състояния на предраздяла  Laughing  Затова не говоря с него за това.

# 419
  • Варна

Християнството не харесва точно заради това-било изкуствена религия,всички неща били взети от езически вярвания.

Точно заради това се изненадах, че е против Християнството. Както и да е...
Явно ги разбира тия работи...

Общи условия

Активация на акаунт