Случи ми се нещо странно VIII

• 138 586
  • 834
  •   1
Отговори
# 390
  • Страната на чудесата
Добре, аз като един практик питам дали са копали и дали са го намерили Thinking

# 391
  • Балчик
аз вярвам само на неоспорими научни доказателства.
Имаш предвид НЕОСПОРИМИТЕ научни доказателства, които биват оспорвани всяка година ли?! За мен да вярваш напълно на научни доказателства, означава да не вярваш в науката. Всеки ден се откриват, доказват, нови и нови неща. Това, че нещо не е доказано, не означава, че то не съществува.

Казах каквото имам предвид. Когато се открие и докаже нещо друго- в него ще вярвам. Когато неоспоримо се опровергае нещо, ще спра да вярвам в него. Аз съм реалист преди всичко. Няма как да  вярвам на фантасмагориите на всеки болен мозък.

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 16:39 от Джемма

# 392
  • в кукувиче гнездо
аз вярвам само на неоспорими научни доказателства.
Имаш предвид НЕОСПОРИМИТЕ научни доказателства, които биват оспорвани всяка година ли?! За мен да вярваш напълно на научни доказателства, означава да не вярваш в науката. Всеки ден се откриват, доказват, нови и нови неща. Това, че нещо не е доказано, не означава, че то не съществува.

Казах каквото имам предвид. Когато се открие и докаже нещо друго- в него ще вярвам. Когато неоспоримо се опровергае нещо, ще спра да вярвам в него. Аз съм реалист преди всичко. Няма как да  вярвам на фантасмагориите на всеки болен мозък.

yf jc,irt jwu jfhdld@

# 393
  • София
интересен код
 Joy
Скрит текст:
Превод - що търсиш тук тогава?  hahaha

# 394
  • в кукувиче гнездо
интересен код
 Joy
Скрит текст:
Превод - що търсиш тук тогава?  hahaha

Благодаря!! Хеехеее... Така е с един малък човек наоколо, който се бори да докопа компа... Но, наистина това е верният превод. И за да не е спам една история. Когато починала на майка ми леля й в Пирогов от апандисит била много млада. Същата нощ баба ми я е сънувала, че й казва като отиде в болницата непременно да й види полата, защото й я били облекли наопаки с цепката отзад. И наистина, когато отишли при нея полата й била сожена точно по този начин.

# 395
  • София близо до Витоша
Да ви споделя и аз ....преди година сънувам 3 пъти в различни дни сън - в които съм бременна и раждам бебенце , момиченце и се казва Елена. Тогава въобще нямахме намерение да имаме второ детенце и се чудех как да разтълкувам съня си . Най-странното беше , че ме болеше корема както при раждане . Сега вече на 2 месеца имам прекрасно съкровище - момиченце, което се казва Елена и е същата като в съня ми - с кестенява косичка и сини очички. Знам ,че няма нищо случайно и е избрала мен и ме е подготвила чрез съня ми

# 396
За някои може изобщо да не е странно,но на мене ми се стори и ще ви разкажа..
преди време,някъде началото на Февруари е било,се снимахме със семейството,и след като щракнах голямата дъщеря и качих снимките на лаптопа,видях че има ореол  #Crazy ...не знам какво да си мисля,дали ще да е дефект на фотоапарата или...  newsm78

# 397
  • Австрия
..дали ще да е дефект на фотоапарата или...  newsm78

Покажи снимката и ще кажем  Grinning

# 398
Ами не искам да показвам снимка,ако беше моя да...но е на щерката...

# 399
  • София
Ами не искам да показвам снимка,ако беше моя да...но е на щерката...

Да не си снимала срещу светлината? Или да е имало отпечатък от пръст върху обектива?

# 400
Че какво страшно има в това,
Silianna?Когато някои хора умрат млади и силни,те дълго време остават в свят,наречен етерен.Още древните египтяни са знаели за него.Под физическото тяло имаме същото,от по лека материя,нарича се етерно.И тези хора не разбират,че са умрели и са в друг свят.Само че това е дълга тема,ако искаш можем да поговорим по skype
Silianna.Не ги слушай тези материалистки,те просто са по ограничени.Влязох в тази тема,защото искам да ви разкажа нещо мое.На 26 юли /сега/,родих момченце. Аз веднага разбрах,че съм бременна,но не казах на никого,така както не казах и тук.Суеверна съм.Два дена след като аз почувствах,че съм бременна,бабата на мъжа ми му казала следното.''Сънувах дядо ти.''/Дядо му е безследно изчезнал на фронта в Русия през Втората Световна Война,когато е бил на 34 години само./"Той ми каза,че не бил загинал,а бил само ранен,бил в болница,но оздравял и много се е затъжил за нас.Каза,че през лятото ще се върне при нас.''И тогава баба му предрекла,че през лятото ще му се роди син в него ще се прероди душата на дядо му.Така и стана.Кръстихме бебето на дядото./Той и мъжа ми е кръстен на него./Малко объркано излезе,който разбрал,разбрал.  Tired  

# 401
Как така не е умрял, пък щял да се върне на  при вас прероден ? Той не разбира ,че е умрял, защото е бил много млад ли?

Дечицата ни са родени на една дата
Simple Smile

# 402
Аз вярвам в кармата, че хората я отработват тук на земята, тези, които са я отработили и не правят същите грешки вече, израснали са в нивото, като са се изчистили от тленното и материалното и не се прераждат повече на нашата планета!
Струнната теория, когато се обследва на високо ниво, според мен ще даде много отговори на този тип въпроси, за паралелите, енергията и съществува ли човекът и като етерно тяло наречено душа!

# 403
Дойде и моят ред да се разпиша тук.
Преди 10 дни отидохме на почивка семейно на място, на което често ходим и се чувстваме прекрасно. Тази година обаче избрахме друг хотел-чудесни легла, приятелски настроен персонал, вкусна храна - идилия. На 5 ден със съпруга ми си споделихме, че от 2 дни ни боли главата - оказа се, че ни боли в една и съща област и независимо дали сме в хотела, в селото или горе в планината.
След 1-2 дни се оказа, че и двамата сънуваме кошмари - всяка нощ, поне по два броя, които много добре помним. Неговите реални и нереални (извънземни, екшъни, убийства), а моите напълно реални (такива, които могат да се случат наистина в живота). На всичкото отгоре на 4-5 ден ми излезе херпес, което при мен е свързано със стрес, а там такъв нямаше. Детето се държеше просто отвратително-мрънкаше, не слушаше, оплакваше се - това просто не беше моето дете.
Иначе си прекарвахме страхотно, но кошмарите ни продължиха до днес, когато си тръгнахме.
Хотелът беше в селото, надстроена къща на собствениците. До него има река, чийто шум ни приспиваше всяка вечер. Изрично питахме дали нещо се е случвало в тази стая, дали е живяло куче (намерихме косми) и дали са пръскали с някакъв препарат. Нямало нищо такова.
Много сме озадачени, ще се радвам на вашите предположения за евентуални причини в темата или на лични  bouquet

# 404
 Confused Неприятна ситуация... то след тия кошмари кое му е хубавото на почивката  Mr. Green  Hug
zigizag, най-лесно ми се вижда, ако сте вярващи да отидете на църка и да искате да ви "прочетат" някаква молитва за... тук вероятно е добре да обсъдите с попа какво, ако не ви се занимава толкова поне се напръскайте със светена вода, запалете свещички.
Те собствениците може мн неща да казват, ама знае ли човек какво е всъщност Wink

Общи условия

Активация на акаунт