За секунди изтръпнах и се вледених тъкмо заради тази мисъл (живял съм сам тук предимно и друг не е трясвал вратата, затова 

не знам дали ще ми обърнете внимание ,но и аз бих ви препоръчала да отидете на църква,дори и да не сте вярващи. Майка ми работи в такава и често ми разказва истории и вярвайте ми има такива ужасии каквито хората преживяват ,но наистина молитвата помага. Неискам да ви убеждавам и да ви карам да вярвате, но знам че това помага .
Точно заради тези негативни енергии се прави водосвет в домовете , а много малко хора осъзнават колко са чувствителни и колко силно организма им приема негативната енергия. Като под негативна енергия имам в предвид не само магии и уроки но и присъствие на негативно настроени духове,защото те не само предават такава енергия ,а и си "смучат" позитивна. Между другото напоследък са зачестили случаи като последния. Майка ми каза ,че доста хора ходят в църквата поради тази причина ,като този случай който ми се стори най- зловещ - за един мъж ,чийто баща се влошил физически и когато човека бил около него се чувствал много изтощен и с болки в главата. Баща му започнал дори да говори със странен глас и мъжът решил да се обърне към църквата. Мама каза ,че му е помогнало, а аз и вярвам за всичко не само защото ми е майка , а и защото е жена на възраст ,а и има и други очевидци. Така ,че знайте че тези неща си ги има и не отхвърляйте с лека ръка силата на църквата
колкото и да не ви се вярва
на мен ми се случи нещо доста странно... Един ден със синът ми излязохме по центъра и седнахме на една пейка за малко,когато при нас дойде една циганка и започна да ни говори.Разправяше ни как можела да гледа на ръка и тн. обаче аз попринцип много не им вярвам на тези "врачки" и когато ми поиска пари,за да ми гледа и казах,че нямам.
Препоръчани теми