Случи ми се нещо странно VIII

• 139 113
  • 834
  •   1
Отговори
# 675
m0ck0, в детската природа е заложено любопитството, както и страст към страшното, нереалното (приказките и хорърите на туй се (из)държат Wink).
Разбирам те, но за мен няма случайности - щом сте били там, е трябвало. А и нали ''всичко скрито става явно''.... рано или късно. Явно сте били готови за подобно разбулване или каквото е.

# 676
  • София
   Хора, някой дали има обяснение на това? На гробищата сме, светло и слънчево е,дъщерята кляка да запали свещичката и изведнъж каза:Ауу,как се стъмни, каква е тази сива мъгла!Изправя се и "а няма мъгла".Аз съм до нея и не видях нищо.Не е изпарения, защото всичко беше замръзнало.Вчера ходи сама, случило се е същото, и над гроба на баща и, и на гроба на леля и/сестра ми.И над двата гроба имало сива мъгла,все едно излиза от гроба, но се виждала само като е клекнала. Не е имало слънце,да помисли човек,че е нагряло и влагата се изпарява от пръстта.Като се изправи я няма.

# 677
На мен пък ми е интересно как отчето дава толкова много обяснения на 12-13 годишни хлапета?

Само аз бях на толкова, другите бяха с 4-5 години по-големи от мен, не знам Попа до колко си е измислил нещо, но защо му е на него да изкривява истината, всъщност нищо не печели освен това " Историята ви означава, че скоро не сте ходили на църква и трябва да го направите"  Rolling Eyes
Но каква реклама е това, нормално е човек от време на време да иде на църква,  с едното посещение нито ще направи адския оборот, че да се прави такава масова реклама каквато имате предвид вие  Laughing Laughing

# 678
  Хора, някой дали има обяснение на това? На гробищата сме, светло и слънчево е,дъщерята кляка да запали свещичката и изведнъж каза:Ауу,как се стъмни, каква е тази сива мъгла!Изправя се и "а няма мъгла".Аз съм до нея и не видях нищо.Не е изпарения, защото всичко беше замръзнало.Вчера ходи сама, случило се е същото, и над гроба на баща и, и на гроба на леля и/сестра ми.И над двата гроба имало сива мъгла,все едно излиза от гроба, но се виждала само като е клекнала. Не е имало слънце,да помисли човек,че е нагряло и влагата се изпарява от пръстта.Като се изправи я няма.

А ти пробва ли да клекнеш, за да видиш какво се вижда?
Друго, което ми идва наум, да не е с ниско кръвно дъщеря ти? Защото аз съм с такова и съм имала случаи, като се наведа, да ми притъмнява. Да не е нещо такова?

# 679
  • София
   Не съм клякала, но тя е по-сензитивна и е нормално,че аз не виждам нищо.Просто се уплаших за зрението и, но може пък да има друго обяснение.

# 680
Знам, че на гробищата вечерта пада страшна мъгла ...... и не защото има мъгла принципно, а просто там пада на това място, където има толкова хора под земята...... сигурно има точно обяснение за всичко и отговори за всички въпроси, които не разбираме...

# 681
  • В.Търново
Жената пише,че е било светло и слънчево,а не вечер.

# 682
  • София
По обяд.И на другите гробове,където е имало хора, имало същата мъгла,тя мисли,че са духовете, които са дошли да видят близките си.

# 683

Разбрах, че става въпрос за през деня, но не пречеше да дам обективното си мнение за това, което знам. Чела съм доста неща и по тази тема, че има души, които седят в близост до телата си тъй като нещо ги задържа, както и такива които витаят някъде, за да направят нещо, което не са могли докато са били живи, както и такива, които нищо не ги задържа и така да се каже отиват до господаря на душите, където се прераждат в друго тяло..... Има толкова неща, които не знаем и както и такива, в които никога няма да повярваме.

# 684
Относно историята в църквата-ни най-малко не съм си и помисляла да се подигравам. Напротив, даже настръхнах като я четях-просто ми стана интересно да доразкажеш детайлите    bouquet  bouquet  bouquet
С такива работи шега не бива,че почват и на теб да се случват....
Аз нямам някакви особено странни истории, единствено ..всеки път като мъжа ми го няма и съм сама в нас, вечер почват да се чуват всякакви звуци, пукот я от стените,я някой ел.уред, я масата прискърцва. Направо умирам от страх, а като сме двамата, вечер пълна тишина, специално съм се ослушвала дали нещо ще пука в негово присъствие и грам нищо... чудна работа,или по-скоро чудното ми въображение Mr. Green Shocked Peace

# 685
На мен пък ми е интересно как отчето дава толкова много обяснения на 12-13 годишни хлапета?
Правил си е реклама на църквата, поповете ги бива в тия работи.
Това беше в кръгът на шегата, деца сте били, все пак, може да си е помислил, че фантазирате, а пък ако ви е повярвал, от къде ще знае какво точно е било и какво да ви каже?

# 686
Не, Попът не си е помислял, че си фантазираме, дори не беше учуден, тъй като и той самия каза, че от както работи в тази църква му се случват странни неща и от една страна разбирал защо постоянно напускат и търсят други хора , а църквата в Котел по това време смени доста попове, който е от там ще знае за какво говоря....... но е нормално да разсъждавате и да търсите отговори в някои ситуации от историята, но когато аз я разказвах просто не можах да пресъздам всичко и все нещо съм изтървала, за което се извинявам, не е умишлено  Sunglasses

# 687
Моят дядо много пъти ни е казвал,че не обича да се палят свещи на гробищата или да има некролог на вратата. И като ходим на гробища ни е мноооооооогооо трудно да му запалим свещ. Дори лятото  в ужасната жега едвам запалвахме. А като слагахме некролози на входната врата на входа те все изчезваха. А на другите некролозите стоят. И другото..преди да си отиде няколко дни не беше хапвал нищо. В деня на помена на събирането след като го изпратихме постоянно изтървахме храна на пода: падна хляб, падна една чиния с туршия (той много обичаше), счупи се чаша с вино. И както отначало ни беше странно на мен и майка ми, в един момент се усмихнахме, защото го приехме като знак от него. Честно казано, дори сега, една година след като си отиде, го чувствам все едно още е тук..

# 688
Правя един гол запис и утре ще си разкажа прясната случка,че сега ще ме втерсе двойно!

# 689
  • Пловдив
m0ck0 Извинете, но вие сте пропуснали най-същественото от историята, че имало мъртвец в църквата същата вечер. Между другото, това е нечувана практика да се оставя мъртвеца в църквата за следващия ден. Нещо дрънчи Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт