Случи ми се нещо странно VIII

• 138 470
  • 834
  •   1
Отговори
# 810
... Направих така, че да не може да премине през вратата. ..

Интересно ми е - какво е това, което си направила?

# 811
E, kak kaкво, момичето е отговорило - посипала е със сол врати, прозорци и всякакви външни отвори през които може да се проникне в къщата. Този номер го гледах в сериала "Supernatural" и там на воля ръсеха със сол срещу зли сили и демони, на тях им помагаше, до известна степен, де...че то там бая злодеи се бяха навъдили и кой от кой по зъл и по силен, та...не знам, може и на авторката да е помогнало, поне така твърди самата тя в поста си....

# 812
  • Somewhere beyond the moon and stars
Ако ме питаш сериозно, ще ти отговоря на лично.

Ако ли не - нарисувах по вратата с течен шоколад знаците от филмите.  Twisted Evil

Tumba_lumba:
Изрично посочих, че не вярвам с глупостите със солта. Иронизирай си на воля.

# 813
....
Ако ли не - нарисувах по вратата с течен шоколад знаците от филмите.  Twisted Evil

Еее, ама какви филми си гледала ти, не се прави така, първо сядаш, изяждаш шоколада идва ти прилив на ендорфин, адреналин, на щастлив хормон, не усещаш болка, вземаш нож, порязваш се, потича кръв и с тази "боя" рисуваш знаците...Инак шоколада е за ядене, не за рисуване, освен, ако не рисуваш по голото тяло на някой мъж....и разбира се се надяваш да не е демонясал, че шокото няма те спаси.... Laughing Laughing Laughing

ПП Ох, бе, шегувам се....не те иронизирам.... Wink Пък и каква ирония, наистина гледах това със солта в сериала за "Супернатуралните" Mr. Green, както си ги наричам на галено... Laughing Wink

# 814
....
Ако ли не - нарисувах по вратата с течен шоколад знаците от филмите.  Twisted Evil

Инак шоколада е за ядене, не за рисуване, освен, ако не рисуваш по голото тяло на някой мъж....и разбира се се надяваш да не е демонясал, че шокото няма те спаси.... Laughing Laughing Laughing

Споко, сещам се за много хубав екзорсизъм с мъже и шоколад.  Wink

# 815
SilverSign, не се засягай, просто се пошегувах! Peace

# 816
Аз също, няма лоши чувства.  Hug

# 817
Ако ме питаш сериозно, ще ти отговоря на лично.

Tumba_lumba:
Изрично посочих, че не вярвам с глупостите със солта. Иронизирай си на воля.

Няма ирония във въпроса ми. Интересно ми е, наистина. Никой около мен няма такива случки, нито пък знае какво да направи, за да се защити.

# 818
Разбира се, аз не казвам, че лъжеш или че дядо ти лъже. Вярвам,че наистина хората виждат неща, които обаче са само в тяхното съзнание. В съществуването на русалки нищо не може да ме накара да повярвам. Родена съм на морето, баща ми също, дядо ми също. Баща ми и мъжът ми са моряци, водолази. Никой никога не съм чувала да е видял русалка, дори легенди не се носят за такива.
Но дядо ти е имал късмет, защото мъртвото вълнение и подводните течения не са шега работа. Hug
Съжалявам първо за спама
Мацка аз също така мислех до преди известно време за русалките.Обаче ходих в един музей в Лиеж, Белгия, където имаше скелети от различни видове русалки, има речни и морски такива, отначало си помислих, че това е някаква шега с хората, имаше дори бременен индивид, ясно си личеше скелета на бебето в утробата на това чудо, то беше около 60-70см високо с коса, човешки череп а надолу опашка на риба Shocked.Иначе после търсих в нета и наистина такова чудо като русалка съществува,  мъжкото се казвало тритон .

# 819
Възможно е да има различни видове, защото съществото, спасило дядо ми, по неговите спомени си е било с нормален човешки ръст. Оказва се, че и руски водолаз е наблюдавал русалки в Черно море, край град Анапа през 1996г.:

"А вот рассказ очевидца Б.Боровикова о наблюдении им русалок в водах бывшего СССР.

«Я с юности увлекался подводной охотой на Чёрном море. Каждый год летом хоть на пару недель приезжал в Гурзуф или Анапу и добывал ската, черноморскую акулу или крупного зубана. Но однажды произошёл случай, после которого я покончил со своей страстью.

Произошло это в Анапе. Опустился я всего метров на восемь и затаился в ожидании добычи. И вдруг - оцепенел, даже дышать перестал. Из зеленоватой глубины прямо на меня плывут огромные рыбины. Не дельфины - это я понял сразу. Те чёрные, а эти совершенно белые и с человеческими лицами. Без масок, без аквалангов, но с крупными рыбьими хвостами. Русалки? Та, что плыла впереди трёх других, увидела меня, остановилась, уставилась огромными выпуклыми глазами, если и человеческими, то - в плохо различимых очках. К ней подплыли остальные. Первая махнула... рукой! Нет, не плавником, а именно рукой, хоть и с перепонками между пальцами, в мою сторону, и теперь все стали меня разглядывать, не подплывая ближе трёх метров. И вдруг они, как по команде, быстро поплыли в открытое море, шевеля только могучими хвостами. Когда они скрылись, я как пробка вылетел из воды, сел в моторку и помчался к берегу».

http://mvny.ucoz.ru/blog/vodjanye_ljudi/2011-11-03-575

# 820
  • Варна
Разбира се, аз не казвам, че лъжеш или че дядо ти лъже. Вярвам,че наистина хората виждат неща, които обаче са само в тяхното съзнание. В съществуването на русалки нищо не може да ме накара да повярвам. Родена съм на морето, баща ми също, дядо ми също. Баща ми и мъжът ми са моряци, водолази. Никой никога не съм чувала да е видял русалка, дори легенди не се носят за такива.
Но дядо ти е имал късмет, защото мъртвото вълнение и подводните течения не са шега работа. Hug
Съжалявам първо за спама
Мацка аз също така мислех до преди известно време за русалките.Обаче ходих в един музей в Лиеж, Белгия, където имаше скелети от различни видове русалки, има речни и морски такива, отначало си помислих, че това е някаква шега с хората, имаше дори бременен индивид, ясно си личеше скелета на бебето в утробата на това чудо, то беше около 60-70см високо с коса, човешки череп а надолу опашка на риба Shocked.Иначе после търсих в нета и наистина такова чудо като русалка съществува,  мъжкото се казвало тритон .

Такива ли?

Скрит текст:

# 821
  • I want it all and I want it now.
Снимката е колаж http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1435671

SilverSign Би ли ми казала какво точно си направила ? Благодаря.  bouquet

# 822
  • Варна
Знам, че снимката е монтаж. Питам скелетите дали са били такива.

# 823
  • I want it all and I want it now.
Е ама аз не знаех ,че е колаж  Laughing Помислих ,че е истина  Joy Затова сложих и статията  Peace

Това ли е музеят ?http://www.aquarium-museum.ulg.ac.be/en/
Снимка намерих само тази не знам дали е истинска  Peace Уж е от този музеи.
Скрит текст:

# 824
Е ама аз не знаех ,че е колаж  Laughing Помислих ,че е истина  Joy Затова сложих и статията  Peace

Това ли е музеят ?http://www.aquarium-museum.ulg.ac.be/en/
Снимка намерих само тази не знам дали е истинска  Peace Уж е от този музеи.
Скрит текст:
Да, това е музея и снимката е оригинална, има и още, това е индивида с бебето Confused

Общи условия

Активация на акаунт