Евита, добре завърнала се при нас
Видях те там на снимката как се усмихваш доволно
А за съсипаните книжки думи нямам, от всичко най-много мразя да не се пазят книжките. За това и като идват деца в къщи играят със всичко, но когато почнат да пипат книжките на Иво той категорично не разрешава, щото знае че майка му ще подивее pavpb Честно казано не знам дали тиквата може да предизвика алергия. Но Мамуля, може да е права че бебето може д апривикне към вкуса и, и после трудно да приема друг вкус. Моркова също е сладичък..пробвай с него да комбинираш
.klims9 Не всички пюрета на Ганчев съдържат захар и домати
.Q-T Както и jaded помни
. А да, и спрях да сипвам във ваничката душ гел. Къпем я само с чиста вода, веднъж седмично сипвам точно по 1 капка от душ гела.Вики вече обядва с кеф пюре. Забелязах, че предпочита по-гъстите. Консистенцията на чистия картоф на Хипп, например и е любима
. За сега пащърнака се оказва фаворитът и. Опитвала е картоф, морков, тиква, пащърнак, тиквичка, спанак и броколи /преди два дни/ и хич не и допадна, ябълка и круша.
. Забелязах обаче че откакто обядва пюре ака почти веднага след като го изяде и се опитвам веднага да махам памперса и да я "издържа" над гърнето..пък дано да свикне
. Абсолютно иска да седи сама. Доста е стабилна и е голям кеф за нея. Оставям я за по 10-ина минутки на ден. От 1-ви съм решила да почна да предлагам и каша. Педиатърката каза, че 2 седмици след като сме заместили обедното хранене /което мина преди 2-3 дни/, но аз предпочитам да започна или "от понеделник" или от първи
.Без да искам да предизвиквам дявола, но от няколко дни почти не "къх-ка" през нощта. Дори имаше нощи, в които единствено даването на бибата беше достатъчно за пълноценен сън до 8 сутринта. Освен това вече не се мръщи на водата....просто не я пие
. Едвам успявам да я накарам да изпие 10-ина мл. на ден...но като и се допие ще пропие.Днес обикаляхме 1 час навън, но тук духа ужасно. Тя заспа, а аз умрях от студ. Тротоарите са почти размразени, но като цяло след този сняг от всякъде са цъфнали дупки и картинката е доста грозна. Нямам търпение за слънце и безоблачно небе. jaded и аз като теб свързвам март с пролетта

Щях да пиша още нещо....пфууу, постоянно забравям разни неща
.

/....и май имаше още 1-2 марки. Каши всякакви...ама буквално всякакви, чувани и нечувани от мен. Там има много богат избор на всякакви пюрета. Ще ходя предполагам към края на седмицата за по-голям пазар и ще попитам от къде зареждат и да попитат дистрибуторите дали има някъде близо до теб /за целта можеш да ми пишеш ЛС къде си ти обаче
, много тъжно
.
и всичко става в каша. 
Стискам палци изследванията и ваксините на Боби да минат добре!
Баба ти и дядо ти пак са заедно... Мисля, че си споделяла и преди колко много се обичат и не могат един без друг.. Не знам защо, но сещам за "Неразделни" на Пенчо Славейков.. Дано са заедно в едно по-добро място. Много кураж и сила на татко ти и леля ти.. Съжалвам за загубата ви..
Моят баща почина 48 часа след загубата на първородното ни детенце ....