Отговори
# 675
Кокетка, преди да си го потърсила... Не го гледай, моля те. Накратко -докато една двойка прави секс, пералнята е включена и не чуват как синът им става и скача през отворения прозорец. После цялата им агония... много, много тежък, брутален филм

# 676
Кокетка, преди да си го потърсила... Не го гледай, моля те. Накратко -докато една двойка прави секс, пералнята е включена и не чуват как синът им става и скача през отворения прозорец. После цялата им агония... много, много тежък, брутален филм

Confused

Мда, дори и с моето нездраво влечение към подобни гадости, на този етап ще пропусна.
Вероятно преди детето бих го изгледала, сега реагирам твърде емоционално.

# 677
Tara, Koketka, моят човек е на същия хал с храненето  Simple Smile
Дана, честито   bouquet
Този филм мн зловещо звучи  Confused

# 678
Добро утро.
Данна, честито, дълъг и щастлив семеен живот ти пожелавам, и да сте все влюбени!!!
И ние сме така с кърменето, сигурно по 10 пъти на денонощие се кърмим.
Вчера се сдобихме с бейби фиийдър, и след малко мисля да го пробвам с малко круша, че пак не е акал от няколко дни.
Ох ставам че ме зове, по - късно пак  Hug
Готово, заспахме. От няколко дни като е сърдит или му се спи, вика "ма...ма...мо...". Не знам дали влага смисъл, по - скоро мисля че не, но ми е едно такова...майчинско приятно  Heart Eyes И, разбира се, веднага бива гушнат  Simple Smile
За оставянето сам в стая - аз го оставям сам, но ме беше страх. И мъжът ми в прилив на вдъхновение, един ден просто включи двата лаптопа, пуснахме скайп и камерите, и сега го виждам и чувам от другата стая без проблем.
Валери, кажи му на твоя мъж че не те гъбаркаме, ами сме едни изкукали кукувици дето мозъците им са си взели малка почивка, и трябва непрекъснато да ни се обяснява що е то глутен и има ли почва у нас  Grinning
krasito_, добре дошла. Вече си имаме и близнаци в темата, юху  Party

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 09:16 от vio

# 679
Галче, страхотно стихотворение  Hug
Още веднъж благодаря за пожеланията за Ванката.  Hug
Дана, честито, пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот.   bouquet
Още щях да пиша, но Яна реши че днес сутрешният и сън ще е много кратък  Sad

# 680
Хоп- троп да се запишем и ние във вашата темичка, надявам се приемате нови мами  Hug
Мойте две красоти са родени на 29 август- планово секцио, термин 13.09.2011г.
А ето че едната ме вика..... следя ви с интерес.

# 681
  • София
Но после се замисли - ама не искам да раждаш, защото те вкарват в болница и започна да реве и да се крие. Значи онези десетина дни, които престоях в МД, все пак са му били тежки. И накрая каза, че може бебе робот.
Милото детенце, стана ми много мъчно като прочетох, но важното е че сте стигнали до консенсус с бебето робот  Laughing. И Валери забравих да ти кажа, но ти знаеш ли че имаш страаашна коса  Embarassed, наистина страхотна коса  Heart Eyes. Вече разбирам защо цялото ти мъжко войнство постоянно рови в нея.

Ама много съм готина - казвам ти, че никой не трябва да ти дама съвети, ако не ги поискаш, но изречението ми започва с "Танче-Свежарче, съветвам те ..."  hahaha hahaha hahaha Какво да се прави и мен ме е обзела манията по съветването  Joy
Това е първият признак, че ще ставаш свекърва  hahaha  Joy Joy.

krasito_ Добре дошла  Hug
Дана, честито   bouquet

Вики вчера се почерпи бананче от "хранилката" дето ни е подарък от Миленка. Е, голям кеф, просто....все едно нямах дете около половин час  Laughing, тишина и спокойствие. След което обаче ака 2 пъти....не беше разтройство, но пък беше мнооогооо. Сутринта пък се наака в памперса, което не се беше случвало отдавна и малко ме шокира, пак не разтройство, но количеството пак беше много. След което като я сложих на гърнето ака пак, и този път беше леко редичко  newsm78. Днес ще яде на обяд чист морков, а следобяд оризова каша...дано да овладеем положението.

# 682
Пиша бързо,защото чакам всеки момент да се събуди малкия newsm45
Ninche160 мляко-това готовата смес ли,на моята кутия пише за 100мл.мляко-90мл.вода и 3 мер.лъжици.Една позната вика оня ден "аз давам 150 ама тя не пълни 150 вода а по малко и като сложи сухото и си става 150 течност.Аз голяма дилема имам :35:150 ли 130 ли JoyА тя като чу ,че давам 200 #CrazyАми 120 вода правя и 4 лъжици и става 140 някъде и кърмя преди това-то колко ли кърма имам ,около 60 цедя ,ама със зор.Той няма такова търпение да ги чака капките hahaha.
miu-miuстрахотни мерки и много добре си хапвате smile3501
Krasunaчестит празник!Да са ти живи и здрави прекрасните дечица!  bouquet
Танче,Ralevaаз също съм отглеждана по-старите схеми и разбирания,но все пак това беше преди 30 години.Предпочитам лично за себе си да имам информация и то научно обоснова на ,а пък как ще подходя ще реша аз.А това ,че съседката буля Пена така казва не ме устройва,щото и тя не знае защо така прави hahahaЕдно време и телефони е нямало  и интернет, но сега всички ги ползваме.  comp03
Приятна разходка на всички с колички! Heart Eyes
krasitoдобре дошла  bouquetкак се оправяте с повече от едно дете newsm78Тук има мами и с три деца,и с две деца, и с едно,които работят,  smile3501

# 683
Валери, аз категорично не съм се шегувала с теб, искрено ти благодарих за споделения опит. Също така, не съм останала с впечатлението някой да се е шегувал или нещо подобно.

за грамажите на хранене - тук препоръчвали, че на едно хранене бебетата могат да изяждат по 120 гр пюре/каша/друга храна. на тази възраст трябвало да пият поне половин литър мляко, иначе се налагало допълнително прием на вит. Д /това за бебе на АМ са го казали/. така че концепции всякакви...

# 684
Добро утро
Дана честито и от нас   bouquet Много незабравими моменти
Ние също пием по 200мл АМ и имаме по 5 хранения. На обяд ядем около 60мл АМ + 125гр пюре , а към 6 60мл АМ + 2 суп.лъжици суха смес оризова каша и 60гр плодово пюре - много, но моя младеж не качва много не знам защо  newsm78
Мами чувствам се изтощена, от началото си гледам сама Георги и ако искате ме обявете за лоша майка, но понякога нервите ми не издържат.Полудявам и обяснявам на мъжа ми колко съм изморена и изнервена,а той се чуди от какво (почти не почива събота и неделя и се прибира към 10 вечерта). Искам просто един -два часа да имам възможност да изляза с приятелка на кафе, но явно това няма да стане, а да идем с мъжа ми на театър/кино кафе - това е още по-голяма и далечна мечта.. но стига съм се оплаквала, както се казва важното е да сме живи и здрави Simple Smile
Ние отиваме да се пробваме да си хапнем пуешкото (наистина мирише ужасно ) .. и после на рахзодка
Хубав и слънчев ден  Hug

# 685
Галче, много мило стихотворение!

valerie, стана ми мъчно за Иво и болницата, душичка Hug
като стана въпрос за глутена, и педито вчера ми каза, спокойно,, нас едно време толкова са ни и следили, с глутен или без, и от кога  Grinning

Дана, честито!   bouquet

и ние сме с проблемно спане, по 30мин. м/у храненията и на пълна тишина  ooooh!, даже в момента пиша с една ръка, а с другата се държим за ръчичка, белким поспи час
вчера в парка непрекъснато се криехме в по-забутани алеи, и успя да поспи час
но много народ, то няма угодия, като беше студено, ходих като кукувица и се радвах да видя човек  Grinning

към 9ч. хапнахме оризова каша с пюре от круша и беше голяма забава, защото това му е любимото ядене и още като види паничката и започва да приритва с крака и да нервничи
от вчера се е научил да си вдига главата към тавана, в момента, в който му поднеса лъжичката, сякаш иска да влезе директно, без да губи време  Laughing
с баща му се шегуваме, че ще му сложим една фуния, за по бързо  Crazy
няма търпение и ако не му поднасям достатъчно бързо лъжицата към устата, доста се изнервя  Mr. Green

tanche_to, и аз съм на същия хал, така че напълно те разбирам
таткото ми помага вечер и събота и неделя, но въпреки това съм като труп
вчера се усетих в парка, че докато бутам количката по алеите, ми се затварят очите, но да не се оплаквам, защото имам вечер 6-7 часа сън, вярно на пресекулки, но историята помни и по 4 Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 11:03 от miu_miu

# 686
Жива съм Simple Smile Чета от телефона, ама нали не съм го кирилизирала и затова не пиша... А до стационарния компютър трудно се дореждам. Пък и да ви кажа тези дни толкова разходки, такова тичане напред назад, на Радина татко й вчера се шегуваше, че утре мога да се разходя до Пловдив пеша и да се върна после...

Вчера ходихме до офиса, много съм горда от моята щерка, такива усмивки праскаше на баш-шефа, така кокетно му се срамуваше, чак го умили, а той не е от най-големите детешари по принцип. Поговорихме си и за моето бъдещо завръщане на работа: доволна съм, нещата ще ми се подредят, както искам  newsm68

Дана, аз така си и помислих, ама ме беше срам да те попитам. Т.е. чаках да си споделиш сама, ама иначе не веднъж и два пъти ми мина през главата Simple Smile Пожелавам ви да си живеете щастливо и влюбено до края на земния ви път, а и след това душите ви да се намерят отново Simple Smile

Миш, радвам се, че хранилката върши работа, ще я тествам и аз на Радина в скоро време. Тези дни само тичам нагоре-надолу и не ми остава време да я нахраня нормално през деня, пък камо ли да я захранвам Simple Smile Тя и не ще, не се храни както иначе: суче съвсем малко и на големи интервали. Виж нощем си наваксва. явно и за нея е голямо вълнение. Да не говорим, че не е акала вече 4 дни. Чудя се дали да се притеснявам, но видимо не изпитва дискомфорт, пръцка си доволно и с кеф, просто ако няма... Ще я видим тази работа.

И накрая, но в никакъв случай не по важност: Валери, за мен ти си ми най-сигурният съветник за каквото и да било. Честно казано си един от малкото хора, в чието мнение се вслушвам. Аз съм инато животно и обикновено съвети не търся. Признавам си, не без неудобство, че не се и напъвам да запомням някои неща, защото знам, че мога да ти звънна да те питам  Embarassed Пък ти винаги ми откликваш на глупостите, за което съм ти изключително благодарна...

Ставам, покоят ми свърши Simple Smile

# 687
  • София
Ехо  wavey Ние вече бяхме веднъж навън и сега пооправям някои неща и пак излизаме Simple Smile

Забравих да Ви кажа, че преди време на Яна се появи една бяла точка на венеца - някъде над втория зъб. В началото си помислих, че може да е афта или някакви гъбички, но най ми приличаше на зъбче, но защо е пробило там, а не отдолу. То не че е пробило чак, но се вижда бяла точица. Минаха вече 1-2 седмици и май наистина е зъбче  newsm78 Някой "срещал " ли е подобно нещо?

Дана, честито ! Пожелавам Ви дълги години да гледате в една посока !   bouquet

Евита, аз заместих обедното, защото пък на мен така ми се видя най-естествено  Wink, че от самото начало си бях решила да захранвам със зеленчуци. Искам да заместя и следобедното, за да сме по-мобилни като сме навън.

Не съм мислила още, но кисело мляко до годинка няма да давам. След това сигурно ще давам. Не съм привърженик и на АМ тип "джуниър", които се пият много след годинката, че даже и след втората  Peace

Гълъбина, да, 160 мл. готова смес, но това е по схемата 5 месеца - 150, 6 месеца - 160 и т.н. Иначе на всеки 30 грама си се слага по 1 мерителна лъжичка. Понеже сме и на смесено хранене, но и да не бяхме не спазвам количеството, което е описано на самата кутия, защото ми се вижда прекалено голямо като количество за дадената възраст  Peace

Валери, и моите момичета понякога ме натъжават с някои техни изкази и спомени, защото на момента не съм си давала ясна сметка, че е било точно така  Hug Важното е, че хубавите и веселите моменти са много повече от понякога малко тъжните Simple Smile

Някой ходи ли в парка Света Троица. Това е нашият квартален парк. Аз като съм с Яна не ходя много там, но често минавам все натам, защото предпочитам да се движа, но като съм и с момичетата го посещаваме. Но ако има ходещи натам и да съм само с Яна бих го посетила Simple Smile

Добре дошли на новите мами !

Някой ще даде ли линк къде гледате снимки от срещата във ФБ, че аз нещо не ги намирам  Embarassed

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 13:17 от Ninche

# 688
  • София
Привет,

Ние днес пропуснахме разходката, но Макс подиша чист въздух на терасата  Simple Smile, а аз успях да изчистя цялата къща и дори да си почина за малко пред компютъра.
Реших, така и така, сме си вкъщи да проверя дали тук ще спи по-дълго на обяд като е по-тихо - ами не, по-малко се будеше, но и тук не му се получи онзи стария 3-часов следобеден сън, след който се събужда по-свеж от краставичка... Thinking
Нещо го тормози и пак заподозрени са зъбите  ooooh! - ще видим като се появят дали ще е различно или просто си променя режима.

След вчерашната консултация Макс е 8 350 и 71 см. - порастнал е с 800 гр. (ако миналия месец са го измерили правилно) и 3 см. Днес звъннах на педиатърката и каза, че изследванията му са отлични  Grinning.
Ще започваме с месото от утре  Sunglasses

И в тази връзка да питам - вчера като купувах месни пюрета, видях че Хип имат само едно заешко  newsm78 Някой от другите марки имат ли? Какви купувате?

Валери, браво за кус-куса. Много му се радвам на Бобчо как сладко си хапва  Heart Eyes После ще дадеш рецептата  Wink

Малко съм изостанала с четенето, но от това, което видях, че обсъждате да кажа:
- слънцезащитен взех на Адерма, просто защото съм много доволна от Екзомега серията. Той е един единствен в бебешката им серия, 50-ти фактор и съм доволна как се отразява на кожата на Макс. Тъй като той е много бял, педиатърът ми каза да не рискувам с по-малък фактор, защото слънцето е много много агресивно към бебешката кожа.

- педиатърката ми каза, че 6-месечно бебе трябва да изяжда между 160 и 180 мл пюре / каша

Ами толкова за сега, време е за баня  Laughing

# 689
Ехо, още ли сте по разходки  Wink Нас днес хубавичко ни обрули вятъра, сега се погледнах в огледалото и видях, че лицето ми е изгоряло. Запознахме се с едни мами в парка, и утре пак ще се видим, което много ме радва, защото до сега нямах компания и обикалях сама с количката.
Днес пробвахме baby feeder-а. Настъргах малко круша и му дадох да си я смуче, обаче нещо не му хареса. Хем крушата беше сладка, сочна, мммм страхотия, но кусна малко и повече не пожела. Утре ще му дам бананче, дано да му хареса повече.
Raikony, чудесни мерки, браво!
Забелязвам на Ванко някакви мънички пъпчици по бузките...чудя се от какво ли може да са  newsm78 Не ми се вярва да е алергична реакция към храна. Мислите ли, че е възможно да е от грим? Когато излизам, си слагам кремче BB на Garnier, което е като фон дьо тен, спирала и червило или гланц за устни. Не го целувам, но все пак докато го нося, си отъркваме бузките...Много ми е гузно, надявам се да не съм аз причина за тези пъпчици  Confused Какво мислите? Вие слагате ли пудра или фон дьо тен?

Общи условия

Активация на акаунт