Отговори
# 660
 Hug Благодаря от мое име и името на рожденика за хубавите пожелания. Hug
mamulq77миналата година когато аз избирах училище и учител за Иван. Първо избрах училището да е близо,защото аз го водя и предпочетох да ми е по-близо. Тогава се насочих към преподавателите в самото училище, спрягаха се няколко имена от тези които щяха да поемат първи клас, като най-добри. Да но за едни, един критерии е водещ за други друг. От групата на сина ми няколко майки имаха деца, които завършваха 4-ти клас и техните класни,щяха да поемат първи клас. Допитах се до тези майки, кой преподавател ще изберат сега и защо, и така  малко на слуки се спрях на едната и там записах сина ми. За сега не съжалявам за избора си, дано и занапред да е така.
Освен педагога голямо значение има и децата, с които детето ще е в един клас, разликата в нивото на подготовка да не е много голямо. Извинявам се за лиричното отклонение от темата, но исках да споделя, защото това и мен ме вълнуваше скоро. А и още нещо погледни в под форум нашите деца там по принцип има тема за бъдещите първолаците  Wink
Сега малко мрън от мен  Mr. Green след като нашата кака ходи цяла седмица и 2 дни на ясла, утре пак се е в къщи, защото има сопол. Вече сериозно се замислям, след като времето е хубаво да си я оставя в къщи. Наистина трудно ми е и с двете, но поне болестите да понамалеят.
raleva лек път и ако ти се разхожда с варненски майки, аз съм на среща  Simple Smile
По темата за храненията ние имаме едно заместено с каша и сега сме в процес на заместване на още едно, но плюс тях имаме още около 4-5  Simple Smile За количеството лекарката ми каза да давам по 150 мл.

# 661
Тара, ако Гошко реве безутешно, както Иво ревеше, с такова бебе, срещата би била голямо изпитание за Диди. Аз още си спомням чистата молитва, на която ходихме с Иво. През цялото време молитвата ми беше, да се свършва това пеене за здраве и пречистване, защото едва го удържах, той посинял, а отчето продължава...
Върнах се цялата червена и на петна от притеснение. Всяка разходка беше изпитание. Той се дере, аз го нося и бутам количката с надеждата все пак по някое време да склони да е за малко там. Но въпреки това излизах, защото вътре беше още по-трудно.
На мен тази вечер ми стана малко тъжничко, защото не предполагах, че на Иво някои неща така му се отразяват. Понеже ми говореше колко обича Боби, го питах дали иска още едно бебе. Той ми каза-ами да, те даже в началото са още по-сладки, защото повече спят /защото не помни себе си/ и не ти дърпат играчките. Но после се замисли - ама не искам да раждаш, защото те вкарват в болница и започна да реве и да се крие. Значи онези десетина дни, които престоях в МД, все пак са му били тежки. И накрая каза, че може бебе робот.

# 662
В началото е това, че се чувстваш необходим, на едно малко същество, което по-късно ще почне да казва " МАМА", след това " ОБИЧАМ ТЕ МАМО". А на един следващ етап ще пише картички, макар и с много грешки, които трудно ще се разчитат, но ще са с най-милите и хубави думи на света.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Краси, честит ти рожденик newsm51 Много ме разчувства Heart Eyes

Твоят пост ме върна назад във времето, когато Диди ставаше на 6 месеца. И тогава ме вълнуваха подобни емоции без все още да съм ги изпитала, мислех си за бъдещето, за това как е преобърнала живота ми и колко неща са се променили и взех, че написах стихотворение. Поразрових се в "архивите" да го намеря. Ето го:

На моята неписана приказка

Половин година ме изпълваш с сила
Половин година с нежност озарила
И всеки ден аз чувам твоя зов
Откривам твойта искрена любов!

Мечая с теб да сме навеки
Пред теб да грейнат слънчеви пътеки
За теб да пеят птичките в гората
За теб да се усмихват и цветята!

Бъди ми жива, здава, радост най-голяма
За теб да бъда просто "мама"
Бъди ти мила, хубава, добра
Бъди ми просто "дъщеря"!

Евитка и вие ми липсвахте Hug Ще се опитам да съм по-редовна  Blush

Тара, хич не се притеснявай за захранването. Щерка ми започна да яде "по-нормални" количества храна чак след годинката. Щом има млекце, всичко е наред. Те са още бебета, това им трябва. После цял живот ще ядат "твърда храна". А за прясното мляко и аз съм съгласна с теб и вече в чист вид не го употребяваме Peace

За избор на училище няма да се притеснявам, защото тук началното училище е най-близкото квартално такова Peace Виж вече основното и средното са много важни и някои хора дори според училището избират къде да живеят Crazy

Тод днес си хапна 1/16 сладък картоф Laughing И му хареса. Утре пак Flutter

# 663
Иху!!!

Дидка тренира малък Гощко за пехотинец  Mr. Green
Бързам да ги похваля, че имат голям успех - днес Жорето през по - голяма част от разходката, която не беше никак кратка, беше спокоен и ведър. Даже си поиграха с Андрей на една пейка, подърпаха един негов лъв, "сбиха" се кой да го гризе, а накрая даже се оказа, че като лъвчето е в Жорето няма рев Laughing
Та, така, утре пак с лъва на разходка.
Добре, че Андрей не придиря много много за играчките си, че трудно щяхме да го разделим тоя лъв  Laughing

Красуна, честит рожденик!!!
Нека е здрав, много амбициозен и пробивен  Hug

Мамуля, подсети ме като се видим да ти кажа за 151 у-ще, аз съм учила там от 1 до 4 клас. Класен ми беше г-н Марин Канушев, доколкото знам, вече не преподава, уникален учител - просто най - добрия от всички учители, които съм имала.
И досега си спомням с умиление и радостни сълзи за тези години.
А пък за мъжете - нямаш грижи, само че се притеснявам те така като са двамката дали няма да ни отсвирят дружно Laughing
Ама пък и ние можем да ги пратим да спят дружно на дивана  Laughing
И всъщност - кога ще се видим  Laughing

Тара, то и аз съм на твоя хал с храненето, т.е. не съвсем - Андрей през нощта само се буди да яде и пак заспива, а през деня горе долу яде в едни и същи часове, но по отношение на захранването и аз се чувствам по същия начин.
Но не мога да не го похваля - днес изяде сумарно половин малко бурканче пюре. Първо имаше от пащърнака, но след като свърши, ми изглеждаше все още склонен да яде пюрета и набързо му дадох едно готово от моркови и от него си хапна  newsm44
Иначе съм си правила труда да му броя храненията - горе долу около 10-11 на денонощие, което за бебе на неговата възраст май е множко. Той суче горе долу на час и половина - два, рядко прави по - дълги паузи.

Прясно мляко и аз май няма да давам, то така или иначе полза от него - никаква. Повечето ми познати с големи деца дават АМ, но не знам то до каква възраст се дава и има ли изобщо такива ограничения  newsm78

Валери,  spoko

Галче, просълзи ме  Heart Eyes Много хубаво  Heart Eyes

Сладките картофи отделно ли въвеждаш от другите?

Ох, и още исках да пиша, но просто акъла си не мога да събера по това време на денонощието  Crazy

Спокойна нощ от мен  Hug

Допълвам, че изпуснах  Blush

Дани, и млякото, и крема са с 30 фактор, няма други.
Общо взето, доколкото съм запозната, био индустрията е малко ограничена откъм слънцезащитни продукти  Peace
Мен иначе този фактор ме устройва напълно, аз дори и за себе си, като много бял човек, който на всичкото отгоре е и съпътстван от слънчева алергия от няколко години, не ползвам по - висок, защото просто не виждам разлика  Peace

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 21:50 от Кокетк@

# 664
  • София
Мамита,

Първо да кажа и аз колко приятно ми беше да ви видя на живо. Знаех си, че сте много готини и се убедих напълно. А септемврийчетата ни са просто прекрасни. Толкова бонбончета на едно място - ами, много хубаво беше.
Съжалявам само, че не съм видяла Далия как пляска, но се надявам другия път да ми покаже  Grinning

Нормално е разговорите да са малко разпокъсани и недостатъчно, но чакам следващата среща с нетърпение. Междувременно, ако някой има път или желание за разходки в Южния или му липсва компания за най-в центъра, само да каже и с Макс сме на линия  Mr. Green

Jaded, голямо благодаря за организацията.

За FB групата съм с две ръце "за"  Wink

Krasuna, честит празник. Да ви е жив и здрав рожденика, да расте здраво и щастливо дете!!!

Дени, да оздравявате бързо  Hug

На мен тези дни нещо ми е много изморено - дано да не е пролетната умора, че като знам колко ме мъчи всяка година  ooooh!
Затова утре ще пиша повече - тъкмо ще си знаем резултатите от изследванията и ще докладвам  Simple Smile

Спокойна вечер и слаааадки сънища  Grinning

# 665
Кокетка, да, отделно въвеждам сладкия картоф, по тукашните схеми е преди обикновения картоф, който го дават след 7-я месец. Разни школи, разни схеми Wink

Тод започна доста дълги паузи да си прави. Снощи много приятно ме изненада, чак не смея да го похваля. Легна си в 20ч и се събуди чак в 7,30ч сутринта Party Разбира се, трябва да си призная, че успя да ме изгони от спалнята миналата седмица. Много неспокойно спи, когато аз съм в стаята, буди се и не заспива и аз реших да се "изнеса" в хола. Диди навремето беше същата Laughing И сега всеки си спи спокоен в неговата си стая hahaha

# 666
Знаех си аз, че Жорето е малък лъв и вие, човеци, не сте му интересни. Ей го на, срещна друг лъв и веднага му стана комфортно  Laughing Миличкия Жорко  Hug С лъв или без лъв, на мен ми е много драго да го виждам, така че Дидка да не го крие  Laughing

Галче, радвам се че мислиш като мен за млякото  Hug Хората около мен ме гледат леко с недоверие като обяснявам колко е вредно прясното мляко и как полезностите му се появяват като стане кисело или сиренце и вече съм почнала да се чувствам като някакъв странник. Сега ,като разбирам, че не съм единствена, ми стана приятно. А, виждам, че и Кокетка се приобщава към недаването на прясно мляко.

Да предупредя кандидат снахите ми - дами, пазете си момичетата от Емо, вече съм категорична, че моя син ще е тотален сваляч. Днес ходихме да купуваме подарък на една приятелка, че има рожден ден в петък и всички магазини празни, само по 3-4 продавачки се мотят там и като ни видят, почват да го закачат, а той като види жена и се започват едни усмивки, закачки... ужас. Като види мъж, се подсмихва "под мустак" само от уважение и си обръща главата на дрегата страна. Направо ужас, това ще се прибира всяка вечер с различна женска у нас  Laughing

Кокетка, ние също сме с 10-ина хранения, доколкото мога да ги преброя, но мен бройката ме успокоява, защото 10 хранения по 80-90 грама е същото като 5 хранения по 160-180 гр., т.е. общото ни количество е същото, но разредено на малки порцийки  Laughing

# 667
Привет!
Оживях след днешния зъболекар, в четвъртък - пак  Sad
Днес направихме доста голяма разходка и вече едвам гледам. Влязох само да ви видя дали сте добре и да ви пожелая лека и спокойна нощ  Hug

# 668
  • Варна
Здравейте!

Мерси за отговорите.

Валери, ох, толкова мъчно ми стана за Иво! spoko Душичката малка. Нагушкай го от мен. Hug Hug Hug А за Боби и кус-куса - ми щом иска детето, явно е готово. Малена ни гледа с интерес, но просто май си е любопитка, не е ревала за храна.  Thinking

Галчеееее
, най-после се появи!  Hug Hug Hug Липсваше да знаеш. Аз не съм те следила във ФБ, но погледнах дали пишеш по други теми и дали сте добре.  Hug А схемата за захранването е супееер! Peace Много, много ти благодаря! А стихотворението ме разплака...

galabinatankova, добра идея да дадеш зеленчук между двете меса. Ще ти я открадна.  Wink

Дани Илиева, може би си права, че предните дни беше преяла и затова повръща. Като дойдете на почивка тук ще се радвам да се видим на живо ако ви остане време.  Hug Браво за хубавите резултати на Далия. А тя какви зачервявания има? Малена от около 4-5 дена има едни зачервявания на външните срамни устнички. Не са пъпки, Просто червеничко и суха кожа. Аз от раждането и ползвам Судокрем, но нямам представа от какво се появиха. Показах ги на педиатърката и тя каза да мажа хубаво с крем. Сга обаче се чудя дали да не я вода на дерматолог.  newsm78

vio, не се притеснявай - все пак опитва различни вкусове. Ще почне да си хапва.  Hug

Кокетка, и Малена стана много крива напоследък. В количката почти не иска да седи. Все иска да е изправена и да гледа на всички страни. Заспиването и е или в кенгуруто, или ако е и гладна и я храня - на гърда. Направо мъкааааа... И аз почвам да се изнервям, а знам, че не трябва. Като дойдете ще ги съберем Малена и Андрей да си мрънкотят заедно и да си се впечатляват. hahaha

Краси, и тук да ти честитя празника на Ванко!   bouquet

Миш, то тези етикети са с толкова дребни букви, а и има хиляди надписи. Кое по-напред.. Важното е Вики да е добре. А то иначе четенето на етикети може да си цяла професия.  Hug

Наде, успех с избора на училище! Hug

Bell_a 666, искрено съчувствие по темата за свекървата.  Hug

Тара, много ме кефиш и страшно ме забавляват  постовете ти ( а и много неща научавам). Това за циганите и въвеждането на глутена ме разби.  hahaha rotfImbo За прясното мляко и аз съм съгласна с теб. А за Емко и мацките - отглеждаш си малък сваляч.  Joy Hug

Аз изоставих тиквичката и  днес дадох пуешко (ух как гадно ми миришеше пюрето  Sick ) 2 ч.л. и пюре тиква с картоф за дохранване. Малена си ги хапна и нямаше възражения. Simple Smile Тя вече официално пълзи назад и в кръг.  hahaha Направо чертае окръжности.  Laughing И е изключително любопитно същество. Усещам я обаче как вече започна да плаче не само, за да сигнализира Нужди, а и вече има Желания. Като не и хареса нещо или не стане на нейната и надува гайдата.  Mr. Green
Почнах да ползвам Стелатопията и чакам резултати.
Спокойна вечер!

# 669
Има ли мами от Варна? Утре пристигам там за няколко дни, много ми е домъчняло за морската градина и мисля да прекарам там доста време, стига да позволява времето, че като знам как духа пролетта от морето..., един тънък морски бриз...
Аз съм варненка, от 10г живея в София и Варна, морето ужасно много ми липсват. Цял живот съм живяла в центъра на града , в старата и най хубава част на града само на 150 - 200м от морето и ми беше мн трудно да свикна да не го виждам тук.
Така, че ако има мами , които се разхождат в морската градина - ще се радвам да се запознаем

# 670
Еееее днес си беше добър ден за моя син  Laughing Заспа в кенгуруто преди да стигнем блока  Mr. GreenНаистина бяха много сладички с  Андрейката Heart Eyes Ох ,да е жив и здрав лъва -час и половина без рев , голямо гризане беше  Laughing
 Като говорите за брой хранене и ние май сме около 10  newsm78 А днес му дадох тиквичка с картоф Sick Това дете се потресе от погнуса .И с кърма беше гадост утре ще го пробвам с тиква  Grinning Тарка, ние с теб и преди сме си говорили за прясното мляко .За мен също е хабене на маТРиал  Mr. Green Повече вреди ,отколкото е полезно за пораснали деца .
Валери, нямах представа ,че готин Иво е бил като моя звяр.Като зареве ме облива и топла и студена пот ,чувствам се безсилна .Макар,че знам къде му е проблема ,просто не му харесва да се разхожда  CrazyДай му да си лежи на спалнята с играчки и не го търси  Grinning Цял ден няма да се сети за разходка  Crazy
Тарка, време е да си купиш самовар с тия мацки ,че голямо пиене на чай във вас ще пада  hahahaЕмо ще пие чай, ти и татко му .Направо си е чаена церемония това вашето Mr. Green
Мишле  Hug
Q-T,днес като се носихме с Георги се сетих за теб и Малена  Mr. Green
И преди да съм забравила да честитя на всички бебчовци и дечица отминали  месечинки и рождени дни  Heart Eyes  bouquetКраси, Ванката да ти е жив и здрав  bouquet
Евитка, какво стана бе душко с отговора от патриарха ?Дядо ти Максим май не чува твоите вопли  Mr. Green Laughing
Галче  Hug
Мамулче, някой ден ще се разходим нали ? Hug
Ставам,че стана време Дана и Валери да пишат  hahaha Hug

# 671
Да се включа пак преди Дана и Валери Laughing

За кутиите, аз точно заради това, че чета в-с-и-ч-к-о, пазаря по 2 часа и си тръгвам с полупразна кошница накрая hahaha. Мъжът ми много се изнервя, ама няма как  Blush А да не говорим колко неща въобще не ги пише на етикета, защото ако дадена съставка е под 2%, производителят не е длъжен да я упоменава ooooh!

За заспиването и Тод трудно заспива в количката, но аз му хванах цаката. Мятам му завивката през главата и започвам да клатя количката, но не напред назад, а наляво, надясно. Навремето и сестра му така приспивах за макс 5-10 мин е заспал, в случай че му се спи Wink

Докато сме на темата за прясното мляко да ви кажа, че и аз като Дидка мисля, че нямаме нужда от млякото предназначено за малките на друг животински вид. Наскоро четох, че направили някакъв  експеримент, при който продължили да хранят едно теленце само с мляко след възрастта за отбиване и на 7-мес възраст теленцето умряло Cry Какво да си говорим повече, а като добавим и всички антибиотици и хормони, с които тъпчат животните. Ами не благодаря, ще кажа аз Stop

# 672
Здравейте Simple Smile
(нали знаете, че аз съм в часова зона, която е на един час назад, така че часовете ми на писане са наистина 'особени') Simple Smile

аз вчера почерпих Сари с пюре от картоф и морков - ами то няма такава радост и наслада Simple Smile защо съм го крила това пюре досега Simple Smile а и мястото на случката беше насред любимия мол, но понеже делничен ден, та нямаше народ. На Сари много и хареса храненето там /в кът за почивка, а не в бебешката стая/ - оглеждаше се на всички страни, но същевременно постоянно отваряше устичка за още Simple Smile но като дадох около половината малко бурканче спрях и тя много се потресе Simple Smile
мога да сравня реакцията към това пюре както тази към банана - истинска любофф Simple Smile

Валери, много ми е любопитно когато споделяш за глутена и въвеждането му, Но тук тотално ми е невъзможно да намеря каквото и да е разнообразие от подобни храни. Най-вероятно ще взема каша с глутен и ще давам по малко всеки ден...

в този ред на мисли - тотално съм потресена от себе си, защото предишната нощ поръчах от амазон пюрета на хипп органик - цената няма да я коментирам колко е по-изгодна, но то такова разнообразие - дори не ми е идвало на ум, че може да има такива пюрета  Embarassed поръчах едно зеленчуково и две с месо и ако наистина се окаже сполучлива покупка, ще продължа Simple Smile
а съм потресена от себе си, защото аз все пак постоянно съм навън и си купувам какво ли не от физическите магазини, но за да е по-интересно, и онлайн не падам по-долу Simple Smile добре, че съм случила на мъж Simple Smile
а тази вечер поръчах и сточе за хранене - толкова време го избирам, все едно не столче за Сари, ами яхта купувам Simple Smile а и този моя въпросния мъж, дето съм случила на него, като го питам това, това или това столче, той ми казва 'както ти намериш за добре, ти знаеш всичко как трябва да е'... та така...

а аз така да съм хремава - направо едвам гледам от сълзи Sad не мога да преценя дали съм настинала или алергиите ми са обострени - но все си е неприятно...

да ви споделя нещо искрено и лично - моето 'гадже' вече не ми е гадже... защото ми стана истински съпруг миналата седмица /Q-T, затова ще те споменаваме всяка година, че имаш рожден ден на 14-03 Wink/. то не е много за хвалене, защото ние се опитваме да се 'бракуваме' още от преди да сме 'заработили' по въпроса с появяването на Сари /как само го написах Simple Smile/, но все нещо се случваше и се отлагаше, но ето, че вече съм една истинска госпожа и няма да се сърдя като ме госпожастват Wink

и последно, една смешка от 'живия живот' - пътуваме днес в автобус и таткото на Сари а държи изправена и я разпитва защо изведнъж тези дни взе да вика толкова много и да създава сериозен шум. Тя се кокори на всички страни и се чуди какво да докопа. До тях сяда чернокожо момиченце, на около 10-11 вероятно, чиято коса е хем на плитки, но пък и вързана на опашка. Момиченцето се усмихва на Сари и нещо си разменят погледи. Докато в един момент грижовният баща гледа на другата страна, а дъщеря му протяга ръка към косичката на детето, а аз изпадам в тиха истерия и сграбчвам малката ръчичка, точно преди да докопа косичката на момичето /не плитките, а късата косиичка отстрани.../

аз също открих предимството на ранното ставане - че в 7 може да суче, а към 9 да яде каша. Днес по тази система Сара заспа след кашата и спа ДВА часа на спалнята - това през деня не се е случвало от ранната и новородена възраст Simple Smile
пак днес за пореден път тя изрази явна положителна емоция към определена играчка /която аз услужливо и показах/ - та си тръгнахме от мола с една образователна играчка и една за разкош  Rolling Eyes /и това отделно от напазаруваното онлайн/...

хайде, красив ден от нас, че на мен май ми е много трудно да пиша през деня, така че от нас нощните включвания Simple Smile

# 673

Валери, много ми е любопитно когато споделяш за глутена и въвеждането му,
Вече имам чувството, че се шегувате с мен Laughing
Една сутрин разказвам на мъжа ми, че пет пъти обяснявам как се въвежда глутена и все ме питат, а той ми казва- шъ знаеш, гъбаркат се с теб. Баба ти така е въвеждала глутена... Общо взето мислите на Тара.
Дана, честито ти съпружество. Не е чак толкова страшно, ще видиш.
По повод манията ти за пазаруване. Онзи ден, като предложи да имаме и подгрупа "любими играчки", си помислих, че това Дана най-вече може да предложи Grinning Да си призная, много малко неща купувам. Повечето играчки на Боби са подарък. Иначе му измислям разни неща да се забавлява. Защото опитът ми показва, че децата развиват нещо като пристрастяване за нови и нови предмети, ако непрекъснато са им купувани.
Галче, много мило стихче Hug Добре, че се завърна.
А като Тод спи в друга стая, с бебефон ли е. аз сигурно ще ходя да проверявам по сто пъти на нощ какво става в такава ситуация. Иво вече е голям и вечер ляга сам на спалнята, защото е голям спи там Embarassed и не спирам да го проверявам, докато мъжа ми не легне до него. А и преди време гледах един много стряскащ филм на Ланс фон Териер "Антихрист", няма да ви го разказвам, че е ужасен, но от тогава умирам от страх да оставя дете само. Толкова правдиво е направен.
Q-T , ако си взела чистото пуешко на Хипп, наистина мирише ужасно. Аз пет пъти правих консултация с домашните, дали не е развалено, според тях.
Ние пак ще имам гост малък братовчед и у нас ще е весело. Ще си подаваме лъвчета, тигри и крокодили Laughing
Хубав ден Hug

# 674
Добро утро  Hug

Дана, честито   bouquet
Дълги и щастливи съпружески години   bouquet

Галче, благодаря за отговора за картофа  Hug
Аз вече въведох обикновения, който не се хареса особено и се замислих дали няма има повече успех сладкия. Предполагам, че няма да е никакъв проблем да го въведа малко по - късно  newsm78

Браво на Тод, дано продължи така и занапред  Hug А на теб - приятни сънища оттук насетне  Simple Smile

Аз също понякога имам чувството, че съм причината Андрей да се буди и на няколко пъти се заканвам да се изнеса в хола, обаче си оставам само със заканите. Мъжът ми пък ми предлага да си разменим местата на спалнята, за да не ме надушвал  Laughing
Ще вземем да пробваме и ние, пък дано сработи и при нас  Praynig

Валери, ти по - добре да беше разказала филма. Знаеш ли как подразни любопитството ми  Mr. Green
Ей сега ще го потърся  Grinning

Тара, не се бях замисляла, че като сучат по 10-на пъти на ден, всъщност сучат по мъничко. Аз все си обяснявах честото търсене с това, че кърмата се усвоява за около час и половина. Но пък от друга страна винаги съм се чудела как има бебета, по - малки дори от нашите, които се кърмят примерно 5 - 6 пъти за ден и спят по цяла нощ  newsm78
А те, нашите юнаци, просто на час по лъжичка се хранят или както казва Диди - подлагат си  hahaha

Q-T, вчера установихме, че когато им се доспи на дребните, просто с Диди трябва да вървим една зад друга и да не си говорим, иначе се разсейват, защото слушат и искат да участват активно в разговора  hahaha
Андрей така успя да заспи за около 15-на минути, Жорето не успя да заспи, но пък беше спокоен и ведър, а след като сме се разделили с нея, е заспал в кенгуруто, както тя писа.

Диди, лъвът е изпран и готов за гризкане  Laughing

_____

Имам едно питане за крушите - мога ли примерно да ги предлагам печени? Не съм чувала досега за печени круши  Blush, но ябълките мисля да ги давам така за начало, та сигурно и крушиге ще станат по - вкусни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт