Благодаря от мое име и името на рожденика за хубавите пожелания. 
mamulq77миналата година когато аз избирах училище и учител за Иван. Първо избрах училището да е близо,защото аз го водя и предпочетох да ми е по-близо. Тогава се насочих към преподавателите в самото училище, спрягаха се няколко имена от тези които щяха да поемат първи клас, като най-добри. Да но за едни, един критерии е водещ за други друг. От групата на сина ми няколко майки имаха деца, които завършваха 4-ти клас и техните класни,щяха да поемат първи клас. Допитах се до тези майки, кой преподавател ще изберат сега и защо, и така малко на слуки се спрях на едната и там записах сина ми. За сега не съжалявам за избора си, дано и занапред да е така.
Освен педагога голямо значение има и децата, с които детето ще е в един клас, разликата в нивото на подготовка да не е много голямо. Извинявам се за лиричното отклонение от темата, но исках да споделя, защото това и мен ме вълнуваше скоро. А и още нещо погледни в под форум нашите деца там по принцип има тема за бъдещите първолаците

Сега малко мрън от мен
raleva лек път и ако ти се разхожда с варненски майки, аз съм на среща

По темата за храненията ние имаме едно заместено с каша и сега сме в процес на заместване на още едно, но плюс тях имаме още около 4-5
За количеството лекарката ми каза да давам по 150 мл.
Много ме разчувства 

Разбира се, трябва да си призная, че успя да ме изгони от спалнята миналата седмица. Много неспокойно спи, когато аз съм в стаята, буди се и не заспива и аз реших да се "изнеса" в хола. Диди навремето беше същата

За прясното мляко и аз съм съгласна с теб. А за Емко и мацките - отглеждаш си малък сваляч.
) 2 ч.л. и пюре тиква с картоф за дохранване. Малена си ги хапна и нямаше възражения.
Какво да си говорим повече, а като добавим и всички антибиотици и хормони, с които тъпчат животните. Ами не благодаря, ще кажа аз