Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 4

• 74 563
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро на всички. .... Simple Smile
Така е - прави сте, не става като с магическа пръчка, но лично аз се бях настроила за поне 8-9 кила. Казват, колкото повече имаш да сваляш, толкова повече сваляш. Но като помисля и 5 кг. не е зле. То да ядеш какво ли не цяла зима, пък после да искаш zа 7 дена да ги махнеш - не става. Но, нали знаете желанието да си слаб и хубав за кратко време , без много усилия - е много силно. Blush По време на захранването - свалят ли се килограми?

# 601
Момичета имам още един въпрос ; каква е целта на междинния ден с ориза. Аз знам, че ориза е бавен въглехидрат , който се разгражда бавно. Т.е ако тялото не е приемало никаква храна определени дни - защо точно ориз трябва да направи връзката ? И след него отново сокове и почти никаква храна ? newsm78

# 602
аз мисля да не го правя а да мина на фрешове , мразя ориз.
казаха ми че и при захранването се отслабва, но по бавно

# 603
Ха, ето тази мисъл ми минава и на мен през главата. И аз мразя ориз, и мисля днес да почвам със соковете.  Thinking

# 604
Прави се стрес ден, за да не заспива метаболизма , защото, ако това стане се сваля по-малко и се качва по - бързо. Целта на отиза е да " обърка" организма, за да не мине на режим пестене енергия  Wink

# 605
Понеже междинният ден с ориза при мен е утре, поинтересувах се за функцията му. Момичета, не го пропускайте! Оризът, макар и въглехидратна храна, не съдържа глутен и е изключително щадящ към стомашната лигавица. Поради тази причина се въвежда като първа храна при хора, претърпели операции или преминали през дълго гладуване. Сподели ми го лекар. Wink

За отчета - за 9 дни сироп с единствено прегрешение кафе с мляко един-два пъти на ден - 3 кг. И не, никак не са малко - почти нямах за сваляне, а всички знаем колко трудно е да се бутнат последните 2-3 килца. Laughing Смятам да направя 9 дни захранване по схемата - само с часовете ще имам някои разминавания, но просто нямам физическата възможност да спазвам точния график. След края на захранването ще пиша. Simple Smile

Относно йо-йо ефекта - ако някой си мисли, че има магическа диета, с която да свали 3, 5 или 30 килограма и да задържи постигнатия резултат, минавайки към предишните си хранителни навици - еми, сори, не става. Sunglasses Диетата е само началото, по-важното е какво се случва след нея. В крайна сметка, ако хранителните ни навици са били изрядни - нямаше да сме тук, нали така? Wink Та, този режим за мен лично е чудесен, но към захранването и последващия го начин на хранене и движение трябва да се подходи отговорно. Ако се поддържа последващ баланс между постъпващи и изгаряни калории, просто няма как да се върнат килограмите (освен при някои заболявания, но, слава Богу, това не е общият случай). Тъй че смело напред на сиропуващите и умната! Hug

# 606
Здравейте!
Днес ми е 2-ри ден, но имам един проблем.Очите страшно много ме болят,виждам замъглено,причернява ми и ми се вие свят на моменти.Но замъгленото зрение най-много ме притеснява .. на някого случвало ли му се е ? И възможно ли е да е заради гладуването ?

# 607
на мен не, премери си кръвното
аз съм с ниско и го меря по няколко пъти на ден

# 608
zdraveite,momi4eta sas silna volia.smiatam,4e vsi4ki koito pihat tuk sa hora ,koito osaznavat kakvo praviat.zahtoto tova ne e samo edna dieta,koiato mogeh da po4neh i spreh kogato si poiskah.vsi4ko ,koeto e po programa triabva da se spazva striktno,ako iskate da ste zdravi i ne na posledno miasto da zapazite postignatoto.gladole4enieto iziskva postoianstvo vav vremeto i se prevrahta v na4in na givot.to promenia misleneto i hranitelnite navici na 4ovek,toi da givee po zdravoslovno i da otvori setivata si.badete postoianni i razumni - gelaia uspeh na vsi4ki mili dami.

# 609
Аз днес ядох ориза. Не го обичам особено, но със сироп става приятен. Много благодаря за полезната информация. Разбира се, че въглехидрата ще "стресира метаболизма", това е като при НВД диета, в която органичаваш въглехидратите, но един ден в седмицата "събуждаш" метаболизма с въглехидрати.  Laughing

# 610
Paramoree....Мерни си кръвното, да не би да е паднало от рязкото спиране на храната. А, ако продължава да ти е замъглено, спри сиропа , изчакай 2-3 дена, за да видиш пак ли ще се замъглява зрението . Аз поне така бих направила. Laughing

# 611
Добро утро момичета! Ден 7 ми! До тук 5.700 Hug, като последният ден съм свалила само 300 гр., но не се отчайвам.Хубав ден!

# 612
Добро утро! Мерси за съветите. Simple Smile
Днес се чуствам по-добре, ще се постарая да изпия повече сироп, защото 1-ви и 2-ри ден не успявах да пия 1.5л ..
Успех и не се отказвайте!  Peace

# 613
то и аз не го изпивам целия а ми стига за два дни, но пък пия много вода, задължително се пие много за да не се обезводнниш и да излизат отровите!
Днес ми е девети ден и съм 5,300 надолу, сутринта видях на кантара заветната цел 65...е и 700 де , ама си е 65:-)))чисто психологически действа страхотно!
аз мисля от утре вече да съм на захранване, защото е работен ден, а сега съм доста поотмаляла но сега съм си в къщи все пак, друго е...
за ориза сте прави, така е, ще се яде няма как
Лелеее, наизвадила съм стари дрехи и само меря и меря, супер е да ти стават стари дънки които не си обувала от 3 години

# 614
Здравейте и от мен Simple Smile

Днес ми е 8-ми ден, от горе-долу 67,5 съм на 63 кг. (кантарът ми не е електронен и не е толкова прецизен). От 3 дни съм в цикъл, предполагам, че след края ще има и малко по-голям спад, нали уж се задържало вода...

Аз си пия по литър и половина сироп на ден и поне 1,5 л. вода, понякога и повече. Чувствам се перфектно, имам си енергия, не съм огладняла и за секунда, въпреки че на моменти доста ми се иска да си хапна Grinning По принцип и аз съм с ниско кръвно, но го мерих преди няколко дни и дори ми беше малко по-високо от нормалното за мен, но все пак в границите.

Смятам да спазя точно и захранването и се надявам да ги добутам до 60 кг.  Embarassed
Относно йо-йо ефекта - много ясно, че няма как да гладуваш 3, 5, 10 дена, после да се натъпчеш като свиня и да очакваш да не качиш същите и повече килограми... То физически не е възможно просто.
Аз лично съм решила да почна много спорт, да продължа с един ден на сироп седмично и малко или много просто трябва да започна да се ограничавам в яденето...

Успех на всички сиропуващи и продължавайте да споделяте резултати Simple Smile

P.S И аз почнах да си меря старите дрехи - много е яко Grinning Някои почти ги закопчавам!!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт