Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 4

• 74 560
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
Браво пасифлора! Успех ти пожелавам! Аз да се отчета, теглих след обяд и съм на -3.3кг, на мен ми е 5-ти ден, а аз май ще изкарам седем дни, че литъра ще ми стигне някъде за 7 дни. Половин литровото ще си оставя за захранването. Абе хора вие с колко сиропче изкарвате 10 дни? На мен литър и половина не виждам как ще ми стигне newsm78

# 721
Здравейте и от мен. След около 5 дни при мен резултата е -4 килограма.Ще продължа още поне 3,но ме притеснява захранването.Моят сироп го купих от сайта на Madal Bal и в книжката ми е показано захранване,което не включва тази част с ориза и оризовата вода.И се чудя аз, как да процедирам,дали да се въздържам към това което пише, в книжката или към захранването на Гарабитов? 

# 722
Ами аз с 1 литър и по 5 дози на ден ми стигна и гледам, че и за захранване ще имам, а ако не стигне ще къпувам половинка!!!  newsm78
иветка, пише си точно в книжката за ориза - от 5 ти ден на стр.29 пише: Междинен ден: 50 гр.бял ориз се вари в............ както и на стр.30 за 7 дни, както и на на стр.32 за 10 дни.....

# 723
Ми не в моята книжка не е така.Пише
1-ви ден за закуска и обяд фреш за вечеря зеленчукова супа
2-ри ден за обяд супа за вечеря ориз със зеленчуци на пара и така до края пише да се набляга на плодове и зеленчуци,но никъде не пише да се пие оризовата вода. Струва ми се ,че в тази книжка,която имам аз захранването е по-различно,за това попитах.

# 724
Не пише???? На страниците, които ти изброих? Ти говориш за първото захранване-при тридневно гладуване, явно там няма нужда от по-специално захранване!!! От 5 дни нататък си го пише!

# 725
Честит Празник!!! Бъдете живи, здрави и щастливи!!!
 Измина първия ми ден на мадал бал, снощи едва оцелях: ужасно главоболие, при всеки аромат на храна ми се повдига, въобще не ми се мислеше да хапвам нещо. През ноща не успях да спя, отново ме цепеше главата и ушите ми бучаха страшно силно, повдигаше ми се, станах и пих малко чайче от мента и макар и трудно заспах.
Тая сутрин се тегля и от 64 кг. сега съм точно 63 кг., добре е, ама ми се повдига и от сиропа и от всяка храна, чувствам се ужасно отпаднала. Дано издържа, че с това гадене от сиропа... Вчера съм изпила 4 дози, неможах повече. Аз слагам лют пипер, дали с джинджифилче е по-вкусно? Може би трябва да опитам за разнообразие.

# 726
Не пише???? На страниците, които ти изброих? Ти говориш за първото захранване-при тридневно гладуване, явно там няма нужда от по-специално захранване!!! От 5 дни нататък си го пише!

И аз проверих току що. На стр.29 е захранване 5 дни. Следващите букви с тъмен цвят е Междинен ден: 50гр.ориз и т.н.  има го и на стр.30 за захрнването 7 дни, както и на стр.32 за 10-те дни.
Хубав ден момичета!

# 727
В моята книжка на страниците които ми изброихте има съвсем различни неща.Захранването е отделено като нов раздел и е след страница четиресет и някоя в момента книжката не е при мен и не мога да кажа с точност.Ако имаше тази информация , нямаше да питам за нещо което съм прочела.

# 728
Чудя се, дали, ако си хапна сиропчето в лъжичка (защото то си е сладичко), после си пийна водичката и двете лъжички лимон, няма да е малко по-добре. Само за лютия пипер още няма никаква тактика  Simple Smile. Би трябвало ефектът да е подобен  Rolling Eyes.
Браво на новозахваналите се!
Стискам силно палци!

# 729
Момичета, днес толкова повръщах и така ми се гади от тоя сироп, та чак нищо не съм слагала в уста, всяко нещо повръщам.

# 730
Здравейте на всички диетуващи от мен. След като изчетох всички коментари, се окуражих, благодарение на вас естествено и аз да почна дългото гладуване. Днес ми е първи ден, не знам дали има нужда да казвам КОЛКО СЪМ ГЛАДНАААА   Rolling Eyes #2gunfire.... Но виждайки, че не съм единствената и че има и други заедно с мен.... някак си ми идва куража, благодаря за което  Hug Simple Smile
Още е рано да отчитам резултати, но обещавам да отбелязвам всяка промяна в теглото ми. Има доста за сваляне  Embarassed Embarassed Кураж и успех на всички и много минусчета естествено  Wink

# 731
И така, момичета, преминахме успешно през програмата - утре е последен ден! Резултат - първия ден - ааааадски глад, но оттам нататък - аз поне не усещах. Приятеля ми мрънкаше повече, но сега и той свикна. Какво се случи? Ами при мен -3см от талията (от 66см. станаха 63!). При него -5кг. (5дневна програма, при това т.нар. испанска версия,с тази разлика, че ядяхме само салати със сирене и варени яйца). Ще го подложа на още една диетка, за да е перфектен за морето хихи, горкия! Но съм много доволна - организмът ми се пречисти, определено!

# 732
Здравейте момичета! Аз успешно приключих и сега се захранвал и да си призная гладуването ми беше по-лесно. Сега се чудя все какво ще ям (пия  Joy), да не е много, да не върна кг.обратно, иначе съм много доволна от резултата!!! Успех на всички Simple Smile

# 733
  • София
Момичета, може ли да сканирате тук пет дневното захранване?

# 734
Момичета, днес толкова повръщах и така ми се гади от тоя сироп, та чак нищо не съм слагала в уста, всяко нещо повръщам.

Пасифлора, успяваш ли въпреки повръщането да продължиш? Днес как се чувстваш?
Аз след повръщането не мога и да си помисля да пия от пълната комбинация на коктейла, при теб как е?

Общи условия

Активация на акаунт