Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява търговският център Метро Сити Мол в Младост 3?
Какви магазини и заведения ще има в търговския център?
Има ли реална перспектива за връзка с метрото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява търговският център Метро Сити Мол в Младост 3?
Метро Сити Мол е нов търговски център, който предлага разнообразие от търговски площи, заведения за хранене и офис помещения. Въпреки че в момента се отдават под наем търговски площи, наличната информация за свободните места може да бъде променлива. Много от работните места в сградата са свързани с офис служители.
-
Какви магазини и заведения ще има в търговския център?
Очаква се в търговския център да има разнообразие от магазини и заведения, включително хранителни и нехранителни вериги. По план на партерния етаж бяха предвидени заведения за бързо хранене, а подземният етаж вероятно ще бъде организиран като целодневно заведение с различни опции. Информацията за конкретни магазини и заведения обаче остава неясна, а много от обектите са или празни, или все още не са отворили.
-
Има ли реална перспектива за връзка с метрото?
Докато проектът за топла връзка с метрото е одобрен и работата по него вече е започнала, реализацията му изглежда в далечна перспектива, споменавана за години напред. Понастоящем станция на метрото ще бъде построена близо до сградата, но ще е необходим допълнителен период от време, за да стане реалността на потока от пътници.
-
Какви са проблемите със шума в сградата?
-
Какво е качеството на наемите и условията за наематели в търговския център?

Всички ходят само в големите вериги да пазаруват,затова и аз съм се ориентирала на там и малкото оцелели съм сигурна,че и те ще го направят.
Кои сте Вие? И какво точно ще представлява така наречената "топла връзка"? Къде се предполага, че ще се "свърже"? Живо ме интересуват отговорите.
На 15.10. е откриването 
Надявам се да се напълни! А надолу на -1?
Вярно, че всички магазини са купени или отдадени под наем, ама честно казано не мисля, че някой ще се излъже да "заработи"