Отговори
# 585
  • Лудогорието
От днес Ванката е на градина  Simple Smile
Началото беше доста ревливо, да видим как ще е довечера и утре. Обаждах се да питам как е и ме успокоиха, че си играел с децата и се хранел. Нямало проблем  Thinking Да но да е така.
 Вчера отпразнувахме 6 години брачен живот с милото  Heart Eyes Чувствайте се почерпени cook
 Grinning

# 586
  • София
Честито на всички, новоприети градинари! Grinning

На Ванко да му е лека и неусетна адаптацията, и най - вече - безболестна.
По - големите дечица може да са му само интересни. Wink Не се тревожи, maimunka. Ени нямаше 3г, като тръгна, основно е с набор 2008. Мисля, че не и е от вреда, напротив. Дечицата, с които казва, че си играе, са по моя памет все с година напред. Някои само + няколко месеца. Баш наборките не ги споменУва, или много рядко. Wink

Ние ходихме през пролетта на 2011 за два дни до Рим, като падна голямо трамбоване /крака и кръст не ми останаха/ и щракане на старините на вечния град.

Защо ли ми е познато... Rolling Eyes

Jiema, накара ме отново да вярвам, че моята представа за Италия, която съм имала винаги, се крие в местата, които вие сте посетили. Приказка. Heart Eyes Задължително при първа възможност се явявам на поправка. Прехвалени световноизвестни дестинации ще отбягвам, занапред.
Много благодаря за споделената красота.  bouquet

Миме*, Емили ми е в топ 10-ката на най - сладките бебешори към момента, които имам честта да "познавам" виртуално. Със сигурност мадамата си знае работата, и към отбиване да върви, не е краят на света. Разбирам те напълно, защото моето овнесто се отказа от мен, точно на 5 м... колко сълзи и со*оли изревах, за жалост, двустранни са нещата.
Изглежда си прекрасно и със сигурност си и дала най - добрия старт. Ако нещата не се свеждат и до една проста лактационна криза... знае ли човек? Wink

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 17:06 от ღолчеღ

# 587
Честито на всички градинари и от мен!
Диди и тя почва другата седмица, лятото ще е 3 дни по половин ден а от септември по цял ден, забележете работните часове 9-3:30, ако искаш по рано и да седи до по-късно плащаш допълнително  Wink Американска им работа, за кой ли път казвам да ми е жива и здрава мама че е тук и помага с децата Heart Eyes
Олче страхотни снимки, наистина много зареждащи, ако си търсите счетоводител веднага идвам само заради ей такива колективо-зареждащи семинари! За Вели и Ени както винаги чаровни и с големи широки усмивки като на мама, а? Party
Еми благодари за комплиментите Mr. Green май вървим с лека кърмаческа криза, и нали се захранваме та май е нормално и количеството кърма да намалява, охх не искам да спира сега  Crossing Arms ама божа работа, и аз с Диди много драматично го изживях отбиването и затова сега съм си обещала да не правя драми, колкото-толкова живи и здрави да сме само, че още не можем да махнет тази задна хрема при бебето, идеи някакви? Пия ехцинацея, и куп витамини, пръскам и със солен разтвор в нослето, няма сопол, а само хрема, хайде пратете по една положителна мисъл да се маха тази хрема Wink

# 588
Миме, и тук е нещо подобно с градините.Повечето отварят в 6 и затварят към 2 или 3 следобяд.Има и целодневни, но те са много малко и пак плащаш допълнително.А и тук са много скъпи- около 1000лв на месец и то без храна и транспорт.Не се тревожи за кърменето, някои не успяват и толкова да кърмят, пък и не е малко време това. Peace
Олче, Джема, страхотни снимки, искам и аз, така ми е мъчно за вкъщи.Тук дърветата са като полезни изкопаеми.Такава рядкост са.Има предимно полуизсъхнали палми, които всичките са на системи- всяко дръвче и храст е системно поливано от собствено маркуче.
Малко почерпка, че днес имам рожден ден, още една година ще се порадвам да казвам, че съм на двайсет и... Laughing

# 589
  • София
Принцеске, честит рожден ден   bouquet От сърце ти желая много здраве, щастие, много детски смях около теб да има и да сбъднете мечтите си с половинката ти !

Олче,
много красоти си ни показала и ти. Личи, че е бил релаксиращ уикенд. А за двамата слънчовци - няма какво да говорим  Hug- страшотни усмивки.  Heart Eyes Heart Eyes
Радвам се, че не си се отказала от Италия. Ние точно така си бяхме решили този път - да избягваме големи градове (само за кулата в Пиза направихме изключение), а да се шляем по малки селца и сред природата. И никак не съжаляваме. Мен си  ми е слабост инак цялата страна, но и заради храната, музиката, и заради езика, в който съм влюбена.
maimunka, на патеричка Честита годишнина! Много здраве и любов ти желая. Hug
Честито преминаване и в градината на Ванката! Дано свикне бързо. По принцип с по-големи дечица е по-добре, дърпат в развитието според мен. Гергана тази година (за нея е втора) е в яслата с нейния си набор+2010, от най-големите е и все гледа да се прави на бебе и че уж нищо не може сама. Дори от няколко дена ми обяснява как в яслата може да се облича, но вкъщи - не, което честно казано ме побърква...  Blush
Деси, честито класиране и на Анито! Ще си ги водиш заедно  Hug

Бен
, ти не писа какво стана при вас? Или аз съм пропуснала нещо...

Мара Подробната, Миме, благодаря за комплиментите.  Blush Коремчето личи отдавна - казват, че уж било нормално с последваща бременност по- отрано да е, но здраве да е само.

# 590
Олче, страхотни места си показала. Влюбена съм в планината! И морето харесвам, ама нали си го имаме целогодишно...
И Вики ще започне градина от септември. Тя постоянно повтаря, че е кака и ще ходи с големите деца на градина, но пък й харесва там. Има дечица, които са на по година и 2-3 месеца. Вики вече почти направи 2 години там. Голям стаж.

Принцеске, честит рожден ден! Много здраве и късмет на цялото ви семейство и дано вече да посвиквате там, че явно е трудно връщането.

# 591
  • София
Принцеска, Честит Рожден Ден!
Да бъдеш много щастлива, усмихната, спокойна и обичана. Да ти се сбъднат мечтите, до една. Heart Eyes

# 592
  • Лудогорието
Принцеске, честит рожден ден и от мен!    bouquet
Ванката е прекарал добре вчера-според госпожите. На една от колежките ми дъщеричката й е в същата група. Казала й е, че новото момченце въобще не е плакало и си е играло с другите деца.  Peace
Снощи калпазанчето ми каза, че ще отиде пак. Днес, обаче, като стигнахме вратата на групата се натъжи-то не бяха прегръдки и целувки...  Heart Eyes
ღолчеღ Jiema , на Ванката наистина са му по-интересни по-големите деца. Но все пак той идва по никое време в групата и ще е временно в нея, и децата си имат техни игри и приятелства. Трудно ще го допуснат до себе си. Пустата му варицела, точно сега ли обхвана района...  ooooh!
Хубавото, в случая е, че съседското момченце е в същата група и двамата с Ванко се заиграват и разбират.  Simple Smile

# 593
princessa raia

# 594
  • Бургас
princessa raia, Честит рожден ден!!!! на патеричка. Желая ти много късмет и дано нещата при вас започнат да се нареждат така както вие ги искате.  Hug Hug

Честит прием на всички наши мънички ученици за на есен  Wink

maimunka, по-леко адаптиране на Ванко.  Hug Hug

Благодаря ви за стиснатите палчета в петък, дадох всичко от себе си този път при кандидатстването   Wink (за разлика от миналия път, когато точно на тази дата й беше рождения ден и реших че няма да се занимавам с това  Blush ) Другата седмица във вторник ще излязе второто класиране.  Jiema, благодаря че попита.   bouquet  Да споделя на уше, че и на мен ми се бременее пак и ми се гледа пак бебче, пък и на  Далинка ще й е по-интересно така  Mr. Green Но в тези условия, уви...

Сега в имаме доста работа, затова нямам време да пиша.

Днес Далинка ще прекара няколко часа с една 'нова' баба, която ще я гледа по няколко часа сутрин от утре, защото другата жена, започна работа сутрин и може да идва само следобяд вече. Дано се харесат.  Praynig

Хубав и усмихнат ден на всички  Hug

# 595
Благодаря на всички за поздравите и хубавите пожелания!Много ме зарадвахте! Grinning
Пропуснах преди да честитя и аз на всички новоприети на градина дечица!Желая им много усмивки и безгрижни игри на новото място! Hug
Бен, надявам се и ти скоро да се похвалиш и дано Дали да хареса новата жена и времето без мама да минава неусетно! Hug
Аз все още не знам Ния дали ще тръгва на градина тук, но я приеха в София и е записана от септември.Честно казано, искам да се приберем и да си ходи там на градина.Ама ще видим, дотогава има време.

# 596
  • Лудогорието
Ванката снощи падна и си цепна главичката, колкото за един шев.  Cry Веднага отидохме в бърза помощ и там попаднахме на един млад и мнооого неопитен лекар. Ръцете му трепереха! Както и да е-разминахме се с малко (пу-пу) Днес е добре детето  Heart Eyes
А днес имам рожден ден!
Нямам време за виртуални почерпки, че ме чака ракийката! Grinning

# 597
maimunka07 ЧРД! Желая ти да си здрава, щастлива, обичана и уважавана мама и съпруга!   bouquet
И Ванката да не те изненадва никога повече така, дано да му мине бързо шевчето Praynig

# 598
Маймунка, честит рожден ден!Да си жива и здрава!Дано Ванката вече да е добре и да нямате повече такива случки!Весел празник и от мен!!!    bouquet  bouquet  bouquet

# 599
  • София
Маймунка, честит рожден на патеричка и от мен   bouquet Бъди здрава, щастлива и много обичана !
Дано Ванката се оправя бързо и да няма вече такива инциденти.  Hug

Бен
, стискаме палци и за вторник. Дано Дали се хареса с новата жена.  Hug

Момичета, много опустя в темичката. Да не тръгвате по почивки вече ?
На мен тази седмица ми беше свързана с емоции покрай бъдещия първолак. Записахме го в училището, мина първата род. среща. А тази сутрин беше и на тест за начална училищна подготовка, на който ме успокоиха, че се е справил добре. Сега остава да видим и разпределението по класове след 2 седмици. Продължава с много деца от неговата си група в това училище, но да видим как ще ги разпределят.
Хубав петък от мен.

Общи условия

Активация на акаунт