Началото беше доста ревливо, да видим как ще е довечера и утре. Обаждах се да питам как е и ме успокоиха, че си играел с децата и се хранел. Нямало проблем
Да но да е така.Вчера отпразнувахме 6 години брачен живот с милото
Чувствайте се почерпени 

Да но да е така.
Чувствайте се почерпени 

Не се тревожи, maimunka. Ени нямаше 3г, като тръгна, основно е с набор 2008. Мисля, че не и е от вреда, напротив. Дечицата, с които казва, че си играе, са по моя памет все с година напред. Някои само + няколко месеца. Баш наборките не ги споменУва, или много рядко. 
Задължително при първа възможност се явявам на поправка. Прехвалени световноизвестни дестинации ще отбягвам, занапред.

Американска им работа, за кой ли път казвам да ми е жива и здрава мама че е тук и помага с децата 

ама божа работа, и аз с Диди много драматично го изживях отбиването и затова сега съм си обещала да не правя драми, колкото-толкова живи и здрави да сме само, че още не можем да махнет тази задна хрема при бебето, идеи някакви? Пия ехцинацея, и куп витамини, пръскам и със солен разтвор в нослето, няма сопол, а само хрема, хайде пратете по една положителна мисъл да се маха тази хрема

От сърце ти желая много здраве, щастие, много детски смях около теб да има и да сбъднете мечтите си с половинката ти !
- страшотни усмивки.

Коремчето личи отдавна - казват, че уж било нормално с последваща бременност по- отрано да е, но здраве да е само.

(за разлика от миналия път, когато точно на тази дата й беше рождения ден и реших че няма да се занимавам с това
) Другата седмица във вторник ще излязе второто класиране. Jiema, благодаря че попита.
Да споделя на уше, че и на мен ми се бременее пак и ми се гледа пак бебче, пък и на Далинка ще й е по-интересно така

Веднага отидохме в бърза помощ и там попаднахме на един млад и мнооого неопитен лекар. Ръцете му трепереха! Както и да е-разминахме се с малко (пу-пу) Днес е добре детето
Бъди здрава, щастлива и много обичана !

Препоръчани теми