Отговори
# 630
Поемче,  Praynig за твоя татко и много гуш за теб.

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 10:00 от рони

# 631
Поем4е и от мене много стиснати палци за твоят баща Praynig

# 632
  • Някъде там...
Поемче, много стиснати палци и от мене. Чудеса се случват, дано и вашето е на път! Praynig

И моят татко не е никак добре напоследък, ходим всеки уикенд при тях на гости... В тази връзка ако някой може да ми даде координати на добър лекар гастро-ентеролог или някой с алтернативна медицина (хомеопат, билкар и т.н.), който е с опит в лечението на хроничен старчески запек?  Praynig За предпочитане региона на Пловдив, може и София.

Деси, все едно за моята Яна говориш.  ooooh! Същите истерии ми прави и тя, същата хватка прилагам и аз, защото инак бивам наритана и нашамарена яко. Само дето за жалост няма как да приложа твоята тактика, защото така ще накажа и невинния в случая - Йоана.  Tired Няма на кого да оставя Яна вкъщи, за да съм навън с Йоана. Освен да се опитаме да го приложим вечер с таткото, но той не би издържал да седи с истерична Яна затворен....

Яна иначе се размина с пристъпа, тази нощ спа спокойно ,не чувам вече сейретите да бълбукат из дробчетата като преди...

# 633
  • София
poem-че,  Sad Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 634
Инче Hug Ако мога да помогна с нещо-насреща съм.

# 635
Благодаря Ви момичета, вярвам, че положителната енергия ще достигне до татко  Hug Лекарите правят всичко възможно, за сега единственото което ние можем да помогнем е да намерим кръводарители, защото се оказва, че кръвния център отпуска кръв до определен момент. За късмет и Самчи се разболя...на обяд 37.3, а след 17ч три часа се опитвахме да му свалим Т под 39.3  ooooh! Милото , измъчи се  Tired сега е пак 37.5...дано ни е спокойна вечерта, че наистина усещам как психически не мога повече.
 Пожелавам ви на вас и семействата ви ЖИВОТ и ЗДРАВЕ! Това е най-важното !

# 636
Poem!!!!!!!!!!!! Praynig Praynig PraynigИ аз съм с теб!Вярвай в добрия изход!!! Hug Hug Hug
Дано и малкия да е вече по-добре!

# 637
Поем-че, имаш положителна енергия и от мен!  Praynig

# 638
  • Бургас
poem,  Hug Hug , и Самчи да се оправя по-скоро.  Hug

Гледам по-често да ви чета, че време за писане не остава.

Приети сме в ДГ и то в тази, която ни е възможно най-удобна за водене, точно зад съседния блок. Не изглежда обаче хич добре от вън, неподдържана и стара... дано вътре нещата са различни. Документите са готови.  bowuu
Далинка приема 'новата' баба добре  Wink благодаря ви за стиснатите палчета.  Hug И така се водим сутрин при нея (тя ми е до работата), взимам я на обяд и отиваме на обядваме заедно  Heart Eyes след това я водя при предишната жена у тях. Системата работи.  Simple Smile Даже госпожицата реши че може пак да прояде  Flutter

Very nice, честито ви християнче!!! Много вяра и късмет в живота й желаем.  Hug

По повод темичката, която сте подхванали, Лина е царицата на драмите и тръшканията... най-се доближаваме до Анито по сценки.  Rolling Eyes Нещата, които сте ги изброили прилагам и аз... и най-вече да не й създавам поводи... може би не е добра тактика, но... не ми се прекарва часове наред в тръшкане и рев... Разбира се поводите за тръшкане не можеш да ги избегваш непрекъснато затова продъжава да ни се случва доста често.  Confused Приемам го като нещо нормално, искат да си отстояват мнението и това е начина, по който могат да го правят сега... Радвам се, че не ми казва Да на всичко и отстоява позиция. Peace

Явно в повече й идва 'програмата' й за гледане, защото последната седмица на два пъти ми реве подред за щяло и нещяло и все е сърдита... Взе да посвиква, но скоро мисля да я пусна на ясла, че да намалим малко семейния бюджет. Simple Smile

Жабче,  Hug Hug

# 639
Рoem, и от мен имаш положителна енергия! Дано скоро преодолеете тези трудности, пред които ви изправя съдбата!  Hug Praynig Hug
ben78, нашата детска градина също е в окаяно положение. Вътре всичко е старо, разнебитено, а и в едно помещение като квадрат, без поне някаква ниша или преграда ще играят, ще спят и ще се хранят. Умът ми не го побира в 21 век да се предлагат на малки деца такива нехигиенични условия. Обмислям варианта да я водя само до обяд, ако се наложи.
Момичета, а на мен не ми дава мира обявеното тегло на бебето в корема ми, при условие, че съм вече в 35 г.с., за която важи около и над 2,300кг. В четвъртък бях на платена ЖК при д-р Танев, при когото ще раждам отново със секцио. Той измери малко на 1,500кг. Обаче на следващият ден бях на редовната си ЖК и докторката измери приблизително 2,000кг. Дано второто да е по-вярно, понеже ще вадят бебка 10 дни по-рано от термина, т.е. секцио на 11 юли. Дори обмислям, ако на 6 юли, когато ми е последната ЖК, докторката констатира тегло под 2,800кг да настоявам секциото да се забави с 2-3 дни. Дано е възможно отлагане. Не мога да разбера защо не наддава, както си трябва, след като до последно ми казват, че плацентата е още 1-ва група и пъпната връв е добра. Като кг съм +9 и смея да твърдя, че се храня здравословно. Пуста му работа. Пресито се роди 3,140кг, но в болницата смъкна и я изписаха 2,850кг.

# 640
sisely бебето може да наддаде до четвърт кг на седмица в тези месеци. На последната консултация бебка беше назад с 1 седмица, а до сега беше все напред. И аз се притеснявам, но доки каза, че тово относителни измервания и не бива да се вманиачаваме.На твое място последните дни на месеца бих отишла на преглед и на 6-и, когато ти е жк, пак. Гуш и дано всичко да е само заради измерванията  Heart Eyes
Анито е приета на градина, живот и здраве тръгва на 10-и септември.Оказа се, че има цистит и сега пие лекарства и я пазим повечко от настиване, обаче в тази жега  Crazy Ние сме почти готови с детската стая, останаха само килим, щора, лампа и да изместя на Анито играчки/дрехи и да започна да глася бебешките.
Мю, понякога романтиката си отива още с първото дете  Rolling Eyes На моменти и аз много изтрещявам на тази тема, защото е нещо,което ми липсва доста.Поне свекърите я вземат понякога и успяваме да си отделим малко време, въпреки че покрай ремонта нямаме сили даже да се погледнем  Crazy Нмяте ли вариант поне за 2 часа някой  да ги взема? Да палнете едни свещи  Mr. Green

# 641
Сисели, размерите в корема зависят до голяма степен от зад-апаратното устройство. С напредване на бременността е малко по-трудно да мерят, защото теглото го определят според дължината на крачето, а крачето може да бъде по-късичко просто. Но също така и ако маркират с малко настрани, много грамове могат да кривнат. За твое успокоение можеш да направиш бърза ФМ, но не знам кой добър специалист ще има часове от днес за утре. Не знам какво влагат в пъпната връв е добра, но е добре да се направи един доплер, за да се види кръвопотока. При подобно разминаване даже и наложително. Можеш да минеш на малко по-сериозна белтъчна диета, за да подпомогнеш растежа, ако всички останали неща са наред. Изварени деликатеси, яйчни работи (въпреки, че в това горещо време ...) На 11-ти юли не беше ли именния ден на Олчетата? ДА не смениш концепцията в избора на име?  Wink
Аничка, и ти вече си много напред в лентичката. Браво! Как бързо минавали чуждите бременности.  Heart Eyes
Поемче, как е татко ти? Има ли някакво подобрение?  Hug
Марчето ми е малко болна от снощи, но не много малко. "ПрекрасТният вирус с висока температура и мехури по сливиците. Когато някой откаже да си изяде парчето торта, винаги си има причина.  Confused

# 642
  • София
рони, да ти оздравява бързо Красотията. Praynig Тези вируси с висока Т уж малко дни държат. Дано. Бързо да го НАборите (както казва една нейна Шейновска посестрима Laughing)... Heart Eyes

Бремелинки, то не останало и при вас.. Наистина супер бързо лети отстрани времето. Rolling Eyes Отчитайте  се редовно как сте. Много ми е мило, като ви чета. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

poem, как се развиват при вас нещата? Praynig Не смея да попитам. Confused

# 643
Момичета, а на мен не ми дава мира обявеното тегло на бебето в корема ми, при условие, че съм вече в 35 г.с., за която важи около и над 2,300кг. В четвъртък бях на платена ЖК при д-р Танев, при когото ще раждам отново със секцио. Той измери малко на 1,500кг. Обаче на следващият ден бях на редовната си ЖК и докторката измери приблизително 2,000кг. Дано второто да е по-вярно, понеже ще вадят бебка 10 дни по-рано от термина, т.е. секцио на 11 юли. Дори обмислям, ако на 6 юли, когато ми е последната ЖК, докторката констатира тегло под 2,800кг да настоявам секциото да се забави с 2-3 дни. Дано е възможно отлагане. Не мога да разбера защо не наддава, както си трябва, след като до последно ми казват, че плацентата е още 1-ва група и пъпната връв е добра. Като кг съм +9 и смея да твърдя, че се храня здравословно. Пуста му работа. Пресито се роди 3,140кг, но в болницата смъкна и я изписаха 2,850кг.
И ние бяхме с много ниско тегло тези седмици-нашият док даже ни мери 3 пъти,за да ми покаже колко е важно правилното измерване-примерно 2мм в повече вдигнаха теглото с 300грама  Rolling Eyes Аз пиех протеини,за да качи бебчо повечко-абсолютно безвредно е и при нас се получи.Пиех и хапчета за задържане и почти към 39г.с. родих бебче 3100 Laughing. Стискам палци!

# 644
Леле, мале! Ама то има и родили, и бремелинки! Аз съм много назад с инфото, защото не съм чела от половин година сигурно, а и сега нямам време да се ровя назад.
Честит Калоян на Йо-йо!  Да ти е здрав и прилично палав! Надявам се раждането да е минало чудесно.   bouquet
Сисли и Аничка - малко ви е останало! Успех в раждането, вече знаете, че не е страшно Simple Smile
Аничка, да, романтиката вероятно си отива още с първото дете, но аз просто не бях подготвена за това. А няма кой да ги взима и за секунда, да не говорим, че един човек двамата не може да гледа, освен ако не са в затворено помещение и за не повече от няколко часа. Свеки идва само у нас понякога да ги гледа, остава ни само да вземем да ходим по хотели егати  Laughing
Олче, Деси, Рая, благодаря ви за подкрепата, знам , че всички почти деца на тази възраст са трудни, но аз просто съм с по-слабо майчинско чувство някакси и ми е трудносмилаема ситуацията. Все ще се оправя някак, разбира се, важното е да се държа да не падна в депресията, а май се разминах с нея засега.

Общи условия

Активация на акаунт