за твоя татко и много гуш за теб.
За предпочитане региона на Пловдив, може и София.
Същите истерии ми прави и тя, същата хватка прилагам и аз, защото инак бивам наритана и нашамарена яко. Само дето за жалост няма как да приложа твоята тактика, защото така ще накажа и невинния в случая - Йоана.
Няма на кого да оставя Яна вкъщи, за да съм навън с Йоана. Освен да се опитаме да го приложим вечер с таткото, но той не би издържал да седи с истерична Яна затворен....
Лекарите правят всичко възможно, за сега единственото което ние можем да помогнем е да намерим кръводарители, защото се оказва, че кръвния център отпуска кръв до определен момент. За късмет и Самчи се разболя...на обяд 37.3, а след 17ч три часа се опитвахме да му свалим Т под 39.3
Милото , измъчи се
сега е пак 37.5...дано ни е спокойна вечерта, че наистина усещам как психически не мога повече.
, и Самчи да се оправя по-скоро. 

благодаря ви за стиснатите палчета.
И така се водим сутрин при нея (тя ми е до работата), взимам я на обяд и отиваме на обядваме заедно
след това я водя при предишната жена у тях. Системата работи.
Даже госпожицата реши че може пак да прояде 

Ние сме почти готови с детската стая, останаха само килим, щора, лампа и да изместя на Анито играчки/дрехи и да започна да глася бебешките.
Нмяте ли вариант поне за 2 часа някой да ги взема? Да палнете едни свещи

Тези вируси с висока Т уж малко дни държат. Дано. Бързо да го НАборите (както казва една нейна Шейновска посестрима 

Не смея да попитам. 
Препоръчани теми