Отговори
# 645
Io_io , пиши ми на лични за марката на протеина, моля!  Simple Smile

Ето и една пораснала бъдеща кака Преси:
http://media.snimka.bg/s1/0672/027587289.jpg?r=0

# 646
Благодаря ви момичета за стиснатите палчета. Ситуацията е такава, че никой нищо не може да каже. Надяваме се на чудо и късмет. Огорчена съм от здравната система и мафията в нея и съм много благодарна на лекарите за труда и старанието им.
 Самчи от два дена не е вдигал Т, но си пие АБ и предполагам и той помага. Може би и без АБ щеше да е размине, но в петък вечер и Т 39,5 , а и предвид другото случващото се просто нямах сили да си играя на нервички със себе си и да рискувам нещата да се влошат. Не приемам чак толкова драматично пиенето на АБ особена при положение , че не е пил от година и половина някъде. Важното е че изгрежда здрав, утре ще го водя на лекар да видим как е и да кажат до кога да сме си в къщи. Този вирус с високата Т наистина е много подъл. С Такава висока Т и така парцалено изгреждащ не го бях виждала Само. 
 За секциото мисля че по предварителни уговорки може да се договори да е по късно. Аз за моето категорично отказах да ми го правят рано и ми го направиха в деня преди термина. Но аз твърдо бях убедена че грешно са ми сметнали термина, защото знаех точната дата от която започнахме бебеправенето. Но предполагам, че лекарите вземат под внимание много фактори когато се съгласяват или не да оперират непосредствено преди датата.
 За инатенето- явно си им е момент. И Самуил се опитва да се налага, да отговаря, да демонстрира колко е ядосан... мнооогооо е започнал да хленчи и съм се заинатила и аз да го отуча от това точно.
 Пиша си поста от снощи... хубав и усмихнат ден желая на всички  Hug

# 647
  • София
Честит прием на Далинка, Бен! Да й върви по вода и да свикне лесно с новата обстановка!
Честито и на Анито за градината! Аничка, бързо да я излекувате и ще чакаме снимки от новата стая.
Жабче, дано Яна вече е съвсем здравичка  Hug. За района на Пловдив нямам никакво инфо, но ако решите в София, майка ми години наред си ходи при един гастро - д-р Панко Станчев. (тя в момента е в чужбина и не мога да я питам къде последно като кабинет е ходила). В Интернет ми излиза това - http://www.pansanus.com/bg/index.php?m=form1. Ако решиш, звънни да видиш как приема. За алтернативна медицина не ми хрумва нищо освен Хирон където водя децата на хомеопат, но там се чака доста за първи преглед (поне за нашата лекарка), но пак е някакъв вариант. Дано намерите подходящо лечение.  Praynig

Рони, стискам палци Мария да се пребори бързо с гадния вирус.  Hug Много неприятно така лятото с такива болести  Confused.

Сисели, другите майчета са ти писали за протеина - и аз това знам като вариант, но не съм пила и не мога да ти кажа марка. Другото, което ми хрумва - за твое успокоение, можеш да направиш едно проследяване на бебчето на 10ина дни - те наистина наддават много в последния месец. А и по принцип в деветия уж прегледите са по-честичко. Стискаме ти палци, всичко ще е наред - вярвяй в това! Бъдещата кака е много сладка.  Heart Eyes

P.S. Поемче, наистина няма защо да се притесняваш за АБ - важното е Сами да оздравее. Много  Hug Hug и имаш нашите положителни мисли за татко ти.  Praynig

# 648
Привет! Hug
Поем, надявам се скоро всичко лошо да е зад гърба ви! HugЗа АБ няма какво да коментираме, то е ясно, че понякога не може без тях! Hug
Бен, честит прием и от мен! HugВажното е, че вече имаш избор!Може да е зле градината, но я има!
Рони, бързо оздравяване! Hug
Жабче, и при вас дано всичко е наред!Баща ми ходеше при един лекар, който се занимава с алтернативна медицина в София, ако те интересува, пиши ми, за да ги питам как се казва и къде приема.Но не знам колко е добър точно в тази област.
sisely, не си слагай излишни тревоги!Сигурна съм, че всичко е наред.Все пак бъди предпазлива и информирана, но не прекалявай с паниката Grinning Hug
Мю,  Hug
При нас нищо ново, жега, скука, влага... Simple Smile

# 649
Здравейте мами!
Отдавна не съм писала, но затова пък най-редовно ви чета. Просто от работата не мога да пиша, а в къщи трудно ми остава време.
Аз днес съм си за първи път в къщи след едноседмочен престой в болница. ИЗкарах бактериална бронхопневмония даже с излив и засягане на плеврата. Ау - колко медицински се изказах.
КАто попитах лекарите от къде съм хванала тази бактерия, първото нещо, което ме питаха беше дали съм стояла дълго време на климатик и дали съм била претоплена и след това рязко охладена. Но аз не съм стояла на климатик. Като ме разпитваха за други прекарани скоро болести им казах, че от както Калина ходи на ясла не съм спряла да боледувам заедно с нея. Просто не ме пропусна нито веднъж. И така имунитета ми е отишъл на кино и са започнали да ме атакуват тези бактерии, които иначе не биха разболяли здрав организъм по думите на лекарите.
    Та исках да ви кажа, че наистина понякога АБ наистина са необходимото зло. Аз сега след венозните АБ продължавам на медикаментозни АБ поне още 10 дни, ама какво да се прави, здравето е най-важно и всичко останало е маловажно. Стига съм ви занимавала с мен.
Поем, имаш силно стиснати палци и от мен. Дано лошото да отмине така бързо както е дошло.
Сисли, името Марина е много хубаво, а пък датата 11.07 ми е много скъпа, защото тогава родих голямата си дъщеря.
По повод на кавгите и взаимоотношенията между децата и при нас, макар, че двете са с голяма разлика също е пълна лудница. КАрат се, та даже и се позбиват, и играчките не могат да разделят и т.н.
Целувки за всички от мен. Пак ще пиша. Сега ще бъда болнични в къщи известно време.

# 650
Ето снимки от кръщенето на Вики:
https://picasaweb.google.com/110191337476448245069/09062012?auth … p;feat=directlink

Я вижте сега

Последна редакция: вт, 19 юни 2012, 15:43 от very nice

# 651
Вери, виждат се вече! Grinning
Страхотни сте!Всички!Но Вики сияе направо!Толкова се е разхубавила и пораснала!И от кога е с руса косичка?! GrinningИ всички момичета с какви рокли сте....принцеси! GrinningЧудесни снимки! Hug

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 09:30 от princessa raia

# 652
  • София
ma_lolo, много си преживяла.  Hug Желая ти бързо възстановяване и да не те ловят вече такива болести.
Принцеске, до колкото аз помня Викито е с руса косичка по рождение. Ако бъркам, моля за извинение, Вери  Blush  Hug
И аз разгледах снимките тази сутрин и ми се напълни душата  Heart Eyes. На мен пък ми направи впечатление колко й е дълга косата вече на Вики. Две принцески си отглеждаш, Вери, пу-пу, все така да са ти лъчезарни и красиви!

Рони, как е Мария?

# 653
МаЛоло, много кофти.  Confused Покрай болестите на децата ние разчитаме да оздравяваме между другото, а това е огромна грешка. Дано лошото да е зад гърба ти вече.  Hug Hug Hug
Изключително красива фотосесия с участието на всички в семейството, Вери!  Heart Eyes
Жиема, като се изключи вкарването на някакво хапче през час, през два в устата на Мария, или спринцовките с физиологичен разтвор в носа ѝ, по-добре е. Но аз вече си знам, че когато я пипне вирус, винаги прави проблем и със секретите и започва хъркането и кашлянето. Все още не знам, но нещата май отиват на приключване с яслата вече, ако бабката ни може да се справя с жегите прилично. (аз отдавна не съм виждава снимки на Гери с най-разкошната и гъста тригодишна коса на света  Heart Eyes И с новите ѝ сини очила също така)     
sisely, каква е финничка и нежна кака Преси?!  Heart Eyes

# 654
  • София
Алооо? Laughing Къде е бомбата, дето е паднала тук, че не я виждам? Laughing

Я се разписвайте (обичайните заподозрени, пък и позабравилите ни Naughty), как я карате?
Работещи, неработещи, учАщи и мързелуващи? Hug Как стартирахте лятото, какви са ви летните планове?

Нашите, ако не ни мине котка път - в началото на идния месец, хулиганите с баба и дядо 1 седм на море, на следващата - ние с татко им. Идеята е, да им се съберат 2 пълни седмици, поне. Да видим дали ще ни направят хахо. Mr. Green Само здрави да са. Praynig

Вери, не мога да не отбележа, че снимките от Кръщенето са невероятно красиви, и вие на тях, разбира се. Hug

малоло, накара ме да се замисля.. с нашите климатици на работа, които се управляват централно и пак така централно е "възможно" да ги регулираш или спираш... как си ходя в стойка "Г" от месец... Rolling Eyes
Покажи Калина. Heart Eyes

Тръшнати от вируси се надявам да няма... Praynig, всички наборчета сладки, каки и батковци да се чувстват намляскани. Heart Eyes

П.С. Я споделете какво ползвате с/у комари, и слънце. bouquet

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 16:00 от ღолчеღ

# 655
Привет и от мен. Hug Аз съм здраво в Сатурнова дупка и затова няма да пиша много. Само се обаждам, че сме живи и сме добре (почти). Praynig
Олче, п/в комари ползвам Аутан спрей, а п/в слънце - в момента Нивеа SPF50+, ползвала съм и детския слънцезащитен спрей на Виши, много е хубав и той. Децата никога не са изгаряли, за разлика от майка си. ooooh! Планове за лятото нямаме, кроим ги ден за ден.
ma_lolo, прегръщам те много силно, дано се възстановиш колкото може по-скоро.   action032
Рони, прегръдки за Мария и теб, колко са ми познати етапите на разболяване които описваш... дано е по-добре бърборанката ти. Hug
poem, продължавам с прегръдките, силни и по много. Hug Hug Hug Надявам се Сами да е съвсем добре вече, и всичко с татко ти да е наред. Praynig
Вери, възхитителна е фотосесията ви, а вие сте повече от прекрасни! Истинска радост за окото сте, няколко пъти разглеждах албумчето от Кръщението. Heart Eyes Още веднъж, да ви е жива и здрава малката християнка, всички да сте живи и здрави!   bouquet

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 14:26 от Desirée

# 656
Олче, след засечения двоен стандарт на Мустела, тази година мисля да заложа на Бочко продуктите. Те имат и антибубулечен продукт. Задължително ползвайте на плажа, защото комарите са по-малкото зло. Има кърлежи. Срещу тях, когато му дойде времето да тръгнем на почивка ЖЗ, мисля да взема гривнички против инсекти. Приятна почивка на младежта и свитата им желая!  Heart Eyes
Деска, недей да се даваш на сатурнови и озонови дупки.  Hug Heart Eyes

# 657
За слънце препоръ4вам горещо продуктите на ДМ,особено детската серия.Имат дори и за кожа с невродермит.Втора година го ползвам и съм много доволна.
На вси4ки болни4ки много здраве Hug
Деси,кофти работа са това дупките.Бързо да ги зариваш Hug
Поем Praynig

# 658
Плановете ми за следващия месец са такива  Mr. Green+селски туризъм  Wink
вери да са ти живи и здрави красавиците!!!!!!Страхотни са! А Вики изглежда толкова невинна и сладка  Heart Eyes Не може да се каже от тези снимки, че има нещо "овнешко" в нея  Mr. Green Hug

# 659
Привет и от нас  bouquet
ВериНайсчестито християнче! Да ви е жива и здрава Вики! Много хубави снимки разкошни сте! Hug
Аничка много хубава бременелка си!Анито обаче заприличва на теб, а бебче в коремче какво ще е?(разбрахте ли пола?)
Лятото ще сме си у нас, планираме да се гледаме семейно 3 седмици, докато баба и деди си починат от нас в БГ(тогава обмислям вариант за почивка, но все още се чудя дали е добра идея с бебе на 9 месеца, да пътуваме с кола близо 3 часа) Thinking
Олче  страхотна нова снимка имаш! Весело морско изкарване и никакви болести повече! Hug
Ние си ползваме репелатн за насекоми и слънцезащитен с спф+30 Mr. Green
Целувки и изчезвам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт