Отговори
# 525
Йо-йо, Честито бебче. Да расте много здрав и игрив. Дано вече да сте се гушкали.

Емануела, честито бебче и на теб. Много да ви радва и да слушка.

Олче, честит празник на майка ти. Много здраве и късмет. Стискам палци всичко да е наред.

Честит имен ден на всички малки и големи именници. Да ви прослави името навред.

Jiema, лека бременност и от мен.

Принцеске, Деси никак не ви е лесно, но вярвайте, че всичко скоро ще се нареди.

# 526
Еее нееее,страхотна новина,ЙоЙо!Да ви е жив и здрав Калоян и да ви радва всеки ден!Зву4иш наистина много добре,бързо възстановяване и скоро да ни покажеш най-новото попълнение! Hug
4естит празник и на вси4ки именници! Както и на син4ето на Емануела!
За мене оба4е не беше изненада Wink
Скрит текст:
Аз Мара Подробната ли съм или лукова глава Sunglasses

Принцеске,много тъжно ми става като те 4ета Sad  От опит знам,4е животът в странство не е за всеки.Ли4но съм била свидетел, без майтап,как двама дори прави,здрави мъже попаднаха в лудницата,а колко други,на които на пръв поглед вси4ко им е наред, не им понесе, просто не е истина!
 Дале4е  от близките и приятелите,средата ,а при вас и голяма роля играя климата и религията там,уффф представям си,колко ви е тежко Cry Hug  Не може ли нещо да се направи,за да се променят нещата? Пиши,ако можем да ти помогнем някакси Hug Желая бързо възстановяване на малката пакостница!Представям си пък,как ви е изкарала акъла ooooh!
Деси,а Митко в коя 4аст наГермания? Кога мислите да идвате насам?

Миме,дзверих се,дзверих се,не те видях Sad Ама вие там наистина сте една малка България Heart Eyes И аз си имам вуй4о,леля,брад4етки и доста приятели и съу4еници(то кой ли няма де Grinning),та може и да се намери повод да дойдем да ви посетим Hug

Айде и ние накрая да се поФалим:ве4е сме (и аз,и аз Mr. Green) и без  нощен памперс bowuu Сигурно сме на опашката в темата,ама по тукашните ширини сме отли4ници.Споменах ли ви за 4етиригодишното с памперса в градината на Фия  Whistling

# 527
Аа, не си последна- сигурно ние ще сме последни с махането на памперса на Саши. За сега само по някокло часа изкарва преди обед в къщи о гащи. Голямо дърпане е когато му ги обувам. Дърпа се и ми бяга и когато го подканям да седне на гърнето...е като го хвана и го сложа -седи известно време, но изключително рядко има някакъв резултат.
Мишето ще го изпревари със сигурност. Той задължително сутрин след ставане е на гърнето и си върши всичко, всеки ден. После почти всеки път, като го сложа пишка.
Софиянки и момичета от западна България- надявам се да сте добре всички. Ние живеем на 6тия етаж и добре ни полюля. Изобщо не можах да запя( от немай къде за около час придремах 5,30.6,30).
Децата за щастие проспаха екшъна. а прочетох сега, че се очаква още 4-5 дни да има вторчни трусове...
Бог да пази и помага!
Спокоен ден ви пожелавам.

# 528
Не само в западна България се усети заметресението, ние сме на 8-я етаж и доста прилично си подруса в 3h и в 4.30h и тук. Не мога да си представя какво е било близо до епицентъра. Confused Ужасно се уплаших и заспах едва като взе да става светло навън, слава Богу децата нищо не разбраха.

Мара Подробната, Митко в момента е в Нюрнберг, а на другия въпрос не мога да отговоря още. Като му дойде времето и сме наясно и ние с това, ще споделя. Hug

# 529
Деска Hug . Сега прочетох, че отсам линията Стара Загора-Пловдив всички май са го усетили.
Тук и към 5,15 друсна прилично, но за много по-кратко. Било около 4,3 по Рихтер, а това в 3ч - 5,6-5,8

# 530
  • София
Господ да ни пази всички  Praynig Дано е минало най-страшното.
Аз от 3:00 ч. не спя. Зарадвах се, че децата не усетиха нищо, но след поредния трус в 5 и нещо решихме с половинката да излезем навън и ги вдигнахме, но не им казахме каква е причината. На баткото обяснихме, че ще гледаме изгрева навън. Откарахме към час в колите и после се върнахме - те поспаха малко. Сега са на градина/ясла.  Аз обаче ще пазя леглото днес - не знам как успях като излизахме вече пред самия ни блок стъпих яко накриво и сега си имам подут крак- слагам лед, но няма да мърдам много днес.
Надявам се момичета, че всички сте добре.  Hug Четох, че се е усетило дори в Русе и Бургас.
Докато пиша, Деси, писала си и ти.  Hug Добре, че дечицата ти не са усетили, но си представям как си се притеснила, както си и самичка с тях. Стискам палци да се наредят нещата на половинката ти и скоро да си се съберете цялото семейство.

Принцеске, а на вас пожелавам да има повече светлинка скоро. Вижда се от писаното, че ти/ви е трудно. Пиши по-честичко тук, за да се разтоварваш. Дано Ния се възстанови съвсем бързичко и да нямате такива екшъни пак. И благодаря ти за поздравленията - не знам защо съм прозвучала тъжна, но няма такова нещо. Много съм щастлива и мъничко уплашена, но това е заради предисторията ми...
Мара Подробната, честито за пампата! Аз също съвсем скоро (покрай варицелата) махнах нощния памперс на Гергана. Вярно е, че от месеци беше сух, но понякога сутрин не искаше да сяда веднага на гърне, а и аз все си чаках да се стопли. Но никак нямам притеснение, че сме закъснели. Реално тя и дневния махна късно, а и дъъъълго след махането имаше фалове (баткото мина по съвсем друга схема), но се убедих, че всяко дете си е различно.
Ами аз тъй и тъй си лежа и ще слагам новата порция лед, ще се пробвам да кача малко снимки по-късно.

Hug Hug за всички.

# 531
На всички вчерашни празнуващи - честитки! И на Бабче голяма честитка с пожелание да бъде мъжко момиче и да набори лошотиите, за да се радва още много дълги години на любимите си внуци и прекрасни деца!   bouquet
Марче, честитка. Така е то, който не цока повече, не трябва да носи памперс. Ти не знаеше ли?  Laughing
Деска, герой си.  Hug
Жиема, полежавай и се пази. Бързо да минава глезена. Hug
Още един дребен проспа патакламата. Сигурно и аз щях, ако не беше станалият мъж у дома преди да се е събудил. Той вдигна повече шум. Мислех да правим излизане и да се разположим в колата, но понеже очаквах още трусове, надделя разума (аз и разум, но това е една друга тема  Simple Smile) да не се разхождам по клатещо се стълбище или пък асансьор. Най-кофти е, че тези гадни земни тръсове се появяват нощем. Моите сеизмологични датчици със сигурност не ловят трусовете под 4 по Рихтер.

# 532
Като чета страшничко е било. Дано всички сте добре Praynig Ние сме на 2-я етаж и абсолютно нищо не усетихме, ама аз и преди 3 год. като беше епицентъра във Варна нищо не усетих. Нощем реагирам само на детски плач и то на моите деца Flutter все още сме си с бебефон, защото има много бебета в блока. Мъжът ми е друга бира, той обикаля по цели нощи, ако има съмнителни шумове, ама децата като реват не чува Twisted Evil

Джиема, ти сигурно знаеш, ама аз да кажа-взимай Арника 30СН и мажи с арника гел.

А, сетих се какво друго щях да пиша. И Вики е с нощен памперс и то много пълен, просто й харесва да пикае там ooooh! Все й обяснявам, че трябва да ми казва и да ходим на гърнето, ама тя не иска, ама то и аз май не искам по цели нощи да я изпикавам Blush

# 533
  • София
И на Бабче голяма честитка с пожелание да бъде мъжко момиче и да набори лошотиите, за да се радва още много дълги години на любимите си внуци и прекрасни деца!   bouquet

От мое и нейно име - благодаря! Hug Heart Eyes  bouquet

Скромно и приятно посрещнахме рд, даже си заведохме и УЧО (вуйчо Laughing) гост. Писано му било да си спести подрусването в блок. Laughing
При нас не се усети толкова страшно, може би, защото сме в къща, с каменни основи, доста на ниско. Гардеробът потанцува доста зловещо, и дограмите се тресяха. Ени се събуди с мен, при първия трус, с въпроса "какво станА сега, БЕ"? hahaha ooooh! Crazy Вели съвсем нищичко не разбра. Спа като пънче. Аз дори не станах от спалнята, може би ако нещо беше почнало да пада, вече щяхме да бягаме навън. Tired

Скрит текст:
Майка ми пък се скарала на баща ми, че много хърка Joy, а той - абе не друсам аз леглото! Joy Joy Joy

Джиема, как се нареди така? Shocked Почивай повечко, и занапред още повечко се пази. Heart Eyes

Велизаркиният ми вдигна снощи някаква Т, която не беше хич ниска. Свалихме я, и повече не е вдигал. Какво е това чудо не знам вече. Пак се спасиха с Елина от детска, че тя пък женена за един проклет со*ол от вече месец Tired, но какво пък... къщата вече преживя едно земетресение... Mr. Green
Наострям уши за имуно-повишаващо и аз. Похвалиха това, някой давал? Rolling Eyes

Ени също е с нощен памперс, но го слагам май само защото нямам протектор на матрака, а тя спи при нас. Със запарителите се разделихме от волЕ, даже не се е напикавала, трябваше сама да го пожелае. Както си и мислех.

Понеже и аз в чужбина не бях излизала, видях какво е... и си промених мнението колко сме "зле" тук. Вярно, има какво да се желае... но родината си е родина. Не ми харесва само оная част от манталитета ни, пряко свързана с липсата на отговорност, с мързела ни... абе с доста неща. Confused, но като цяло сме си доста нормална нация. В Рим е съвсем обичайна гледка, големи деца, като моят Вели да се возят в колички, да са с биба и памперси. Да не кажа, че е масово. Не видях там дете да ходи за ръчичка. И на хората не им пука. Не, че и това е вариант... но се убедих колко по - спокойно си гледат хората децата. За разлика.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 08:21 от ღолчеღ

# 534
Благодаря ви за поздравите Hug
Рони,ами не знаех  Mr. Green Вери,нищо не изпикавам,цяла нощ стиска диването без проблем,дори сутрин и трябва поне 15 минути за да се сети,4е има пиш.
А аз нищо не съм налагала,ама нищи4ко:нито съм я убеждавала, нито молила,карала и т.н..За нощния сама си каза,4е не го иска,4е е голяма и така. А дневния стана абсолютно плавно и без никакъв стрес.2-3 пъти да е имало напикани гащи ,а акани  не знам,какво е-никога не ни се е слу4вало Grinning Е,поФалих се bowuu

А земетресението хи4 не е било шега работа.Една от най-добрите ми приятелки живеят в Перник.Преди малко се 4ух с нея,буквално  ги е вдигнало във въздуха,а къщата им май няма да могат да я спасят Sick Shocked

# 535

Понеже и аз в чужбина не бях излизала, видях какво е... и си промених мнението колко сме "зле" тук. Вярно, има какво да се желае... но родината си е родина. Не ми харесва само оная част от манталитета ни, пряко свързана с липсата на отговорност, с мързела ни... абе с доста неща. Confused, но като цяло сме си доста нормална нация. В Рим е съвсем обичайна гледка, големи деца, като моят Вели да се возят в колички, да са с биба и памперси. Да не кажа, че е масово. Не видях там дете да ходи за ръчичка. И на хората не им пука. Не, че и това е вариант... но се убедих колко по - спокойно си гледат хората децата. За разлика.
Еее, Олче, евала! HugНе очаквах това от теб, беше толкова убедена в противното. GrinningРадвам се, че си променила мнението си! GrinningА ако дойдеш някой път към Азия, съвсем ще си заобичаш родината и ще си най- гордата българка! Laughing
Благодаря отново за окуражителните думи!На всички ви! HugМара подробната,  Hug, дано не стигаме до там! PraynigМного съжалявам за приятелката ти,  Sad
Джема, бързо да минава глезена ти, сигурно от притеснение някъде се го навехнала.
Рони, честито на приятелката ти, явно му е станало интересно на младежа какво става навън Simple Smile
Деси, няма да казвам на моя мъж къде в Германия е твоя Митко.Този град му е слабост.Живял е там като дете известно време.И наистина е хубав град.Като отидете живот и здраве трябва да посетите зоопарка там Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 13:30 от princessa raia

# 536
Забравих да ви се похваля, че между двата силни труса нощес, един СМС ме сюрпризира. Един млад господин решил, че точно в тази сложна нощ иска да напуска мамешкия корем.  hahaha Майтапчия малък! Та така, Кристиян вече е при мама, тати и бате.  Grinning Heart Eyes

# 537
Та така, Кристиян вече е при мама, тати и бате.  Grinning Heart Eyes
Е, тука вече съвсем се обърках. Кой е Кристиян? Crazy

Олче, аз съм давала коластра много време на Габи. Вики не мога да я накарам да я приема, овена му с овен. Точно тази, която даваш е малко мг, а пък висока цена. Аз давам такава

Миме, не уточни за възрастен, за дете или бебе?
Давам мнение за деца. Няма никакъв смисъл от мултивитамини-дозите им са толкова ниски, че просто е безсмислено.
Аз не давам профилактично нищо, а при първи симптоми. Единственото, което има смисъл да се дава целогодишно е рибено масло, но аз и това не давам
Иначе-някакво комбинирано ехинацея+вит.С+цинк при най-първи симптоми много пресича. Комбинирам с бонбонки с черен бъз, има го и на сироп. Високи дози коластра при първи симптоми на разболяване. Това се сещам засега. Май няма нещо, което да не съм пробвала Crazy

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 13:29 от very nice

# 538
Та така, Кристиян вече е при мама, тати и бате.  Grinning Heart Eyes
Един съвсем снощно-роден бебок на една приятелка.  Mr. Green

# 539
Та така, Кристиян вече е при мама, тати и бате.  Grinning Heart Eyes
Един съвсем снощно-роден бебок на една приятелка.  Mr. Green
Аз се притесних, че съм изтървала нещо Whistling

Общи условия

Активация на акаунт