На всички бъдещи мами над 35 - успех и късмет! Тема 34

• 32 810
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Абе,ей,шушулки какво сте се отчаяли,я никакви такива,на някой ще му дърпаме ушите май Фики или bash ,ecoeli75 днес видях 2 щъркела,сега ще ти ги пратя stork-boy stork-girl.Айде да не се отказваме,а?Кво като сме от леко застарелите мацки  Joy Joy Joy  И аз ще чукна май месец 36,и то май около датата ще ми е теста след процедурата,малееееее  .днес мина много добре,ще пусна един линк за интересуващите се какво точно е кокултивирането http://zabremeniavane.start.bg/article/Izkustvena_matka_%28kokultivirane%29/11676 ,дано не ме погнат тук,ама ние можем да си дрънкаме за каквото си искаме нали? hahaha Много благогаря на момичетата които ме мислеха днес.white duck,ecoeli75,Блонди,Фики,katiABV много е мило някой да те прегърне виртуално и да ти пожелае късмет. newsm20  Блонди винаги си на разположение,и за Fortuna ей такива постове ме надъхват.И на Tsweti  Hug аз лично имах нужда от едно такова посещение,дава ми вяра.Спирам,спирам,чееее.....още май съм в упойка  Joy Joy Joy

# 541
ZVEZDA Hug прочетох за кокултивирането, много интересно, не бях чувала за такова нещо.
Хайде на късмет да ти е и леко излизане от упойката!

# 542
  • Истински се вижда само със сърцето.
Zvezda много интересна статия, пожелавам ти много успех и късмет и скоро да ни зарадваш с добри новини  Hug. Аз си чакам двете щъркелчета, които си ми пратила  Laughing страхотна комбинация  Wink.

# 543
здравейте момичета-айде и аз да кажа-горе главата,не се отчайвайте!при мен днес е най-висока Т-37.3,а ми е 17 ден,мъжа си идва днес и знае ли се Crazy Wink
хайде сега се почерпете за моя рожден ден!ОБичам ви и благодаря,че ви има!

# 544
Ася  nbirthday, да си здрава, щастлива и ти пожелавам за рожденния ти ден да се сбъдне твоето чудо  Hug
  bouquet

# 545
Звезда, дано процедурата мине успешно! Пожелавам ти в скоро време да гушкаш твоето бебче! Много интересна статия.
Ася, ЧРД! Да си жива и здрава и скоро отново мама!

# 546
  • В градината...
Ася, ЧРД - щастие да те среща там, където най-малко си очаквала!
А и след ову понякога стават чудеса.

# 547
Ася, а тест за ову прави ли също? Хайде днес да стане най-прекрасният подарък за рождения ти ден  Hug Желая ти го от сърце, също и здраве, щастие и любов   bouquet

# 548
Ася, стискам палци за най-хубавия подарък за рожденния ти ден!

# 549
Момичета току що видях две дъги една до друга, беше невероятно и исках да го споделя с вас Simple Smile

# 550
ася20  много сладко ми стана,весел празник и като духнеш свещите да не забравиш да си пожелаеш там каквото трябва и на когото трябва  nbirthday  bigdance2  Gift     ecoeli75      аууууууууууууууу  newsm81  страхотно е ,виждала съм,дано и ти не си забравила да си пожелаеш там каквото искаш  Heart Eyes

# 551
благодаря момичета,тест не съм правила блонди,ама меря Т всяка сътрин Wink

# 552
Звезда, пожелах си аз каквото трябва  Wink

# 553

Добро утро, момичета, ето една късна съботна закуска от мен с пожелание за добро настроение Simple Smile

# 554
Уф, Еко, помилсих, че под две дъги имаш предвид две черти на теста  Confused Хайде, дано са предвестник  Hug

Общи условия

Активация на акаунт