На всички бъдещи мами над 35 - успех и късмет! Тема 34

• 32 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Звездичка малка и прекрасна, стискам палци да стане и още по- мъничка звездичка...

Впрочем, аз септември ставам на 39.
Когато за пръв път се записах в тази тема бях на 34...  Thinking
Лети си времето, а?..

ася, честит рожден ден на патерица, че вчера така и не намерих време да вляза...

# 556
  • Истински се вижда само със сърцето.
Блонди  Hug, ама вчера така ими се зарадвах на пустите дъги, като ги видях грейнали в небето Simple Smile, ама както се вика сега дъги, другия месец черти ама на тестче  Wink;

Кати по - повод на това с годините се сетих за една реклама на тик так бонбони, където едното бонбонче казва "Биологичният ми часовник трака докторе" а другото "Ще ти предпиша тапи за уши" Simple Smile.

Аз през декември ставам на 37 години, но каквото такова Simple Smile (нещо днес съм много позитивно настроена за разлика от вчера)

# 557
Момичета, момичета!

Я пак да припомня, че сигурно сте забравили - моята баба е родила последните си две деца на 38 и 42 години! Майка ми (лека й пръст) роди сестра ми на 38!

Амахаидависенезнае!

Не давам да се скапваме!

Аз понеже лееееееекинко оклюмах (ММ няма да може да си дойде за 1 ден) и подхванах следвеликденско почистване. Обаче категорично отказвам да мия прозорци, че като гледам пак ще вали.

# 558
Никакво миене, аз като гледам моите прозорци и ми се плаче, мих ги преди Велик ден, а сега от тези дъждове не им личи.
Ох, а и днес нали съм на работа, ама така нищо не ми се прави  Embarassed

# 559
  • В градината...
Баба ми е родила майка ми на 37, а последното петото дете, на 45.

# 560
Момичета, извинявайте че пак пиша, но непрекъснато получавам известия от вас. Някой да знае как да я премахна тази опция, че аз съм малко нова тук и не съм съвсем наясно с възможностите на този сайт. Като гледам всички тук сме почти набори около 75 набор и прочетох че някой беше писал, че сме застаряващи. Ей момичета ще дърпам уши, за каква старост говорите животът ни тепърва започва. Толкова сте готини, а такава дума застаряващи, направо като го прочетох се замислих да се смея ли или да плача.
Успех на всички и се чувствайте млади.

# 561
Аз бях,аз бях  Embarassed ,ама казах застаряващи МАЦКИ бееееее,нищо обидно няма....тук в тая тема на мен много си ми харесва и не мисля да я напускам и след като изгрее малката звездичка  за всички вас  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug        тук при нас 3 минути пече,после вали,после е микс и само търча да търся дъга  Joy Joy

# 562
Здравейте момичета.Тези дни не съм влизала и реших да надникна с надеждата за добри новини.При мен нищо интересно.Продължавам да не чакам и напук на докторицата че лигавицата била предменструално набъбнала или предположенията на мама че влизам в климакс силно се надявам великденския заек да си е изпълнил поръчението.Все пак съм на 45 но...."Ида се удавиме няма да се даваме...." Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 563
Мишел, ама то твойто закъснение стана вече повече от месец  newsm78 Не може да не се знае има ли бременност или не  Praynig

# 564
Звезда тичай, тичай може да видиш Simple Smile
Мишел  Hug

# 565
Здравейте момичета.Тези дни не съм влизала и реших да надникна с надеждата за добри новини.При мен нищо интересно.Продължавам да не чакам и напук на докторицата че лигавицата била предменструално набъбнала или предположенията на мама че влизам в климакс силно се надявам великденския заек да си е изпълнил поръчението.Все пак съм на 45 но...."Ида се удавиме няма да се даваме...." Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
     Mishell66 ти да не си бременееш тайничко и да не ни казваш  Joy Joy Joy

# 566
хм.... тайничко казваш а...  Joy ще си каже тя в изповедалнята Wink

# 567
 Mishell66 стискам палци!

# 568

Момичета дано сте си почнали добре днес, а още по добре на ето такова място Simple Smile

Чакам някой да се похвали с добри новини   bouquet

# 569
  • В градината...
Eли, страхотен пейзаж - направо ми оправи настроението. Цял ден така ме цепи главата, че чак свят ми се вие.

Общи условия

Активация на акаунт