На всички бъдещи мами над 35 - успех и късмет! Тема 34

• 32 806
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Истински се вижда само със сърцето.
радвам се, че така ти е подействало Перу  Hug

# 571
Чудесата се случват,но Господ явно иска хубаво да си ни изпита.Ето какво гледах сега и искам да го споделя с вас,толкова ме развълнува тази човешка история,дано имаме тази сила и наистина с усмивка да приемаме това което ни предстои,за да ни се върне един ден.Търси се: Създателката на фондация "Искам бебе" Радина Велчева http://www.btv.bg/shows/tarsi-se/videos/video/686611503-Tarsi_se … ina_Velcheva.html

# 572
Страхотно предаване! Много вълнуващо!

# 573
Добро утро, момичета Simple Smile
По едно кафе и сладкиш от мен с пожелание за хубава и слънчева седмица  Hug

# 574
Момичета, успешна седмица на всички и чакам положителни новини!

Аз се надявам тоя месец да се чувствам психически добре, щото си знам, че нищо няма да се случи .... Ще използвам "намалението" да си почина психически.

# 575
Еко, с мойта диета минавам бързо покрай твойта закуска и не поглеждам изобщо  ooooh!  Grinning

Перу, четох в другата тема, е правите опити цели 16г. Може би си писала преди това, но какви изследвания сте правили, всичко наред ли е, за стимулация не мислите ли?  Thinking

# 576
  • В градината...
Ели - това е любимата ми закуска - кексче или сладкиш с кафенце, ммм  :peac

# 577
Блонди за теб специално утре ще пусна здравословна закуска Simple Smile
Перу тези дни нацелвам с какво да те зарадвам  Wink

Хайде момичета чакам добри новини от вас   bouquet

# 578
  • В градината...

Перу тези дни нацелвам с какво да те зарадвам  Wink

Blush Hug

# 579
здравейте,аз изпратих моя мъж след 1 ден престой,оставам за месец юни Wink

# 580
Добро утро  Simple Smile

Блонди това е за теб, дано е съвместимо с диетата Wink

А за останалите:

Хубав и усмихнат ден   bouquet

# 581
ecoeli75 виж сега Simple Smile и други сме на диета, макар и по други причини Simple Smile)) дай от диетичната закуска и на останалите.

Използвам намалението, че тоя месец няма какво да става, и съм се опънала с една нисковъглехидратна диета. Че това лежане в къщи след операцията се отрази сериозно на килцата. Пък вече сме на възраст и не става много лесно тая работа.

Пък аз сутринта се събудих ужасно рано и след кафето си отделих 30 мин за малко упражнения йога в домашни условия.

Явижте каква хубава пролет е днес навън! Пожелава ми много усмихнат ден!

# 582
Дари утре ще се коригирам  Laughing, здравословна закуска за всички ще има Simple Smile

Това с упражненията добре си го решила, аз все започвам някакви диети ама нещо не ми се получават нещата  Mr. Green.

Между другото тази която е системата -60 ми се видя най - добра, но заради ММ не мога да се класирам с ядене до 18.00 часа Simple Smile

Хайде момичета никой ли няма да се похвали с нещо хубаво Simple Smile

# 583
Ще попрочета довечера по-подробно за тази диета. Използвам докато съм сама в къщи, че мога да ям когато и каквото искам, без да се съобразявам с храненето на половинката и мърморенето му - няма ли да пиеш едно малко с мен Simple Smile)))) Обаче предстоят 4 почивни дни и май ще ходим на една вила и сигурно всичко постигнато ще бъде забравено Simple Smile)))

# 584
  • София
Блонди, защо си на диета? Ако не е неуместен въпросът, де...

Общи условия

Активация на акаунт