На всички бъдещи мами над 35 - успех и късмет! Тема 34

• 32 799
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ми, Кати, като имам път към Младост да взема да ти донеса една кутия?

Инката е разтворимо кафе, достатъчно е да се добави само гореща вода (мляко). Става и по начина, описан от Iri_is.

Ръж и леблебия се варят. Между другото, последните две са полезни за стомаха и червата.

А Инката сваря кръвното!

Не мога да разбера обаче къде ни е закуската за днес?

Блонди, какво стана при теб с инсулина?

# 616
Овладяни са нещата, но до раждането се продължава със стриктната диета. Минавам на един път на ден боцкане, като ще редувам след закуска, на другия ден след обяд, и след вечеря и пак така. Че по три пъти дневно пръстите ми станаха на игленик вече  Crazy Та без инсулин, но с еднообразно и хипер диетично хранене, няма как Tired

# 617
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здравейте момичета  Simple Smile
Дари днес направо се изложих със закуската  Mr. Green, ама пуста работа пък и  като сложиш в прибавка ненормални началници Simple Smile.
Така сега да се реванширам с един лек обяд  Laughing

# 618
  • В градината...
Ели, перфектен обяд  Peace

Блонди, мисля, че една диета може само да се отрази добре на тонуса и здравето  Hug

# 619
  • София
Ми, Кати, като имам път към Младост да взема да ти донеса една кутия?

Ти ходиш ли насам или е шега?
Ако е първото, ще съм мноооого благодарна...
А ако е форма на шега, ще се посмея и аз..  Wink Sunglasses

# 620
ходя насам-натам Simple Smile за сега (ако не ми мине котка път) другия петък трябва да мина през Младост 4. Но междувременно може и друго да се появи. Ще ти пиша на лични.

# 621
  • София
О, много, много, мноооого благодаря!!!!  Hug

# 622
Момичетааааааа,изненада от меннннн,МЦ ми дойде следобяд   Shocked 4 дни по-рано.В събота ме вика док на преглед и живи здрави за първото боцкане.Сега така съм се ошашкала,какво е това избързване,дали след кокултивиране или бързото затопляне   newsm78 .Както и да е колкото по-рано,така по-рано ще свършиме.

# 623
Звездичка  Hug супер пожелавам ти успех и  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 624
ZVEZDA  Hug стискам ти палци много силно. Ще успееш, ще видиш, вярвам в теб, а и е време някой да се похвали скоро!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig

# 625
Добро утро   bouquet
Пускам бързо закуската, че да не пропусна като вчера  Laughing

# 626
  • София
Звездичка, може да си се притеснила - нормално е да избързва или да се бави... Успех!!!

# 627
ecoeli75 .... размечтах се за такава закуска!

Звездичке, стискам палци! Според мен от затопляне и притеснения ти е подранило. Ама важното е другите работи да се случат!

# 628
Звездичке, нормално е да избърза или закъснее, нали знаеш, че цикълът ни полудява с нас  Crazy Нищо, 4 дни по-малко чакане. Стискам силно палци  Hug

Еко, то с този изглед няма да мога да сложа нищо в уста, размечтах се. А времето тук е толкова скапано и сиво вече седмици наред, направо ме депресира  Tired

Точно споделих и в отчетната тема, че не си е работа да се бременее на години, то са притеснения, излишни филми, умора, пак притеснения, направо ще побелея, докато се роди това бебе  Tired

# 629
Блонди! Всички те подкрепяме и ти се радваме на успеха! Още малко и ще държиш в ръцете си едно много обичливо и прекрасно същество! Ти само вярвай, че всичко ще бъде наред!
Стига черни мисли!

Общи условия

Активация на акаунт