На всички бъдещи мами над 35 - успех и късмет! Тема 34

• 32 779
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Звезда, много си напълнила куфара! Laughing Няма ли доктор там при теб да попиташ? Но все пак те трябваше да те предупредят, ако беше необходимо да се пазиш. Не се тревожи, всичко ще е ОК. Сега няколко дни хормони и после какво следва?
А тази вечерна иглика мога ли сама да си я назнача? Дали ще повлияе на изследванията? Ще ми изследват хормоните в началото на цикъла и ще ми правят ЦС.
Блонди, ти нали беше правила лека стимулация? При нея само се пият хапчета с цел образуване на повече фоликули и се забременява по естествен начин ли newsm78 Защото док ми спомена, че може да направим стимулация, но аз не съм много в час дали се прави в комплект с инсеменация или може само така. Моля ви не ми се смейте!

# 676
white duckТой куфара  си е на колела,ама доста си го дърпах,и си ме болят долу яйчниците.Не би трябвало да се спукат,моля се.То е ясно за физическите натоварвания,че са абсолютни вредни,ама ....ако го сравня например с фитнес,оф,мислех да ходя до клиниката,ама вече е късно,ще съм на преглед утре сутрин,не смея да звъня на док.Иначе,всеки ден прегледи и боцкане,докато  фукитата достигнат желаните от док размери,до 22мм.После  следва пункция(под пълна упойка),на която се извличат от фук. само узрелите и качествени яйциклетки,оплождат се и се връщат(ЕТ) в матката на 3-ти или до 5-ти ден в зависимост как се делят клетките на ембритата.И се започва едно чакане около 14 дни до тест за бременност.дано да стигна до там след днещната простотия ,която направих  Praynig Praynig Praynig

# 677
  • Истински се вижда само със сърцето.
Звезда не се притеснявай излишно мила, ако беше противопоказно да вдигаш тежко щяха да ти кажат Hug

# 678
Звезда  Praynig Praynig Praynig

# 679
  • В градината...
ЗвездаHug Hug

Блонди, април пак я започнах игликата.  Наистина засилва ЦС. Пие се по време на целия цикъл, а не до 14-ти ден.

# 680
......Сега до 14 ден се пие игликата .....
Мишел, игликата се пие непрекъснато, не само първите 14 дни след цикъл. Гледам тя перу ти е отговорила де.

ZVEZDA  Hug станалото - станало. Няма смисъл да се самообвиняваш, мисли положително и всичко ще бъде наред. Значи преди края на май да чакаме положителен тест от теб. Ще те мисля, стискам палци и да знаеш, че всичко ще е успешно!

Фики, хайде, чакаме, срещнете ги, запознайте ги най-сетне  Grinning Hug
Joy Joy Joy Нали, много срамежливи нещо го дават пък да видим newsm78

А тази вечерна иглика мога ли сама да си я назнача? Дали ще повлияе на изследванията? Ще ми изследват хормоните в началото на цикъла и ще ми правят ЦС.
Блонди, ти нали беше правила лека стимулация? При нея само се пият хапчета с цел образуване на повече фоликули и се забременява по естествен начин ли newsm78 Защото док ми спомена, че може да направим стимулация, но аз не съм много в час дали се прави в комплект с инсеменация или може само така. Моля ви не ми се смейте!
бело пате, мисля, че, да, игликата можеш сама да си я назначиш. Тя е естествена добавка и за нея не се изисква рецепта. Не знам дали ще даде отражение на изследванията, които ще правиш. Защо не изчакаш след изследванията и тогава да започнеш да я пиеш игликата?
Да, при стимулацията се пият хапчета да се образуват повече фоликули и в следствие на нормален сексуален акт (не асистиран Mr. Green) се забременява. Без инсеминция.

# 681
Фики, много ти благодаря за отговорите!

# 682
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро на всички Simple Smile
Да си вляза в ролята и да поднеса закуската  Laughing, а с този изглед мисля, че е добра комбинация Mr. Green

Лек, успешен и слънчев ден на всички   bouquet
Звезда а на теб мноого  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 683
добро утро мимичета,ние с малката днес заминаваме в Русе при мама на гости,ще пиша от там Wink

# 684
  • В градината...
Ели, комбинацията е повече от пИрфектна  Peace

# 685
  • София
ЗСега ще започвам маслото от вечерна иглика и понеже не знам дали 3 пъти по 1 капсула или 1 на ден моля за помощ.Как точно да го вземам newsm78 newsm78 newsm78.

Зависи от това какво си взела... моето е като на Перуника, 2X1, но има и такива, дето са веднъж, изобщо, най- добре прочети какво пише на листовката.
Освен това добри неща са и трибестан, геритамин / вит. Е...

# 686
Привет момичета! Радвам се, че и след почивните дни ви намирам усмихнати и доволни от живота.
С тази прекрасна закусна няма как да не ни тръгне добре късата седмица.

Ние бяхме за 3 дни в Еленския балкан. Няма такава красота. И диво, диво .... не е за разправяне!
Сега отново ще трябва да свиквам с реалността Simple Smile

На Гретхен честита племенница и скоро да чуем и други хубави новини, тоя път за теб!
Блонди!!! И други сме на диети, внимавай с тия торти .....
Звездичке, какви са тия гигантски куфари дето си помъкнала??? Я преработи багажите!
Кати, трибестана не беше ли за мъже?

# 687
  • София
ЗвездаHug Hug

Блонди, април пак я започнах игликата.  Наистина засилва ЦС. Пие се по време на целия цикъл, а не до 14-ти ден.

Пък аз имах чувството, ч3е като я пия през целия Ц драстично ми намалява ЛФ...Не че имам достатъчна статистика, де...

# 688
  • София

Кати, трибестана не беше ли за мъже?

Ми не само. http://www.bgpharma.bg/bulletin/read/11/content/article_99_1.html
...TribestanR оказва общотонизиращо действие и стимулира някои от функциите на половата система. У жените нарастват фоликулостимулиращият хормон и естрадиолът, а у мъжете –  лутеинизиращият хормон и тестостеронът, което обясннява положителното действие върху либидото и при физически упражнения. ...

Единственото, за което мога да твърдя от личен опит е, че когато го вземам намалява общата кръвозагуба по време на М (при мен е много обилен по принцип), както и продължителността на кървенето (обикновено ми е 7 дена, като пия трибестан - 5).

Абсолютно сигурна съм, че това изобщо не е очакван ефект, т.е. вероятността да се отразява по този начин и на друг е твърде малка. Лично аз много се изненадах - и понеже това беше отдавна, от тогава съм правила доста опити... да, на мен ми действа така. Дали има и други ефекти не знам, няма как да ги наблюдавам пряко.

# 689
Екоели, страхотна закуска! Пък и изгледа...размечтах се!
На нас докторката ни изписа витамини "Pregnacare® Зачеване" и за двамата. Много хубави неща съдържат, но ги пием само от няколко дена и още нямам впечатления. Дано се повлияем добре и да запознаем и ние срамежливите яйцеклетка и сперматозоид Joy

Общи условия

Активация на акаунт