"Дързост и красота"- тема73:"Кой вярва на сълзи"

• 33 667
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Добре дошъл, Oliver Jones и от мен!  Hug
Днешния епизод много ми хареса. Амбър наистина съжалява за случилото се, може да е лъжкиня и да e жадна за пари, но наистина се разкайва.  Grinning
Да се разкайваш значи да поправиш нанесената щета. На думи всеки може да се разкайва.  Naughty

Оливър, този въпрос може да го зададеш на tatti, защото мисля, че не позволяват  качването на видео с такава дължина.
Е, ако не може направо видеото, поне линк ще пусна.

# 31
Здравей й от мен Оливър Джоунс.
Ето малко жокер какво ще се случи с Амбър в следващите епизоди:
Бил не само си представя че Амбър пада ами й наистина тя пада, тази която ще я спаси ще бъде Стефи

ПП Марси може ли да те помоля нещо..... Praynig     Моля те в следващата тема да сложиш на 1ва страница малко снимки на Стефи (дори й една единствена да бъде).Много те моля.

# 32
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Даваха новото интро.

# 33
  • somewhere near the sea
Добре, Еми, няма да забравя, аз мислех, че съм сложила ooooh! Но те излизат като код и често не мога да разбера коя снимка на кой код отговаря. Но ще сложа следващия път. За съжаление времето за редактиране изтече.

# 34
Току що чух, как Ридж каза на брук, че новата изгора на Томас е същата като нея, тоест от тези жени, които са на лов за мъже и знаят как да ги уловят, както на времето, когато брук е била сервитьорка на партито им  Mr. Green Щом Ридж сам го признава, защо ние да не му вярваме?  newsm78 Crazy

# 35
  • somewhere near the sea

Steffy се противопоставя на новото занятие на Стефани. Тя ѝ обяснява, че Дейзи я е накарала да живее. Стефи веднага прави сметка колко пари струва това на семейството и не го одобрява. Предполага, че баба ѝ се ядосва, че не ѝ приглася като останалите. Критикува Стефани, че се заобикаля с благодарни хора, а пренебрегва хората, които истински са загрижени. Нека не се залъгва, че прави повече от това да пише чекове за хиляди долари месечно.
На Стефи не ѝ харесва, че е останала сама в битката срещу Брук. Стефани я моли да се опита да я разбере.

Томас изненадва Dayzee с романтична среща и вечеря. Dayzee е все още не е сигурна дали  може да се довери на Томас, но е особено заинтригувана. Чуди се какво иска Томас. Обяснява му, че не търси връзка, нито някой, който да ѝ купува и глези. Томас признава, че го е пленила.

Брук се оплаква от Стефи. Недоволства, че Ридж не може да контролира дъщеря си. Ридж обещава да накара Стефи да прави каквото трябва.
Брук и Ридж са любопитни с кого е тайната среща на Томас. Ридж иска да отиде долу и да види кой е дошъл. Но Брук слиза уж за чаша мляко и вижда целувка между  Dayzee и Томас.  Силно изненадана, тя се връща в спалнята и съобщава на Ридж. Той изглежда недоволен. Сравнява Дейзи с Брук на младини. "Ти беше кучката от долината(според майка ми) Нищо не се ее променило, само пощенският код".- дразни я Ридж.

Амбър се обръща към Стефани за съвет и помощ за актуалното си финансово положение. "Ако искаш да знаеш, сега и аз съм бездомна"-жалва се тя. Стефани не вярва във версията за бременността ѝ. Ядосва ѝ се, че използва  бебето за пари. "Говори ли с майка си? Защото всеки път, когато говориш с нея, се ражда по някой безумен план".- уверена е Стефани. Според нея Амбър не е чак толкова лоша, но прави все безумни неща. "Само ти вярваш в това"-въздъхва Амбър. Стефани също я предупреждава, че ако с Лиам се случи нещо, ще си има работа с баща му и бог да ѝ е на помощ тогава.

Бил все повече се навива, че Амбър умишлено се опитва да убие Лиъм. лейтенантът идва и докладва на Бил, че е било инцидент. Майката на Амбър е била предупредена за винтила.

Томас и Dayzee  обсъждат  състоянието на  това, което става с тях. Пита я дали върви с Маркъс и дали ще му каже, че се виждат. Тя го отрязва, ченяма повече да се виждат.

По време на първото посещение на Steffy при Бил след завръщането ѝ в Лос Анджелис, той прави  потресаваща изповед- "Замислям убийство"-отсича той. Стефи се опитва да го откаже от тази идея, но Бил не слуша. "Лиам не е като мен-отсича той- ной е добър и чувствителен." Стефи му казва да си отиде в къщи и да се сгуши при жена си. Той заявява, че не обсъжда това с жена си.

Стефани се кара на Амбър, че влага всичката си енергия в манипулации и интриги.
Бил кани Амбър на среща в новата им къща в Malibu.

Дейзи си тръгва и не обещава да се виждат повече с Томас. Той я моли да продължат да се срещат, за да я опознае. Целуват се отново.

Амбър отива на срещата. Влиза в празната къща. Бил е скрит в сянката. Тя се изплашва. "Страхотно местенце, нали? Да умреш...за тази гледка"- процежда той.

# 36
Рич не е ли млад още, да страда от Алцхаймер?    Mr. Green
Кви погледи с бруклата на партито....той нали тогава беше  луд по Карълайн!
И, да, каза си Рич-ко ква хищница от Долината е била брукито....     Joy

А само на мен ли тази Дейзи не ми харесва?Има нещо гадно, хищническо в погледа, в лицето й.... като я гледам, очаквам всеки миг да извади нож насреща ми.....

# 37
Втората половина на днешния епизод:
http://vbox7.com/play:28b7fc0b25

# 38
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Мноо извратени тия сценаристи,бе! #Cussing out Не може ли брук и Рич като нормални хора да обсъждат семейните проблеми на вечеря или на чаша вино пред камината.. cheers.Що трябва да са заголили задници У спалнята надвечер.....Хората още по кафенетата,синът им кротко приготвя вечеря,я те у креватЯ....И брук как му излиза типично по к.....ски.....Налигави го първо,да му олаби съвсем ангелите иииии...'' Стефи се върна да ме мрази.''... ooooh!

Бил:''Синът ми е НЕЖЕН и ЧУВСТВИТЕЛЕН като мен!'' newsm65 #Crazy #Crazy #Crazy

# 39
Може ли да попитам тези, които гледат филма отдавна - от 1993 година като е почнал сериала по БНТ само събота и неделя ли са го давали? Защото само 3000 епизода за 19 години - това прави 157 епизода средно на година, а в момента годишно се излъчват около 260? И няма начин да са го давали 5 пъти седмично, защото сега трябваше към 4800-епизод да сме някъде...

# 40
Аа, то на Брук всички й пречат, всички я мразят! Докопа Стефани, сега ако може да изпрати на Южния полюс Стефи и Тейлър ще е най-щастлива Mr. Green

# 41
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Само през делничните дни са го давали сериала винаги. Но си спомням, че имаше периоди от време, когато не го даваха, защото даваха мачове и други работи.  Mr. Green

# 42
Може ли да попитам тези, които гледат филма отдавна - от 1993 година като е почнал сериала по БНТ само събота и неделя ли са го давали? Защото само 3000 епизода за 19 години - това прави 157 епизода средно на година, а в момента годишно се излъчват около 260? И няма начин да са го давали 5 пъти седмично, защото сега трябваше към 4800-епизод да сме някъде...

А също така в БГ се излъчваха до скоро по 2 епизода и половина.....сега вече излъчват по 2 епизода.

# 43
  • somewhere near the sea
Най-напред го даваха така, както в Америка- по един техен епизод. След това имаше един доста дълъг период, в който не го даваха. После го пуснаха с два техни епизода, но пък по време на олимпиади, световни, европейски първенства го спираха.... Дали не даваха през дългата пауза "Пътеводна светлина" по канала, а по ефир2 пуснаха "Докато свят светува". Накрая внезапно прекъснаха и двата, за да се върнат към сегашния формат на филма newsm78

# 44
Благодаря и за трите отговора! И трите са различни, но логично е обяснението на Марсия - така както го описваш се връзва и си има обяснение защо епизодите са 2930 а не 4800 примерно.

Общи условия

Активация на акаунт