Баба Марта се задава ,мартеничка тя на ЮНЧЕТО дарява!

• 41 707
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Шуши, благодаря, че питаш. Днес разходката беше много по-добре от вчера. Абе май наистина е отвикнала от количката Йоана, че зимата по-кратки бяха разходките. А и в студа тя все спеше на вън. Купих си да хапна един сладолед, но повече май няма да ме огрее, когато съм с Йоана. С поглед ме изяде милата. Добре, че имах пюре в себе си, че да замажа положението.

Аз каишка не съм купувала. Нали гледам максимално да ограничавам помоща при прохождането, та съм си спестила и такова чудо (стига ми кучешката такава  Laughing). На вън прави някоя друга крачка, но се умаря бързо. У дома цял ден е права и ходи като се държи за дивана, дори е задобряла тези дни. Още я е страх да се пусне сама, въпреки че вчера направи първия си опит от 1 крачка. Абе като цяло съм я забелязала, че е доста страхлива и лесно се плаши.

Чин, браво за решението за помощник. Няма да е лошо, защото Слав ще капне по този начин.

Рексдалия, верно, че храненето с пръсти понякога много помага. Имаме и такива моменти у нас.

Добре дошла на Клар. Съвет за храненето и аз не мога да дам, защото и Йо хапва всичко. Има моменти, в които отказва да яде, тогава просто си е на кърма. Не насилвам положението.

Нинка, помним те   bouquet

Някой купувал ли е вече нещо слънцезащитно? На Йо днес бузите й се опърлиха. Те ей сега ще започнат жегите, а в разгара на лятото в Русе от 9 до 19 слънцето е адски силно, така че няма как да минем без такива екстри. Нямам обаче отзиви за никаква марка и събирам идеи.

# 586
Ваче, търсих картинка на новите памперси в нета но не откривам. С царевица бяха, тютюнево-зеленикава опаковка; от 7-19кг.
Ани, как памперс с царевица? Направо ме изненадА  Shocked- представих си го като онези топчета за седалката на шофьора, които уж масажират гърба и седалището  Joy

Хубава разходка сте направили днес Simple Smile честито на брат ти и дано му върви дюнера   bouquet

Чин, той Камен вече почна да се пуска по малко и не се държи с 2 ръце през цялото време. Иска някой да го държи под мишниците, за да са му свободни ръцете да пипа каквото докопа. Много му се ходи и за това предприех търсене на колан за прохождане...но просто сгрешихме с покупката. Сега открих много хубави в интернет и скоро ще взема някой. E, не се знае дали ще ни върши работа - може и да се окаже, че не става, но поне ще опитам.
Много хубаво, че ще вземете човек да помага  Hug Дано всико се оправи бързо Praynig

Деска, Hug Heart Eyes
Слънцезащитен крем взехме миналата година фактор 50, но така и не го отворихме и не мога да кажа нищо. Нивеа е, ама сега ще му видя срока на годност и ако се наложи ще купувам нов.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 23:15 от Шуши-

# 587
                               Радвайте се на живота, че е прекрасен и само един.

Не се сдържах да се включа пак Simple Smile Пеперудке много хубаво! Пожелавам го на всички за лека вечер  да си го прочетем пак Hug

Завиждам лееекинко за изложението в Женева Simple Smile Ние бяхме там миналата година с коремчето барабар. Големи красоти   car003

Чин, наистина браво за помощ, че се е съгласил. Много е важно, наистина. При нас мама вече повече от месец гледа баба и дядо в друг град, налага се, обаче заряза и дом и всичко, не знам татко как се оправя сам и колко ще издържи. Нещо и двамата ми говорят на въпреки един за друг, а аз съм на 500 км и от двамата и на никого не мога да помогна... Няма да хленча де, ще се справим дружно  Hug

# 588
Рексдалия, и на мен с тези каишки ми изглеждат странно децата. Аз съм с второ, но да го вържа на каишка не съм си и помисляла за нито едно от децата си. Боли ме не боли кръста, ще се навеждам!  Grinning

Чин, да наемете жена е много разумно решение. Вие пак ще ходите и ще се грижите за тях, но си е друго да знаете че не се разчита основно на вас!  Peace

ООО Деси, това със сладоледа и на мен ми се случи днес. С Иван си купихме по един и Никола милия така се надяваше да му дадем, но получи само бисквитка. То и аз това си помислих, че повече като съм с него няма да си купувам, но пък на Иван как да не купя.
За слънцезащита ползвам малиново масло. Тази година още не съм де...

Шуши, благодаря ти за пожеланието!  Hug А за памперсите, видяха ми се по добри на първо четене, но малко емоционално подходих, и аз още не съм ги разучила. Ще взема един пакет и ще им поизчета етикета малко по подробно.  Laughing

# 589
Деска, аз миналата година ползвах на Мустела 50 фактор.Доволна съм, мисля пак да купя такъв, че и себе си мажа.Тук слънцето е жестоко, лицето ми вече е с тен, на Даниела също, а баща и е черен от сега. ooooh!
Рексдалия,  Hug преди четири години се сблъсках с нещо, което промени виждането ми за живота.Щастлива съм, че се събуждам всеки ден, че виждам най-прекрасното личице, с най-сладката и разтапяща усмивка, човека, който обичам и който ме обича, слънцето навън...
Тази година имаше страхотно много хора на автоекспото.Ужасно горещо беше, ама около пет часа киснахме там.Пусти и мъже, какво им гледат всяка година на тези коли... Twisted Evil
Клер, добре дошли с Лорчето.Сухота в устата не е добре при бебета и малки деца.Защо не се консултираш с педи?За храненето не знам какво да те посъветвам, че и при нас е трудно.Опитвай всякак-давай и с пръсти, остави я сама да гризе парченца, слагай я с вас на масата и и подавай от вашата храна, все ще се получи.

Това с тези каишки ми се вижда безумно грозно.Три съм отгледала, не съм се изгърбила.Не съм си и помисляла да си вържа детето като животно.Само си представям един ден като остареем, и нас да ни вържат така... ooooh! Confused

Ние се нахойкахме днес, накупих си малко дрешки, малко и на Даниела, ама много крива цял ден.Едва успях да си пробвам дънките.С нея в кабинката, място няма, топло, и тя като се размрънка, един ужас настана, да ти мине мерака за пазарене.Баща и на работа и ние за това сами, ама то с него още по-зле. Mr. Green

Лека нощ ви желая.

# 590
  • София
clar, пишеш като 9-годишната ми дъщеря... ooooh!

# 591
Добро утро ,мили мами и тати
Да ви почерпим с Дара първо за рождения ден на ММ и после за първата ни годишнина Simple Smile

Поздравяваме ви с нашата първа песен от сватбата !

Прекрасен слънчев ден ще е ,както прези 1г. Hug

# 592
Добро утро!

Ичка,честит ти рожденик!Честита годишнина!Да сте заедно дълги години в добро и лошо и много да се обичате!Страхотна песеничка.

Прекрасен ден на всички!

# 593
Добро утро!

Ичка, честит празник и да ти е жив и здрав рожденика!

# 594
  • София
Ичка, да ти е жив и здрав рожденника! Честита годишнина! Бъдете много щастливи заедно и да е пълна къщата ви с дечица! Hug

# 595
Добро утро Simple Smile

Нинка, Клар, добре дошли! Момичета, пробвайте с педагогическото захранване. Тук във форума има доста теми. Може да има ефект Wink

Деска, аз имам един слънцезащитен крем Eucerin, 25-ти фактор. Даже не помня от къде се е взел....сигурно поркай някое пазаруване преди раждането на Маги. Мисля обаче за купя фактор 50, но да не е на същата фирма. Ще заложа на Мустела като Пеперудка Wink

Анче, сподели малко повече за това малинено масло. Звучи ми интересно и естествено. От къде го купуваш, за себе си също ли го ползваш, защо го предпочиташ...?

Чин, добро решение за помощницата Wink

Честит рожден ден на мъжлето, Ичеее Simple Smile И честита годишнина!!!! Пожелавам ви да сте много влюбени и щастливи заедно Heart Eyes

Каишки няма да купувам, някак не се връзват с начина ми на мислене Sunglasses

Днес Маги ще е при родителите на приятеля ми, защото от една седмица не са я виждали и ще имам свободно време до вечерта Party Мисля да си направя една разходка с приятелка, кафенце....лафче, малко да разнообразя и пак да направя опит за лични покупки Whistling

# 596
Ичка, да пиша и тук - честито! newsm51

Пеперудке, недей с лошо, де Simple Smile не всички колани са грозни. Има и хубави вече. Ето 2 снимки.
Попрочетох някои мнения и за това дали освен хубави, могат да бъдат и функционални - разбира се коментарите са в 2те крайности. Хората или ги отричат, или са адски доволни. newsm78
Но от миналото лято гледам по парковете как хората държат децата за качулките и като залитнат се обесват на якето си и ми се искаше да го избегна. Но...може и това да се случи.
А ние като остареем - бастунчета  Joy
Някои се притесняват, че детето е вързано, но според мен в количката е по-вързано и като затворник, отколкото с колан, който му дава възможност да се придвижва само. Поне една приятелка така ми е казвала,че й е било по-удобно newsm78

Ани, и аз искам да знам повече за малиновото масло Hug

ПП: приятни, слънчеви и весели разходки желая на всички!!!  family 1swing

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 11:20 от Шуши-

# 597
Едно слънчево привет, че много позитивизъм днес виждам  Hug Само така!

Ичка, бъдете много здрави, щастливи и се обичайте. Имате прекрасно семейство, радвайте се на живота   bouquet Hug

Щастлива съм, че се събуждам всеки ден, че виждам най-прекрасното личице, с най-сладката и разтапяща усмивка, човека, който обичам и който ме обича, слънцето навън...
И аз, и аз Simple Smile Понякога криввам от пътя, но съм преживяла и достатъчно, за да успея да се върна и да знам кое е важното и че си струва да живееш всяка секунда  Hug А за Женева, много е горещо в салоните наистина, но пък е супер усещането. Аз не съм голям фен, но даже в 6тия месец не усетих как минаха 4-5 часа докато обиколим миналата година Simple Smile

Деска, аз купих един слънцезащитен на Чико, но не съм го ползвала много, много бяло оставя. Иначе го мажех с Бочко зимния досега, той има и UV филтър, но май е малко слаб за силното слънце в момента, че вчера цял ден навън и му се зачервиха бузаците Simple Smile

Начиии, тез каишки никога няма да ми се сторят красиви, но може и да са удобни, питайте ме пак след 2-3 месеца, че мойто още нито пълзи, нито сяда (1 път успя вчера само). Детето си има авторитет и си тежи на мястото  hahaha

хайде на разходкиии  newsm76

# 598
Здравейте,
влизам да ви споделя само каква случка ни се случи и после ще ви дочитам, че от вчера сутринта съм "на черешата" Simple Smile
Хубаво, че всичко вече е наред, но имахме спешно посещение в травматологията на Пирогов и сега бебче е със гипс - спукано бедро.
Как стана - ами тривиалното падане от спалнята ни, което му е за втори път, но явно е паднал лошо на крачето. Стана вечерта преди лягане и плака много, трудно се успокои, но заспа, ние го огледахме нямаше нищо видимо. На сутринта обаче усетихме, че явно при движение крачето го боли - айде в 7 сутринта в събота по телефона ан ЛЛ - тя ни насочи към детска травматология, там много експедитизвно ни насочиха към кабинета, веднага влязохме, видя го дежурният, опипва, гледа, раздвижва - бебчо плаче, той обаче казва, ами нищо не мога да видя да има проблем, но вие си познавате детето, щом казвате, че го боли, аз ви вярвам, ще иде на рентген - минахме на преглед при нерволог за главичката - после рентген на бедрото и когато се върнахме пак при същия дежурен - той вече получил снимката и казва, ами аз дето не ви повярвах много, много - детето е със счупено бедро.
аз изстинах естествено,
Слава Богу, няма разместване, сложиха гипсова отливка (като шина) и след 2 до 3 седмици трябва да е заздравяло. Днес бяхме пак там сутринта - на регистратурата още ни познаха - "а , това е бебето от вчера със счупеното бедро" - явно при бебетата е по-рядко такава травма, смисъл от обръщане от ниска спалня да има такива последици - НО вече като обица на ухото да ни е, че няма безопасно падане.
Та такива неща - вече е ок детенце, много мъжки понесе всичко, плака, но после си беше пак весел и даже иска много да се движи, през нощта се въртя, въртя...сег ане знам само ако почне да го сърби крачето как ще е, но дано да махат по-бързо гипса.

Искам да се посъветвам и за нещо по този повод - понеже сега гозасилваме с калции и сирене - как да давам сиренето - може ли примерно вечер с плодовата каша? Понеже сутрешните закуски са ни само кърма засега.

Да не забравя - Ичка, чудесни поводи за празнуване имате вкъщи - пожелавам ви дълголетна и щастлива любов!

Весели разходки на бебоците - моят е с баба навън, аз малко ще почивам сега, че нощта не беше от най-спокойните.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 14:12 от hopeful_sunshine

# 599
Здравейте в още един разкошен ден Hug
Ние до сега бяхме на двора и гости даже имахме, прибрахме се само за спане и после хващаме улицитеее Party Голяма веселба падна с каката, тя ходи и тича, а той само я гледа. Поседя малко на тревата, а прабабата дойде да ни каже как ще истине, защото било още студено Tired По принцип трябваше да сме на Радомир, но таткото решил рибар да го раздава днес Tired

Ичка, честит ти рожденник и годишнина, още поне 100 години да се обичате newsm51

Цитат
Детето си има авторитет и си тежи на мястото   hahaha
hahaha И нашето така Mr. Green

Коланите от снимките са различни. Първите са за непроходили, нещо като ръчно бънджи, те само биха пречили на едно самостоятелно ходещо дете. Вторият пък е за проходило, но клатушкащо се, спъващо се детенце, аналог на държането за качулка, яке, презрамки на гащеризон. Тази каишка би била подходяща за дете, което може да ходи придържано само за качулката Peace

И аз ще чакам за отзиви за слънцезащитните кремчета, че нямам никаква идея. Моята кожа гори трудно и с каквото и да се намажа все ми върши работа Crazy Ако някой е ползвал Мустела или Нивеа, моля да сподели. Другите ни мазилища са такива, а по принцип не ми се експериментира с различни марки. Веднъж взех Бочко за дупето и пламна, било защото е свикнал на Нивеата Rolling Eyes
Ани,(аз теб да питам Hug) преди някъде бях чула/чела, че козметиката на Бейбилав се произвеждала в концерните и със суровините ма Нивеа, дали има нещо вярно? Тогава не обърнах внимание, защото нямахме удобен ДМ.

Хоупфул #Crazy Настръхна ми козинката, много ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт