Аз каишка не съм купувала. Нали гледам максимално да ограничавам помоща при прохождането, та съм си спестила и такова чудо (стига ми кучешката такава
Чин, браво за решението за помощник. Няма да е лошо, защото Слав ще капне по този начин.
Рексдалия, верно, че храненето с пръсти понякога много помага. Имаме и такива моменти у нас.
Добре дошла на Клар. Съвет за храненето и аз не мога да дам, защото и Йо хапва всичко. Има моменти, в които отказва да яде, тогава просто си е на кърма. Не насилвам положението.
Нинка, помним те

Някой купувал ли е вече нещо слънцезащитно? На Йо днес бузите й се опърлиха. Те ей сега ще започнат жегите, а в разгара на лятото в Русе от 9 до 19 слънцето е адски силно, така че няма как да минем без такива екстри. Нямам обаче отзиви за никаква марка и събирам идеи.

честито на брат ти и дано му върви дюнера
Дано всико се оправи бързо 

Мисля да си направя една разходка с приятелка, кафенце....лафче, малко да разнообразя и пак да направя опит за лични покупки

По принцип трябваше да сме на Радомир, но таткото решил рибар да го раздава днес
Ако някой е ползвал Мустела или Нивеа, моля да сподели. Другите ни мазилища са такива, а по принцип не ми се експериментира с различни марки. Веднъж взех Бочко за дупето и пламна, било защото е свикнал на Нивеата
Настръхна ми козинката, много ви