Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се споменава за Кувейт в публикациите?
Какви проблеми са споменати в публикациите относно живота в Кувейт?
Какви са правните ограничения за чужденците в Кувейт, според публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се споменава за Кувейт в публикациите?
-
Какви проблеми са споменати в публикациите относно живота в Кувейт?
-
Какви са правните ограничения за чужденците в Кувейт, според публикациите?
Публикациите посочват, че чужденците в Кувейт са изправени пред правни ограничения, които им забраняват определени видове работа, като например работа в държавни институции. Те също така изискват съвместно предприятие с местни граждани за чуждестранни фирми. Освен това те подчертават липсата на човешки права за чужденци в страната.
-
Какви са социалните условия и инфраструктурата в различните квартали на Кувейт, според публикациите?
-
Какво представлява 'дженсия' в Кувейт?
Нима България е странат утопия, нима тук няма престъпност, но ние говорим пред света за хубавите ни страни и когато в медиите се появи негативна статия, всички се ядосваме, нали?
ЗДРАВЕЙ,ЗАЩОТО ТОЖА Е НОВА ТЕМА,И ДА МНОГО СПЕЦИАЛНО БГ,МИСЛЯТ ЧЕ ТУК Е УТОПИЯ,И ЗАЩОТО СРЕЩНАХ НЯКАДЕ Ж ФОРУМА КАК ДАЖАТ МНОГО ПАРИ ЩОМ СЕ РОДИШ ТУКА,КУВЕИТИ ДЕ-И КАК ДАЖАТ БЕЗПЛАТНО КЬЩИ,А ТОВА НЕ Е ТАКА,,АЗ САМО КАЗВАМ,ИСТИНАТА,ИМАМ МНОГО ЗА КАЗВАНЕ,ДОСЕГА НЕ ИСКАХ ДА ПИША,АМА СЕ РЕШИХ,БАЛГАРИТЕ ЗА КУВЕЙТ ЗНАЯТ САМО ЧУДНИ НЕЩА,А ПРОСТО ИСТИНАТА Е САВСЕМ ДРУГА,И ДА КЬДЕ НЯМА ПРЕСТАПНОСТ,АМА ТУКА ИМА ЕКСПЛОТАЦИЯ,И ТО ГОЛЯМА-ЩОМ И АМЕРИКАНСКИ ВЕСТНИК ОТРАЗИ ТОВА,И ВАВ ВСЯКА КАЩА СЛУГАТА ДА Е КАТО К-ВАТА НА ВСИЧКИ,Е ТОЧНО ТОВА ГО НЯМА В БГ(ОСВЕН АКО САМ НЕ ИСКАШ)А ТУК ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ,СЛУГИ СЕ САМОУБИВАТ,......ЕЖЕДНЕВИЕ Е,,,АЗ ХАРЕСВАМ КУВЕЙТ.АМА И НЕ ГО ХАРЕСВАМ,,ИСКАМ САМО ДА ГОВОРЯ ЗА ЖИВОТА И НРАВИТЕ НА МЕСТНИТЕ,ЩОТО СЬМ ИМ В КАЩАТА,ТАКА ДА СЕ КАЖЕ,ГЛЕДАМ ЧЕ МНОГО РАЗПИТВАТ ЗА ТУК,ЗАТОВА Е РЕДНО ДА СЕ ЗНАЕ,АКО ИМА ИНТЕРЕС ЩЕ ВИ ПИША 
,ама познавам дъщерята,и сина на шейха Аниса,лека и праст,(мин.год),олигофрени ,сина е в клиника в Лондон,буйствал здраво,колко мн .има още.После,такова нещо,като 2-3 хил. средна заплата,НЕМА-1 полицай почжа на 300кд, и военните също,като след 3-4 мес,се увеличава,после ако е женен,получажа 70,за всяка жена,и 70 за всяко дете,и 150,за Наем,и ако има 10 деца,ще стигне 1500 нали,обикновенна,сметка е,никой не получава хилядарки,щото бил кувейти,ако е лекар,или инжинер,разбира се заплатат му е по висока,ама не всеки е такав ,нали?Редко са тези..Ето мъжъ ми,е в специални ,дават бонуси,ако го задаржат примерно,за стачка,или друго ,както ако ходи ж пустинята,на обучение,2000 и нагоре вземат ШЕФОВЕ,тожа не е средна работна заплата,на 1 кувейти,незнам,от къде ,някои сафорумки имат инфо,ама аз все пак,жижея с такав и детето ми е с такова гражданство,знам много повече,тука не бликат кладенци в всяка каща.после кащите са големи да,но знаете ли че,там жижеят по 2-3 -4 братя с жените си?изклучение прават богаташите,ето моя комши,25 год,е работи полицай от 5-6 мец,и си купи кола на старо-тресна я,не е шофьор-искат му 450кд,и нема,плащат наеми още не им е излязла каща,а заплатата му е толко,като се ожени,и има деца,,,ще му дадат и за наем 150,а горе долу добар ап.е 300 350. без тераса тва,ако искаш нещо евтино.отижаш гетото,тука балгарките знаят само Салмия,Хауали,Шааб,и е тжа,я да отидат до,Слебия примерно,може и да не излезнат повече,има много гадни квартали.а в центара ай ай-небостаргачи,а до тях разрутени мини блокчета и други,,все едно че си в Делхи,само индо и подобни щакат,тесни улици,хора кадето незнаят що е мигач,и др тъпи предмети,цжетя са посеяли само по морето,и пред частни домове,министерства и такива др,ще пусна и снимки да видите от блока ми и от центара,да се убедите,а на морето има само 1 люлка за деца,само 1 тука в салмия,а деца много...утре ще пиша пак

ЗА КУВЕЙТ ДА ЧЕТАТ,ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ