Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се споменава за Кувейт в публикациите?
Какви проблеми са споменати в публикациите относно живота в Кувейт?
Какви са правните ограничения за чужденците в Кувейт, според публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се споменава за Кувейт в публикациите?
-
Какви проблеми са споменати в публикациите относно живота в Кувейт?
-
Какви са правните ограничения за чужденците в Кувейт, според публикациите?
Публикациите посочват, че чужденците в Кувейт са изправени пред правни ограничения, които им забраняват определени видове работа, като например работа в държавни институции. Те също така изискват съвместно предприятие с местни граждани за чуждестранни фирми. Освен това те подчертават липсата на човешки права за чужденци в страната.
-
Какви са социалните условия и инфраструктурата в различните квартали на Кувейт, според публикациите?
-
Какво представлява 'дженсия' в Кувейт?
,обичам изкуството като цяло.И харесвам ,такива хора,ще се радвам да се сприятелим
.Извини ме ,за тона преди,но аз бях афектирана,от личност ,която не се включи в темата,а влезе само за да ме нахока,че нещо си небило вярно.Е и на мен ми стана неудобно,аз съм българка,но какво да направя,като славата на тези лица е такава,още повече,че познавам лично кувейтски пилот,който каза така,цитирам:Аз съм грозен,черен,и не много млад,но ела да видиш какво ми правят стьоардесите,направо се чувствам Брад Пит,е и аз съм ги засичала наще по моловете с компании,прав е!