Отговори
# 315
  • София
Lukasa & Te, супер са, браво на теб  Wink

# 316
Моля, за рецепта с меко овче сирене, разполагам с 2 килограма.   Praynig

# 317
  • София
 Може би търсиш някоя по- завъртяна рецепта, но като чуя сирене и веднага в съзнанието ми изплува
миш- маш, пълнени чушки, чушки бюрек на фурна и баница. Всички тези ястия у дома се правят с много сирене.

# 318
Може би търсиш някоя по- завъртяна рецепта, но като чуя сирене и веднага в съзнанието ми изплува
миш- маш, пълнени чушки, чушки бюрек на фурна и баница. Всички тези ястия у дома се правят с много сирене.

Ето още една вкусотия - печено пиле със сирене от lina_102, разкошно е! Heart Eyes Peace

# 319
  • София
 Иха,labrex, много ти благодаря   bouquet

# 320
Купих половин килограм замразена мойва...ама като си нямам идея как се приготвя  Shocked
Пържена? А печена става ли в тавичка? А трябва ли да се чисти и да се режи опашката? ПО размер е двойна колкото цаца.

# 321
  • София-Младост
Купих половин килограм замразена мойва...ама като си нямам идея как се приготвя  Shocked
Пържена? А печена става ли в тавичка? А трябва ли да се чисти и да се режи опашката? ПО размер е двойна колкото цаца.
Пържена е най-добре...опашката не я махай, обаче за чистенето ...ще трябва според мен. Не че бях чувала за такава риба до сега, отговарям по снимки Simple Smile

# 322
Ала-Бала , мерси  Grinning
Ще я овалям в брашно и в тигана. Дано е вкусна, и аз за пръв път я чувам и виждам

# 323
Моля, за рецепта с меко овче сирене, разполагам с 2 килограма.   Praynig

и по шопски или тракийски в гювече Peace

# 324
  • 1st floor
Момичета, пека едно малко шаранче на фурна с домати, лук и моркови. Нищо претенциозно, но не ми се занимаваше, да си изчистя фризера един вид. Обаче по едно време фурната изпука и светна под тавата. Явно долния реотан замина на кино. Tired Кажете какво да правя рибата - да вдигна решетката на горе и да я доопеча или да я правя нещо на котлон...или да отива в кофата?  newsm78 Наполовина е готова...

# 325
...или да отива в кофата?  newsm78 Наполовина е готова...

Как в кофата? Вдигни нагоре или може и долу да си остане, зависи от фурната и допечи на горен реотан. Ще се наложи да я обърнеш по някое време с някаква удобна лопатка и ще я допечеш. Най-много естетиката да и нарушиш малко, ама ще си стане шаранчето! Peace

# 326
Скоро на съм я виждала тази риба! Иначе пържена е много хубава. Тя май нямаше много за чистене-едно чревце само, ако не се лъжа! Не махай глави и опашки,изпържи я хубаво няма нужда от делене на кости. Аз съм пържила във фритюрника.

# 327
  • София
Zeleto ot Bila e ot Garciq oi sored men nishto ne moge da go spasi. Ujasno e.

# 328
  • 1st floor
...или да отива в кофата?  newsm78 Наполовина е готова...

Как в кофата? Вдигни нагоре или може и долу да си остане, зависи от фурната и допечи на горен реотан. Ще се наложи да я обърнеш по някое време с някаква удобна лопатка и ще я допечеш. Най-много естетиката да и нарушиш малко, ама ще си стане шаранчето! Peace
Пекох по мързеливия начин - не съм местила решетката, само увеличих темепературата на горния реотан. Стана си екстра. Омекнали бяха и морковчето и лука. Мерси, labrex ! Hug

# 329
Знаете ли вкусна, проста и интересна рецепта за писия, която да е без пържене? Аз понякога съм правила малки писии, които са попадали случайно с други риби и са ми били много вкусни. Сега взех голяма и се чудя как да я приготвя.

Общи условия

Активация на акаунт