Отговори
# 570
зависи колко е стайната Т*, Денито. Ако е на студено -  а си прибрала сутринта в хладилник, нищо му няма. Вечер се захлажда все още. Виж го дали си е променило вкуса. И балончета да няма.  Но щом е без мляко, би трябвало да е добро.

# 571
  • Ямбол
някой знае ли как се прави "какино Тане"?

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 18:25 от никид

# 572
някой знае ли как се прави "какено Тане"?

Предполагам за какино тане става въпрос или за нещо друго? newsm78

# 573
  • Ямбол
labrex същото,да
дъъълга и широка...мерси

# 574
labrex същото,да
дъъълга и широка...мерси
една буква и побърка Гугъл-а  Joy

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 18:49 от bongo_2007

# 575
гугъРла казваш, а?  (една буква може да си се окаже проблем!) Joy  Joy

# 576
Привет
имам едно питане, замислям да направя кошнички/ Старите едновременшни кошнички  Mr. Green/, но дали мога да заменя така обичните ми орехи с едни фъстъчки  Mr. Green, щот тук ореШките  ще ми дойдат много скъпички/ 34лв за килограм/
Благодаря   bouquet

# 577
зависи колко е стайната Т*, Денито. Ако е на студено -  а си прибрала сутринта в хладилник, нищо му няма. Вечер се захлажда все още. Виж го дали си е променило вкуса. И балончета да няма.  Но щом е без мляко, би трябвало да е добро.
Мерси,пеп-чо,опитах,нямаше промяна във вкуса,и балончета нямаше,но за по сигурно ги хвърлих,че да няма изненади.

# 578
Момичета, да споделя по въпроса с целувчената кутия на Йоли - ами за първи път правя целувки, за първи път шприцовам, получи се много добре! Сега залепих страните, което се оказа по-трудната задача и ще ги дебна пак във фурната да стегнат и те. Малко не е красива като нейната, но пък аз съм доволна Simple Smile Не е никак трудно, само да не забравите, че ги сушите   chef

# 579
Привет
имам едно питане, замислям да направя кошнички/ Старите едновременшни кошнички  Mr. Green/, но дали мога да заменя така обичните ми орехи с едни фъстъчки  Mr. Green, щот тук ореШките  ще ми дойдат много скъпички/ 34лв за килограм/
Благодаря   bouquet
Аз откога я търся тази рецепта. Тъкмо след доста търсене я намерих от една леля, преписах я и я загубих Sad. Може ли рецептата, моля? Най-вече ме вълнува крема. Доколкото си спомням единият вариант от рецептата беше с разтопени бонбони лакта, но по мои смътни спомени от детството май беше някакъв маслен крем.

# 580
  • софия
Привет
Благодаря   bouquet
Аз откога я търся тази рецепта. Тъкмо след доста търсене я намерих от една леля, преписах я и я загубих Sad. Може ли рецептата, моля? Най-вече ме вълнува крема. Доколкото си спомням единият вариант от рецептата беше с разтопени бонбони лакта, но по мои смътни спомени от детството май беше някакъв маслен крем.
Аз правя по тази рецепта ,много са вкусни

# 581
  • UK
Имам питане. Не съм много добра в готвенето , но се уча. Вчера правих спанак с ориз на фурна, обаче оризът не се е сварих и хрупка. Мога ли да го доготвя?

# 582
Мамма на Ани  незнам не съм много добра в готвенето,но защо да неможе да го доготвиш ,не съм много полезна с информацията,но тука другите мами от сайта ще кажат дали може или не Simple Smile

# 583
Имам питане. Не съм много добра в готвенето , но се уча. Вчера правих спанак с ориз на фурна, обаче оризът не се е сварих и хрупка. Мога ли да го доготвя?

ако долееш вода в тавата няма да стане добре.
По добре кипни вода с малко мазнина още и прехвърли ориза с месото там, да се доготви. Остави го на тихичко да си поври за 5-6 мин., изключи и затвори тенджерата с капак. Да постои така още 10 мин. Трябва да прецениш колко вода обаче, според количеството ориз. Да не стане на супа пък.

# 584
  • UK
Благодаря! И аз си го представях да го върна в тенджерата. Ми и да стане на супа няма проблем. Снощи на фурна днес на супа, малко разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт