Отговори
# 555
berina виж тука са писали за кисело зеле   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365568.15

# 556
Малко ще ми е трудно да го обясня newsm78 Скоро не съм ходила, но със сигурност продават подправки, също има и сладкарски бои. Павилиончето е съвсем малко. Като се тръгне от към бул. Сливница се пада от лявата страна (под постройките), горе-долу по средата на пазара.

Мерси   bouquet ще се пробвам да го намеря Peace

# 557
КАлинчи,  виж как правя пюре от бял боб. http://pep-4o.blogspot.com/2011/03/blog-post_26.html
а като направя повечко правя и бобени кюфтета

Берина, не са жилави листата, прибирай.

# 558
Можете ли да ми дадете някаква рецепта за ориз със стафиди и гъби?

# 559

Погледни състава на плънката за пиле в рецептата на Бъни, пекла съм ориз по тоя начин с пилешки бутчета. На мен ми харесва, въпреки, че имаше и леко свиване на устни по повод присъствието на стафиди в ориза, но все пак въпрос на вкус е. Peace

# 560

Погледни състава на плънката за пиле в рецептата на Бъни, пекла съм ориз по тоя начин с пилешки бутчета. На мен ми харесва, въпреки, че имаше и леко свиване на устни по повод присъствието на стафиди в ориза, но все пак въпрос на вкус е. Peace

Много ти благодаря Simple Smile
Аз веднъж съм пробвала и ми хареса, сега ще се опитам да си направя, пък да видим как ще се приеме от останалите Simple Smile

# 561
Гледам в хипермаркета отсреща предлагат готови, замразени пърленици. Та питам ви, момичета: това нещо как се прави? Т. е. в микровълнова, на скара, във фурна? И размразява ли се предварително?
тенк ю  smile3521

# 562
  • под тепетата
Благодаря, Vanja77!

# 563
Бързо питам, че имам само около 15 мин. да прочета ако ми напишете нещо. Вчера в "Черешката на тортата" Цецо прави пилешко месо със сметана и синьо сирене. Не е нещо сложно, но аз досега не съм правила. На око все ще направя нещо, но все пак ориентировъчно е хубаво да знам от кое по колко да сложа. Вчера той сложи 1 кг пилешко месце, но колко синьо сирене и сметана?

# 564
включвам се в 10 -те мин  Laughing
на 1 кг месо можеш да сложиш 200 мл (малка течна сметана, защото на мен квасената все ми стои на топчета) и 80 до 100 гр. синьо сирене. ЗАвиси колко го обичате, да не стане много тръпчиво.

# 565
Абсолютно се включи  Laughing. Благодаря ти  Hug

# 566
Мога ли да заменя с нещо заквасената сметана в мъфини? Около 2 супени лъжици.

# 567
с гъсто кисело мляко ако имаш. Или цедено.
Ако е нормално кисело мляко - сложи лъжица и половина

# 568
Много, много благодаря.

# 569
Да се посъветвам нещо с вас-снощи правих гъбен сос (гъби,масло,брашно и вода,без други неща) и забравих да го прибера в хладилник,чак сутринта като станах видях че е стояло на стайна Т. Стои в метална купа с капак. Мислите ли че може да му има нещо,или по добре да не рискуваме да го ядем днес?

Общи условия

Активация на акаунт