Отговори
# 360
  • Враца
Здравейте момичета Peace
Имам един бърз въпрос-решила съм да правя торта за РД на моето момиченце,блата ми е почти готов ,но въпроса ми е друг.Имам донесена от Италия ядяща хартия с Туити която се слага отгоре на тортата,но описанието е на италиански,та искам да питам трябва ли като я сложа върху тортата да я залея със желатин на пример или да я оставя така и да се надявам да се напои сама и да омекне?
ще съм много благодарна на всички които се отзоват Hug
Лек и приятен ден и благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 18:24 от Венито

# 361
Венето, ето тук могат да ти дадат професионален отговор на въпроса:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=641669.450;topicseen

# 362
  • София-Младост
Венито
Има една смес фарситура Кристалина се казва, с нея се намазва хартията отдолу и отгоре и се слага в/у тортата.

# 363
Какво да правя с два килограма мандарини - никой не ги яде така .... да ги хвърлям не ми се ще .... правих мъфинки .... други идеи ?   bouquet

# 364
Какво да правя с два килограма мандарини - никой не ги яде така .... да ги хвърлям не ми се ще .... правих мъфинки .... други идеи ?   bouquet

Фреш....Полезно,приятно и ликвидиращо мандарините..... Laughing Аз така ликвидирам много.....

# 365
# 366
  • София
Аз правя лимонади на внука, много ги обича!Сока от един лимон,две мандарини, лъжичка захар и малко вода.

# 367
Благодаря ви. Фреш ще спретна за закуска  Whistling
Ваня благодаря и на теб. Първите два линка не ми работят - но виждам че май е сладко от мандарини .... ние имаме толкова други сладка, които седят така  ooooh! ... че не ми се захваща .... подозирам че ще си седи при другите  Rolling Eyes

# 368
  • На брега на реката
в новия вестник на Кауфланд има една много апетитна рецепта за ябълкова торта с овесени ядки. Въпросът ми е, дали могат ябълките да се заменят с друг плод, като банан например или със сушени плодове. Доста се змаислих над 2 пакета фурми, които залежават от Коледните празници  Rolling Eyes
 Или ако може да ми препоръчате десерт за оползотворяване на фурмите, не мога да ги изям, на бонбони пласирах една част, но има още много  ooooh!

# 369
Здравейте.Имам един въпрос , може да ви се стори глупав но не съм много на "ти"с готвенето,та реших да питам.Искам да направя хляба на стаси по тази рецепта 
1 яйце
0,600 мл. вода
1 с.л. сол
1 ч.л. захар
1 с.л. олио
1 с.л. оцет
30 гр. мая
1,300 кг. брашно 
Но пише че излизат два хляба а на мене са ми много.Трябва да намаля всички продукти на половина ли , или само брашното и водата? newsm78

# 370
  • Варна
Всичко намаляш на половина.

# 371
Искам да направя хляба на стаси по тази рецепта 
........Трябва да намаля всички продукти на половина ли , или само брашното и водата? newsm78

Всичко делиш на две и замесваш. Не се сещам за кой точно хляб става въпрос, ако отгоре се маже с яйце, отделяш малко в чашка, ако не, просто сложи малко яйце. Peace

# 372
  • Bulgaria-Italia
Правих тази торта ,но не се желира .Бих ли могла да използвам сместа по някакъв начин  newsm78

# 373
Правих тази торта ,но не се желира .Бих ли могла да използвам сместа по някакъв начин  newsm78

kasier, добави още желатин. Peace

# 374
Благодаря ви за отговорите момичета.  bouquet  bouquet  bouquet рецептата е тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260129.msg14062066#msg14062066 .Отивам да замеся пък да видим какво ще излезе

Общи условия

Активация на акаунт