Великденска трапеза 2012!

• 76 253
  • 513
  •   1
Отговори
# 450
Привет момичета!
Тъкмо завърших козунака по рецептата на Венетта за бриошж и ще видим как ще стане:)
Благодаря ви,че ви има винаги когато на човек му потрябва рецепта, съвет или идея за аранжировка:0 )  bouquet

# 451
Моите втасват от два часа, но нещо не мърдат. Много хубаво ми се омеси тестото, с големи мехури, мекичко, чудно. Но ето че май имам проблем с маята. Някой има ли тайна за втасване?  Confused  Ако не стане нищо много ще ме е яд.

# 452
Днес открих ново приложение на магнитния ми лак за нокти http://iliannas.blogspot.com/2012/04/blog-post_13.html

Много са хубави:) Нали няма да ги ядете?! С този ацетон в лака едва ли вече могат да бъдат изядени:(
Аз преди малко си издухах няколко, по които да рисувам с разни такива неядливи неща:)

# 453
  • В най - голямото село
Момичета малката реве за розово яйце.....как за бога да го направя розово ??? идейки някакви...

Розова боя бях взела от Кауфланд:
http://prikachi.com/images/699/4645699g.jpg

# 454
Днес открих ново приложение на магнитния ми лак за нокти http://iliannas.blogspot.com/2012/04/blog-post_13.html

Много са хубави:) Нали няма да ги ядете?! С този ацетон в лака едва ли вече могат да бъдат изядени:(
Аз преди малко си издухах няколко, по които да рисувам с разни такива неядливи неща:)

Няма да ги ядем Simple Smile Ползвах само черупките на яйцата, правя им дупка само от долната страна.

# 455

весели празници момичета-много хубави неща сте направили  Hug

# 456
И тази година ползвах бандероли за яйца http://iliannas.blogspot.com/2012/04/blog-post_6498.html

# 457
  • ГОре на черешата...
Ето и моите козунаци:

# 458
  • Бургас
За всеки ще има козунак и яйце.Но искам да споделя в вас за боядисването с люспи от лук.Нямах червен ,използвах люспи от бял.Нямах и зеленка,затова сложиш 3 пакетчета зелена боя.И ,това което се получи ми хареса.Светъл празник на всички ви желая от сърце!!!!

# 459
Закъсах с червената боя. Всяка година закъсвам, но такова чудо като тази, е за първи път. Другите цветове ми се получават със седефените. Обаче съм се заинатила да получа хубаво, наситено червено. Явно някъде бъркам, не зная вече колко марки смених днес, резултатът е един и същ. За да получа хубаво червено, държа яйцето по-дълго време и като го извадя, боята се бели, само от докосването с лъжицата, даже и без докосване понякога се бели и е на мехурчета. Като мина по яйцето с пръст, цялата боя пада и яйцето си остава със същия изходен цвят като преди боядисването. Къде може да бъркам?

# 460
  • в света на илюзиите
Розови и лилави Speed Colour май се казваха, има ги в Метро и DM. Разкошни са, но ще ги покажа утре, че нямам батерии във фотото сега.

# 461

моите яйца оцветени с естествени бои абсолютно не се получиха! Sad

исках да направя само топлите, светли цветове и опитах с люспи от светъл лък, от червен лук, червено цвекло и куркума. нито един от 4-те цвята не стана както си го представях до степен, че всички яйца (макар че специално търсих и купих бели!) са в някакъв отенък на керемиденото..

най-голям провал, обаче, са червените ми яйца - дори розови не се получиха! цвеклото ми беше хубав, наситен червен цвят, половината ми кухня се "оцвети" докато го рязах за да го ползвам за боядисване.. яйцата, обаче, станах някакво мръсно, светло кафяво. абсолютно никакъв цвят не супя да попие в тях, въпреки оцета и факта, че с 2 глави цвекло исках да боядисам 2 яйца.. много съм разочарована наистина.

# 462
  • ГОре на черешата...
Е не можах да ги опазя - нападнаха ги  Mr. Green:

# 463
  • на североизток от Рая
  Привет!

Идвам със скромен материал. Не мога да се меря с вашите красоти. Blush

Страхотни сте, момичета! Неуморни и продуктивни!

Весели празници! Със здраве!   bouquet

# 464
   scaramouche, аз също не успях с естествени бои. Освен изброените от теб, пробвах и с коприва - нищо. Може би ние някъде бъркаме, а може би не... След провала използвах традиционните бои и станаха супер. Поне зная, че съм опитала  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт