Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 143
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм ползвала детоксикационния пластир.След 4 вечери пластира започна да става все по-чист,което значи ,че съм се изчистила от токсините  Praynig.За повечето им продукти трябва   да се спазва препорачителния курс на прилагане и мисля ,че е нормално ,защото който каже ,че има ефект от първия път- лъже.Ползвала съм вече доста продукти и мои клиенти също- отзивите са само положителни .Сега една клиентка ползва Нано коректора и чакам с нетърпение да видим резултата.Масата-филм Алое действа на принципа на лепенките за нос и мн добре изчиства черни точки.Кремовете за ръце и крака са направо страхотни- ухаят мн приятно и най-важното имат описания ефект.За дезодоранта също знам, че помага при ангина,заздравява рани ,ползвам го вече 1 седмица и наистина започнах  все по-малко дасе изпотявам,може също да се разтворивъв вода ида се измият ръцете,ако има силна миризма на лук,чесън и др.В Китай ползват минерала  точно с тази цел.

# 61
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! След толкова перипетии /за мен/ най-накрая пробвам някои от маските /като се има предвид, че от първи май им се точа/. В момента съм се намазала с перлената пудра, а преди нея си направих антиоксидантната със зелен чай...Доволна съм, да ви кажа. Специално тези двете маски са добри, идеално почистват кожата и наистина минимизират малките бръчици. После на дневен ред са пластирите за клепачи и околоочната маска, а след това вече съм решила да си продължа процедурите днес с антицелулитните им продукти с чили. Засега обаче съм доволна от нещата.

# 62
Eвва, в по-предния пост си писала, че си започнала да ползваш пластирите - от колко дни и какъв е ефекта?

# 63
  • Стара Загора
Пластирите мислех да ги почвам, но засега още не съм. От околоочната маска обаче не виждам голям ефект засега /тя представлява като мокра кърпичка, но изрязаната в контурите на очите/. Чилито също не е лошо, но не очаквам чудеса.
Това не им е удобното на тия продукти, че опаковките им не са кутийки, а пликчета, които веднъж отворени, трудно се съхраняват - могат да се разсипят например много лесно, затова съм приспособила всякакви кутийки от козметични продукти, които преди съм ползвала, за да си ги прехвърлям и да ги съхранявам по-лесно.

# 64
Току-що научих, че за да ти изпратят поръчка с наложен платеж, трябва да е на стойност над 500 лв  Rolling Eyes Много тъпо, особено като си в малък град...

# 65
  • София
Току-що научих, че за да ти изпратят поръчка с наложен платеж, трябва да е на стойност над 500 лв  Rolling Eyes Много тъпо, особено като си в малък град...

Здавейте.

И аз съм дистрибутор. Работя и в други компании и към момента съм страшно удивена от липсата на комуникаця и амбиция да се развиват тези които са към горните нива. Защото за да се развиваш в моите представи, трябва максимално да улесниш хората. В складовете почти не вдигат телефоните си. Онлайн поръчка няма...а за да се класираш с наложен платеж трябва да направиш 500лв поръчка....това е просто безумно!!! Спонсорка съм на няколко момичета и придимството ми и, че съм от София и им взимам нещата от склада. Превеждат ми парите по банков път и им ги пращам най-често по поща, защото и най-евтино, ако пожелаят и с Еконт, но всички от групата за момента сме се спряли на пощите, защото в Еконт доставката може и 10лв. да илезе.....и каква е печаблата...никаква! Дано скоро го оправят този проблем за да може да се пазарува с наложен платеж.
Пробвах някой от нещата  и наистнина си струват парите.

# 66
Кики, напълно те подкрепям. Също така искам да кажа, че в каталога не са описани добре продуктите. Относно качеството и ефекта на продуктите, за мен и хората на които съм ги продала са много добри!

# 67
А някой успял ли е вече да пробва парфюмите? Имат ли мостри? Интересува ме и другите им продукти дали имат мостри - червилата например  Praynig
Момичета, които сте ходили до офисите?

# 68
  • София
А някой успял ли е вече да пробва парфюмите? Имат ли мостри? Интересува ме и другите им продукти дали имат мостри - червилата например  Praynig
Момичета, които сте ходили до офисите?

Не, аз лично още не съм стигала до парфюмите! Ако има поръчка, ще пиша!
За сега съм хвърлиа око на доста неща, но ще взема да се разоря ако ги поръчам на куп.
Дамски превръзки (от дете имам проблем с течение) казват, че мн. помагали за гин, проблеми, даже за стерилитет и хемороиди! Масажното олио в червената опаковка, мазилото за подхранване на мигли ( Crazy Mr. Green) кремовете за целулит, чайовте..и тн.. Blush
Като се замисля хубавото на Тианде, е че е нова в БГ и почти всички които са в налаото на подобна мрежа са най-добре!
Дано да има успех!

п.с. Мостри не съм чувала да имат!

# 69
Здравейте! А дали може да ми кажете дали продуктите им са тествани върху животни или не са?

# 70
Здравейте и от мен! От град Пазарджик съм, работя като счетоводител в голяма транспортна фирма и преди 2 месеца научих за тези продукти от моята шефка. В началото подходих адски аскептично, но реших да все пак да поръчам крем за ръце, тъй като събота и неделя работя на село и се сещате какво става с кожа на ръцете. След това си поръчах и маска за лице, соли за крака, анти бактериален измиващ гел. ... и тн. Харесаха ми продуктите дотолкова, че се записах за дистрибутор. От личен опит мога да кажа, че колежките ми също ползват тези продукти и са доволни, а по принцип те са доста претенциозни дами Simple Smile Сега си поръчах шампоан стимулиращ растежа на косата, надявам се да има ефект от него, тъй като косата ми е доста изхабена и капе.
 В момента има страхотни промоции!!!

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 15:25 от bubanka

# 71
здр, преди извесно време ми показаха каталог на тази фирма. искам да си поръчам крем за лице обаче съм на 20 години и този които харесах с зелен чаи пише че е за 25+? дали е толкова силен или мога спокоино да го ползвам?някои ползвал ли го е ?  newsm78 и друго имам две тънки линии около устата ( маи са леки мимически бръчици) мн м е дразнят , искам да ги махна , но искам да ползвам нещо съобразено за възрастта ми..може ли някои с впечтления да сподели?

Благодаря предваритлено!

# 72
Здравей, muci18  Hug
Преди време се смяташе, че е задължително да се ползва крем за лице след 25-годишна възраст, но според по-нови проучвания тази възраст е свалена на 20 години. Познайте защо? Замърсената среда, в която живеем, стресът, начина на хранене - има много фактори, които увреждат еластичността на най-големия ни орган - кожата.
Тианде имат и серия кремове за 20-годишни, но ако живееш в голям град, пушиш, подложена си на ежедневен стрес (за някои хора ранното ставане също е стрес), храната ти е бедна на пресни плодове и зеленчуци - спокойно можеш да ползваш крема за 25 год.  Peace

lora93, относно твоя въпрос - това е сайт на ПЕТА, където може да се провери кои фирми тестват върху животни http://www.peta.org/living/beauty-and-personal-care/companies/default.aspx , но пък аз не успях да открия Тианде там, може би защото е руска фирма или нова, не знам...

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 17:29 от fata_morgana

# 73
Благодаря Simple Smile

# 74
fata-morgana благодаря за инфото   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet- чвно няма проблем този крем,но ти казваш че имало и кремове за 20 годишно? кои са те? аз нямам акне и никога не съм имала .кожата ми е нормална. А с този крем за 25+ ликвидират ли се мимическите бръчици?някои ползвал ли го е да каже ако има наблудения newsm78

Общи условия

Активация на акаунт