Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 163
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
От серията 203040 - стр. 24, 25, 26 и първия крем от стр.27  Peace

# 76
Заинтригувахте ме. Къде мога да видя каталог с продуктите?
В Стара Загора къде се намира офиса?
Благодаря!!!

# 77
СТАРА ЗАГОРА - офис:
ул."Поп Минчо Кънчев" #102
до военно окръжие
тел.офис - 0893 31 56 09 - Стефка Райнова

# 78
# 79
От серията 203040 - стр. 24, 25, 26 и първия крем от стр.27  Peace

Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 80
Някой да има отзиви от маските за коса - Акула, Крокодил, Жен-шен?

# 81
  • Стара Загора
Аз ползвам в момента крокодила и съм много доволна. Косата става плътна и с блясък. Няма да съжаляваш, ако си я вземеш.

# 82
  • Варна
Записвам се при вас  Hug Свекърва ми е дистрибутор (но не във Варна). Скоро й гостувах и ползвах нейния шампоан с корен от жен-шен в самото шише и балсам с екстракт от жен-шен (доста голяма кутия). Страхотни продукти!!! От първото измиване и не можах да си позная косата - гладка, лъскава и подредена без никакви подобрители и преси (обикновено съм като изгоряла слама ако не ползвам стилизанти).

# 83
  • Стара Загора
Тоя жен шен и аз така го загледах, като ходих в офиса им, ама защо не го взех...  Banghead

Момичето в офиса разказа, че този корен жен шен, който е вътре в шампоана или балсама се запазва и на него се записва едно желание. Имало поверие, че желанието се сбъдва.

# 84
Днес си взех продуктите...за себе си поръчах четири продукта за лице от колагеновата серия и получих един подарък  Peace За клиентка спирала за мигли с подарък серум за растеж на мигли. Ще споделя по късно и отзиви.

# 85
споделям и моите впечтления- пробвах маските със зелен чаи , грозде и смокиня.хубави са но на мен наи- впечтляваща ми беше тази с зелен чаи!

# 86
Здравейте момичета!    bouquet
И аз станах дистрибутор и се включвам с малко инфо  Simple Smile
Взех си маската за коса "Крокодил" и много ми харесва.Ползвам антицелулитната серия с Чили (сол,маска за корем и крема).Засега не мога да кажа дали има резултат,защото се изисква повече време,но има невероятен затоплящ ефект (направо парещ ). Преди малко си направих маската-филм за премахване на черни точки от носа.След 20 минути се отлепя и няма и следа от точките  Grinning

Това е от мен,ще се радвам да споделяме повече информация за продуктите!

# 87
Момичета трябва ми дистрибутор от София или от Перник.

# 88
Здравейте и от мен Simple Smile От 2 месеца ползвам продуктите и може да се каже, че вече почти съм обновила цялата си козметика с техни неща. Бях и на обучения на Лариса Калугина и Игор Жабин, така че почти за всички продукти мога да ви дам детайлна информация как се ползват и какъв ефект имат.
 Аз лично съм силно впечатлена от шампоаните. Преди след баня или си къдрех, или изправях косата, а сега не е нужно да я правя нищо. Изглежда здрава, лъскава, обемна и плътна, без да цъфти. Пилингът също смятам, че е една от емблемите на фирмата. Универсалният може да се ползва по цялото тяло и лицето, но за лице съм си взела отделен-активен . Още след първото ползване цветът на кожата ми се промени, някои от несъвършенствата се заличиха, а за мекота да не говорим. От серията тибетски билки мога да препоръчам околоочните лепенки (100 бр.). Моята фризьорка на 5-тия ден усети как няма вече тъмни кръгове и торбички под очите, а дори и някои бръчици започнали да се заличават.

Още много и по-конкретни неща относно продуктите и бизнес плана мога да споделя, стига да има интерес Simple SmileSimple Smile

# 89
Gatsina , имаш ли впечатления от серията с плацента и тази със зелен чаи?? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт