Tian de - козметика по китайски рецепти

• 185 024
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря много,ами риск печели риск губи  Simple Smile моята кожа досега никога не е проявявала някакви алергични или други реакции така че смятам да си ползвам кремчето и пастата ,и другите неща пък времето ще покаже.

# 391
Привет на всички от мен  Simple Smile От съвсем скоро време и аз съм дистрибутор на tiande,но все още не съм ползвала нищо,те първа ще започвам  Peace За сега съм спряла на няколко продукта-тонизиращ хидрогел+балансиращ дневен крем+измиващ крем с алое+активния пилинг и на серията антиакне "олива", но се колебая много кои да си поръчам.Кожата ми мазна(комбинирана), раздразнена ,с черни точки и разширени пори на места зачервена и всичко това в комбинация с първите признаци на стареенето.Най общо казано кожата ми има нужда от дълбоко почистване и стягане .Ще се радвам да споделите мнението си и да ми препоръчате нещо,дори и да не е това на което съм се спряла Hug

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 13:42 от mimenceceto

# 392
http://tiande.ru/index.php?r=site/online

нали цените бяха уж еднакви с тези в Русия
защо българите винаги ни прецакват

и в английският каталог даже са по евтини

предлагам да направят нов каталог с нормални цени

# 393
Здравейте, поръчах си от серията за намаляне на обема с чили. Казаха ми,че ще ми пари и ще затопля. Никакъв такъв ефект не постигам. Аз ли го прилагам неправилно? Не знам?
 Някой има ли опит? Споделете.

# 394

Нищо че в каталога цените са по-ниски от нашите,за самите руснаци тази козметика  също не е евтина,там са много надути цените на всичко,докато тука поне зеленчуците и плодовете пък и други работи са доста по-евтини

# 395
  • Там където съм обичана
Момичета,след като прочетох няколко такива отзива от руските форуми то направо се стреснах,има ли от вас такива които са ползвали вече някои неща,но вече са ги превършили и не ползват друго от тианде за в момента,за да се види дали след като спрем да я ползваме не започва обратен ефект. Политиката за да я ползваме постоянно
Доста си е стряскащо това което пише,защото ако е вярно... ooooh!
Нооо,според мен ще повярвам ако хората с такива резултати са поне двайсетина даже стотина.
На майка ми се получи лош ефект от Dior,ама това няма да ме накара да се усъмня в тази козметика. Между другото точно след Dior и взех крем с плацента и тя беше доволна.Сега си взехме втора кутийка и не знам защо,но въпреки ,че крема е същия,има промяна в надписите.Абе нещо е променено. Някой има ли информация ,защо са сменили опаковката,питам просто,защото така и така пиша,не че е от значение де.

# 396
Здравейте, поръчах си от серията за намаляне на обема с чили. Казаха ми,че ще ми пари и ще затопля. Никакъв такъв ефект не постигам. Аз ли го прилагам неправилно? Не знам?
 Някой има ли опит? Споделете.

Ехо някой може ли да ме отрази в суматохата?

# 397
Мои приятелки се завиваха с фолио след като се намажат и тогава е затоплянето. Не знам доколко е правилно така, но определено бяха много доволни от резултата  Peace

# 398

Нищо че в каталога цените са по-ниски от нашите,за самите руснаци тази козметика  също не е евтина,там са много надути цените на всичко,докато тука поне зеленчуците и плодовете пък и други работи са доста по-евтини

най големият проблем е че на презентациите се говори за еднакви цени във всички държави

мразя да ме лъжат

# 399
Мои приятелки се завиваха с фолио след като се намажат и тогава е затоплянето. Не знам доколко е правилно така, но определено бяха много доволни от резултата  Peace

Не знам с много суперлативи е фирмата, а аз нещо не мога да го видя това чудо  Cry

# 400
Така да се отчета с вторични суперлативни отзиви.Ползвах снощи пилинг с овча плацента( в деликатно положение съм и затова бяха ми избили няколко пъпчици) и както руснаците описват докато търках се получи като кир и след като измих лицето ми направо светна,но чудото дойде днес когато сутринта видях че от ситни пъпчици няма и следа,а 2-те по-големи се смалиха и сега до вечерта почти изчезнаха.Колежката ми пък си изми косата с шампоана с корен Жен Шен и от суха сплъстена коса (понеже тя и се боядисва и се къдри) днес косата й бе блестяща и оживена.Май наистина върши чудеса

# 401
  • гр.София
Здравейте и от мен! Аз също се присъединих към tianDe. Аз и семейството ми ползвахме някои продукти и останахме доволни. Впечатлена съм от подхранващия шампоан с корен от жен-шен, ежедневните превръзки с ментол и билки, измиващия пилинг с нар, крем за тяло Ортофит, пластирите Вутонг и Янканг.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 13:35 от bubanka

# 402
Отзиви за шампоана и маската против оплешивяване Grinning Смятам да ги поръчам скоро че след бременността  косопада е засилен и без коса ще оста в скоро време Confused

# 403
Отзиви за шампоана и маската против оплешивяване Grinning Смятам да ги поръчам скоро че след бременността  косопада е засилен и без коса ще оста в скоро време Confused
i според мен вземете серията за ръстеж на косата след като вече имате косопад.-шампоан, балсам и серум, спира косопада и възбужда филикулите и израства нова коса. При мен вече този резултат го има .

# 404
  • Пловдив
Здравейте и от мен !
Приемате ли нови хора в групата ?Аз съм от скоро ,но доста неща изпробвах .
Определено съм доволна и виждам ефект от всеки продукт ,който съм ползвала .
Продължавам напред и мисля позитивно за тези продукти .
Преснимах и една книга в която се описва всеки един продукт и това много ми помага.

Общи условия

Активация на акаунт