Tian de - козметика по китайски рецепти

• 184 969
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Лично аз не съм доволна от изглаждащия крем с плацента,след известно време взеха да ми избиват ситни пъпчици от него по бузите.Кожата ми е нормална към смесена на места,а на места и към суха.По принцип до сега съм нямала никога проблеми с козметика,като никога не съм  ползвала скъпа т.к. не смятам че многото химия в скъпата козметика би ми повлияла добре.Затова реших да пробвам тази,но за съжаление се върнах обратно към универсалния крем на Нивея за увлажняване.От някои неща  съм доволна като например от серума за мигли(но пък докато го използвам пих шуслерови соли 1 и 11 и сега ленено масло).Превръзките с 49билки също са хубави,при обилна менструация много добре попива и горния слой е наистина сух,а и миришат добре.От спиралата дето вървеше в комплект със серума също съм доволна,както и от пилинга с плацента(но честно казано чак пък ефект уау не виждам) почиства и помага да изсуши пъпките,но и това не е малко.От пастата за зъби не съм доволна нито от една и си взех на Лавера(немска марка),нито от бамбукова на мъжа ми кървенето на венците не му спря въпреки че не е обилно а съвсем леко.Лилавата не избелва (а аз не пуша),и камък никоя не маха.Целулит почти нямам,но и това подкожното което имам с утайка от кафе по-добре се справям от колкото със солите Чили и коремният мулаж с чили нищо не направи.Взех масажният крем на Алтай и като имах проблем се намазах 2-3 пъти,болката исчезва почти веднага,но след няма и 30мин се връща пак.Това са чудесните продукти на Тиан де,смятам да пробвам още някои и преключвам с тази козметика.

# 526
Ekaterina|| явно сте забравили какво сте писали през януари ,февруари също,или просто не сте в настроение ,има противоречие във вашите публикации .нищо лично

# 527
Здравейте!Аз съм доволна от тибетската серия...ползвам маската за очи и крема...пробвах маските 2 в 1,но тези мокри салфетки не залепват плътно на цялото лице,иначе имат ефект...

# 528
Ekaterina|| явно сте забравили какво сте писали през януари ,февруари също,или просто не сте в настроение ,има противоречие във вашите публикации .нищо лично
няма противоречие,просто много ми се е искало да са ефикасни и в началото ми се е струвало че са,но с по дълга употреба видях че не е така.За бабмбуковата паста още от самото начало казвах че май не върши работа с продължителна употреба това се доказа,за крема нищо не съм писала май,т.к. В началото не можеш да прецениш,но взеха да излизат пъпки.От пилинга съм си доволна и тогава и сега,от превръзки те също.Лилавата паста ми беше поизчистила едно петънце между зъбите и дотам,не ги избелва и това е,а аз не пуша и кафе пия с мярка.

# 529
Малко спам, ама не се стърпях  Crazy
Има четки(не се нуждаят и от паста), които наистина отстраняват зъбния камък - не от едно измиване разбира се, но даже зъболекарката ми беше впечатлена.
Би ли казала коя е тази четка.А иначе гледам че тука се объркаха мненията на хората -моите венци не кървят,но аз имам камък на 2-3 зъба,а на мъжа ми кървят,и да ,чисти си ги той със средна четка не с най-меката и от други пасти също ту са му спирали ту са му почвали да кървят отново.Въпроса е че не е вълшебна зелената паста както се пишеше тук таме по руските форуми или вълшебството й се проявява след 2-3 тубички.Що се отнася до миене по 15 мин. Деня ми само в миене на зъби не се състои.Просто разбрах за себе си че това е поредната козметика чиито продукти някои са сполучливи някои не,на някой му пасват и помагат на някои не,нищо ново под слънцето.На моята приятелка например солите чили й пареха като се е търкала,на мен не.И когато на някой нещо не му е подействало започват се коментари от рода на по 15 минути миене трябва или ми то се мие със суха четка или пък по другите форуми четях изказване след поредната недоволна че само веднъж в седмицата се използвала тъмно синята паста за избелване иначе обратен ефект давала,или косата се мие и със шампоан и със балсам само от тази марка-а всъщност няма никъде написано за тези неща тези подробности,казват че уж са ги слушали на презентациите,но и това не съм сигурна до колко е вярно.Не че не съм доволна от тази козметика или пък обвинявам някого,напротив има продукти от които съм  много доволна като пилинга например,но ето пък серума вече почти 1 месец го исползвам а пише ефект след 15 дена еми няма ефект,не са ми пораснали не са се сгъстили,няма нови косъмчета.Просто не обичам да се хвърля прах в очите и да се пеят детерамби.Може да е полезна,с натурални съставки,но не и вълшебна и всеизцеляваща това е.
ето това беше от мен февруари месец,така че не виждам противоречие

# 530
  • Сливен
Здравейте момичета. Вече съм представител на TianDe за Сливен. Пуснах първата си поръчка да видим какво ще излезе Simple Smile

# 531
  • гр.София
Здравейте момичета. Вече съм представител на TianDe за Сливен. Пуснах първата си поръчка да видим какво ще излезе Simple Smile

Здравей, tanisa! Simple Smile Добре дошла в екипа на tianDe! Надявам се да останеш доволна от продуктите. В този сайт също можеш да погледнеш за информация:http://bg-spam232-/

# 532
  • Сливен
Благодаря   bouquet

# 533
ekaterina IIq от 1г. съм в компания Тианде и не съм чула някой да не е доволен от пастите за зъби
БАМБУК- за парадонтоза, в началото кървенето се засилва и по късно всичко е ОК, дори клатещи зъби поради оголването на венците спират да се клатят
ТЕЧЕН КАЛЦИИ- запълва пукнатините и възтановява емайла, отронва се зъбния камък
ОКЕАНСКИ ПЕРЛИ- избелващ ефект, но до естествения цвят
ПРАВИЛО-използват се на суха четка и уста И НЕ СТАВА ЗА 5 дни-при всеки е различно.
Направете тест с вашата паста-НЕМСКАТА и пастите на Тианде и ще видите разликата.
Върху черната страница на каталота сложете от вашата паста и втривайте 30 секунди, направете същото с пастата на Тианде и сама направете разликата какво ползвате. Правили сме този тест с БИОПАСТА от 14 лв. както и с детска и резултата е-ЧИСТО БЯЛО ПЕТНО, а с пастите на Тианде остава непроменена.
Нека всеки от вас го направи и щке се убедите.
Жълтите лепенки по сщоро са за болка в комбинация с маслото се усилва действието..все пак зависи от какво е болката и масажното помага, но за кашлица, хрема, синозит, мигрена -ето при такива случаи имаме резултати.

# 534
ekaterina IIq от 1г. съм в компания Тианде и не съм чула някой да не е доволен от пастите за зъби
БАМБУК- за парадонтоза, в началото кървенето се засилва и по късно всичко е ОК, дори клатещи зъби поради оголването на венците спират да се клатят
ТЕЧЕН КАЛЦИИ- запълва пукнатините и възтановява емайла, отронва се зъбния камък
ОКЕАНСКИ ПЕРЛИ- избелващ ефект, но до естествения цвят
ПРАВИЛО-използват се на суха четка и уста И НЕ СТАВА ЗА 5 дни-при всеки е различно.
Направете тест с вашата паста-НЕМСКАТА и пастите на Тианде и ще видите разликата.
Върху черната страница на каталота сложете от вашата паста и втривайте 30 секунди, направете същото с пастата на Тианде и сама направете разликата какво ползвате. Правили сме този тест с БИОПАСТА от 14 лв. както и с детска и резултата е-ЧИСТО БЯЛО ПЕТНО, а с пастите на Тианде остава непроменена.
Нека всеки от вас го направи и щке се убедите.
Жълтите лепенки по сщоро са за болка в комбинация с маслото се усилва действието..все пак зависи от какво е болката и масажното помага, но за кашлица, хрема, синозит, мигрена -ето при такива случаи имаме резултати.

Не искам да споря,може да има и доволни,но факт е че вече са ми наполовина пастите,а ефект няма нито при мен нито при съпруга ми.Немската паста е Био купувана е от Германия и правех тестове върху страница както още преди сте ми казвала нарочно точно това да видя и от двете пасти страницата остана непроменена.А когато (ако) след време ми се махне и зъбния камък от Немската паста отново ще пиша тук.Пастата ми е 75мл на Лавера и ми струваше 10Евро.Работата е там че четох в руските форуми много мнения,доста от които негативни,но имаше и много хвалби и точно за продуктите за които имаше хвалби си ги поръчах,еми какво да говоря повече,не е апогей.Не желая да споря с никого нито да натрапвам своето мнение.

# 535
Купих шампоана с джинджифил. Флакона е с помпичка. Но на моя шампоан помпичката не действа. Има ли някой този проблем? Трябва ли нещо да се махне, да се освободи ( аз не виждам какво), или просто ми е дефектна помпата?

# 536
Купих шампоана с джинджифил. Флакона е с помпичка. Но на моя шампоан помпичката не действа. Има ли някой този проблем? Трябва ли нещо да се махне, да се освободи ( аз не виждам какво), или просто ми е дефектна помпата?
Пробвай  да завъртиш  помпата  наляво  или  на дясно  за  да освободи.

# 537
Какво сте използвали и бихте препоръчали за заличаване на белези от акне?

# 538

Пробвай  да завъртиш  помпата  наляво  или  на дясно  за  да освободи.

Абе въртях я навсякъде, ама не и не Sad  Иначе да похваля шампоана - хареса ми и моята никаква косичка, след измиване с него, живна и бухна. Чак не мога да повярвам. newsm10

# 539
  • Сливен
Здравейте момичета, както вече споменах по-горе станах представител на марката, защото прочетох само положителни отзиви и похвали.
Обаче имам едно питане към вас, купих си Околоочен лифтинг крем, използвах го 3-4 пъти и една сутрин се събуждам със страхотно възпаление. Нямам представа дали е от него.
Искам да попитам дали някоя от вас е получавала алергична реакция от кремовете на марката.
Ще съм ви много благодарна.
Хубав и усмихнат ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт