Очакваме да чуем сърчица - ОКТОМВРИЙКИ 2012 сега :)

• 34 593
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Направих профил в www.snimka.bg, така че може да ми пишете на лични за да ви дам парслата

# 61
  • Под кленовите дървета
Кой калкулатор Пупи?

# 62
не мога да го намеря вече Simple Smileно би трябвало да са еднакви всичките,аааа сигурно има разлика,доки каза  плоден сак 10 милиметра и не6то,

# 63
  Тук на сайта на първа страница има калкулатор, от падащо меню избираш датата на последия цикъл и ти изчислява термин и някои по-важни дати от бремеността. И по други сайтове има, на същия принцип. Аз така си го изчислих първо, ама бях объркала годината 2011 , та ми се получи 22, а всъщност е 21. После на прегледа подтвърдиха 21. Но тя тази дата си е доста относително нещо.
   За цигарите...бивш пушач съм. Почнах рано, нашите почти веднага знаеха, баща ми каза,ч е не може да ме спре защото и той пуши, майка ми се опитваше да ми обясни колко е вредно с цигара в ръка. Бях върла пушачка, мисълта да остана без цигари ме подлудяваше повече отколкото , ако не пуша няколко часа, но си имам в наличност. Пробвах веднъж , не пуших 1.5 год. Пропуших, защото заживях и зараборих с пушачи, не че е оправданеие. С напредването на възрастта се замислих сериозно ,ч е един ден ще ставам майка, че не искам децата ми да пушат и по-добро обяснение, за вредата от това аз самата да не пуша не виждах. Спрях. Без да съм планирала конкретно след година разбрах , че съм бременна и бях щастлива, че съм се изчистила достатъчно. Сега не искам и да припалвам, нито да дърпам, първо защото ще ми стане гадно, второ, защото се страхувам ,че ще започна пак, а за нищо на света не искам. Не ми лиспват в момента...Чувала съм теории за вредата от стрес при рязкото спиране...честно казано смятам, че все пак е по-добре да се спрат съвсем. НАиситна в случая не тровите само себе си, а и същество, което е пряко зависимо от вас, което дори и да не му харесва няма как да ви каже....И все пак си е въпрос на личен избор.

# 64
Браво на lorini за хубавата нова тема! Hug Heart Eyes Hug
lorini, дано всичко е наред с теб , ще следя темата , когато имам време.
Поздрави на всички новодошли! Hug

# 65
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Лорини,дано всичко да е наред! С първата ми бременност ми се случи, полежах повечко няколко дни и пиех само НО-Шпа и всичко се оправи - дано нямаш проблеми!

Рalica,Щастлива жена - браво! smile3501

# 66
момичета, бебочето е наред...расте, даже по-голямо излезе, пак видяхме сърчице и тн...обаче имам отлепена плацента, затова и кървенето...аз бях болна, кърмя, малко, но все пак кърмя и така....сега утрогестан на капсули, нош-па докато спре кървенето и така...след две седмици на преглед...пак ме гледа вагинално, защото се вижда по-добре...и никакъв секс Sad

и не мога да си гушкам Тити Sad

сега ще чета тая плацента като се отлепи, залепя ли се пак и какво се случва в действителност...

иначе хомеопата, каза да си пия каквото трябва, пък предполагам че после ще оправяме настройките ми, защото все пак утрогестана си е хормонален препарат...иначе имам и някаква бактериална инфекция, която се лекува с АБ  Sick

# 67
 lorini , радвам се , че всичко е наред с теб  Hug

# 68
  • Под кленовите дървета
Лорини, радвам се, че всичко е наред Hug

С тази отлепена плацента, консултирай се с други кърмачки дали да продължиш да кърмиш. А и не забравяй, че Утрогестана и АБ ще се предадат през кърмата.

Плацентата се залепя с много лежане и хормони. Но пак може да се отлепи, ако не се пазиш много.

# 69
lorini, най важно че бебчо е наред ще изпълняваш стриктно каквото са ти казали и трябва да си почиваш.  Не се притеснявай всичко ще бъде наред.  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 70
lorini, браво, много добри новини !!! Hug
Аз се зачудих обаче за плацентата, мислех че чак към 12г.с. се формира. Аз миналата бременност прокървих в 15 г.с. (между другото след стрес покрай направлението към АГ, което загубих), доста обилно и то, но бебето беше добре. Тогава пих май само магнезий и нош-па и ми казаха да лежа 3 седмици.

# 71
Привет момичета в новата тема Simple Smile
Добре дошли на новите попълнения   bouquet
Лорини - радвам се, че не се се случило нищо фатално, дръж се и дано по-бързо се възстанови това отлепване.
Относно цигарите - преди седем години и половина решихме с мъжа ми да правим опити за бебе и не знам как (пенеже нямам много силна воля и чак аз си се чудя), но успях да ги откажа. В последствие забременях и не помислих и да ги пропушвам, после родих и кърмех, после бях постоянно с детето и пак нямаше как да пуша... и така вече повече от 7 год не пуша, чак съм станала върл противник и много ме дразни ако някой ми опушва детето, като знам аз колко усилия съм положила да ги откажа. Не искам да обиждам никого - всеки си взима своите решения, но мисля, че поне през бременността трябва цигарите да се спрат. Peace
Аз продължавам да чакам 3.03, да ида на преглед и да видим какво има да става...дано всичко да е налед.
Приятен снежен следобед от мен

# 72
Момичета,пиете ли кафе?Аз пия по едно на ден..Нямам гадене и ми действа добре.Четох ,че не вреди в малки количества-но малко се притеснявам ?Вие отказахте ли го?

# 73
lorini pozdravi i ot men

# 74
Dilyara_30 през първата бременност не го бях отказала , но в рамките на нормалното беше консумацията , защото страшно много ми се спеше. Сега напълно го отказах и чят-пат пия 3в1

Общи условия

Активация на акаунт